gef1979
10-02-09, 22:57
Καλησπερα κ απο μενα,εντελος νεος στον χωρο ηθελα να αγορασω καποιο ενυδρειο γυρω στα 80λτρ...πανω στην αναζητηση λοιπον καποιος γνωστος μου μου χαριζει ενα zewel 1.00x0.40x0.45(υψος)160λτρ ονομαστικα κ περιπου 120 πραγματικα αν δεν κανω λαθος,στο οποιο δεν δουλευει τιποτα απο τα εξαρτηματα του(εμ,για να το χαριζε!).Μετα απο σχετικο διαβασμα στο forum μαλλον χρειαζομαι: 1 εξ.φιλτρο 450λτρ/ωρα,θερμοστατη 120-150w,θερμομετρο κ φωτισμο 45w.Ερωτηση 1.Συμφερει oικονομικα να αγορασω τα πραγματα κ να κρατησω το ενυδρειο η να αγορασω καποιο πακετο;
2.Ομολογω οτι διαβαζοντας ολες αυτες τις πληροφοριες σχετικα με τα ενυδρεια αγχωθηκα λογω των αρκετων απαιτησεων που ειναι εντελως νεες για εμενα..
3.Λογω οτι ζω σε επαρχια δεν εχω την δυνατοτητα να να παω σε καποιο καταστημα για περαιτερω εξηγησεις ερωτησεις αλλα κ αγορες.Φυσικα δεν ζηταω να φτιαξω ενα ενυδρειο υψηλων απαιτησεων αλλα κατι πιο ερασιτεχνικο για αρχη.Θα ηθελα βεβαια να ειχα κ καποια φυτα μαζι με τα ψαρακια μου.οσο για ονοματα φυτων ψαριων κ βυθου δεν γνωριζω τιποτα!
Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω
2.Ομολογω οτι διαβαζοντας ολες αυτες τις πληροφοριες σχετικα με τα ενυδρεια αγχωθηκα λογω των αρκετων απαιτησεων που ειναι εντελως νεες για εμενα..
3.Λογω οτι ζω σε επαρχια δεν εχω την δυνατοτητα να να παω σε καποιο καταστημα για περαιτερω εξηγησεις ερωτησεις αλλα κ αγορες.Φυσικα δεν ζηταω να φτιαξω ενα ενυδρειο υψηλων απαιτησεων αλλα κατι πιο ερασιτεχνικο για αρχη.Θα ηθελα βεβαια να ειχα κ καποια φυτα μαζι με τα ψαρακια μου.οσο για ονοματα φυτων ψαριων κ βυθου δεν γνωριζω τιποτα!
Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω