Επιστροφή στο Forum : Η πέτρα φύτρωσε...
DIMITRIS72
13-02-09, 09:32
Και ομως γινεται.... την τριτη εστησα το ενυδρειο μου και ξεκινησα με τις αμωνιες. Χτες λοιπον οταν γυρισα απο το γραφειο και αναψα το φως...... ως εκ θαυματος η πετρα απο ηφαιστιακη λαβα που ειχα προμηθευτει απο το γνωστο καταστημα της κηφισιας ειχε ενα κλωναρακι περιπου 1 εκ. καταπρασινο. Το πρωι σαν να μου φανηκε οτι ειχε ριξει και αλλο μποι. Στο ενυδρειο εχω ακομη 1 mopani και μερικα πλαστικα φυτα (τα ειχα απο το παλιο με τα χρυσοψαρα) μεχρι να να το παρω αποφαση να βαλω αληθινα κατα την διαρκεια τιυ στρωσιματος. Δεν εχω υποστρωμα και το "εδαφος" ειναι αμμος ψιλη< 2mm. Το αφηνω να υπαρχει ή υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει καποιο προβλημα???
DIMITRIS72
13-02-09, 12:41
Τι γινεται ρε παιδια.... Βλεπω οτι 71 το εχουν διαβασει και ουτε μια απαντηση.... Ή πολυ χαζη ειναι η ερωτηση μου, αλλα σαν αρχαριος λεω μηπως και ειναι καποιο παρασιτο που πρεπει να ξεπαστρεψω, ή πρωτη φορα συμβαινει στα χρονικα και δεν εχετε κατι να μου πειτε.....
Κανενα προβλημα μη φοβασαι.
DIMITRIS72
13-02-09, 12:49
Κανενα προβλημα μη φοβασαι.
Οποτε απλα λεω καλοριζικο το πρωτο μου αληθινο φυτο. Αντε και να δουμε τι θα μου βγει. Ελπιζω μεχρι να γυρισω το βραδυ να μην το βρω εξαπλωμενο σε καναπεδες και σαλο-τραπεζαριες......:D
εσυ δεν πήρες πέτρα απλή, ζωντανό βράχο πήρες:smt033
DIMITRIS72
13-02-09, 14:03
εσυ δεν πήρες πέτρα απλή, ζωντανό βράχο πήρες:smt033
ΧΑ ΧΑ σωστοςςςςςςςςςςς!!! Σκεψου να φυτρωσει και κανενα κοραλι γλυκου νερου..... Πλακα πλακα ειναι σημαδι οτι πρεπει να βαλω ζωντανα φυτα και να αφαιρεσω τα πλαστικα.
καλα λενε τελικα οτι μονο του σπανου τα γεννια δεν γινονται:D τι αλλο θα δουμε επιτελους
DIMITRIS72
13-02-09, 17:02
καλα λενε τελικα οτι μονο του σπανου τα γεννια δεν γινονται:D τι αλλο θα δουμε επιτελους
Θα σας ενημερωνω για την πορεια του και οποιος χρειαστει στο μελλον κλαδεματα, εδω ειμαστε :D
ΧΑ ΧΑ σωστοςςςςςςςςςςς!!! Σκεψου να φυτρωσει και κανενα κοραλι γλυκου νερου..... Πλακα πλακα ειναι σημαδι οτι πρεπει να βαλω ζωντανα φυτα και να αφαιρεσω τα πλαστικα.
κακώς το σκέφτεσαι ακόμα, έπρεπε να ξεκινησεις με αυτή την ιδέα πρίν το στήσιμο, τα πλαστικά βγάλτα έτσι κι αλλιώς και βούρ στη σπανακόπιτα;)
Τσιόνογλου Σταύρος
13-02-09, 23:27
Μήπως εβοσκαν τίποτε πουλάκια εκει κοντα και έπεσε κανα σποράκι μεσα στη λάβα και με το που βρήκε νερό φύτρωσε.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.