Επιστροφή στο Forum : αναπαραγωγες
μιας και εχει περασει αρκετος καιρος απο την τελευταια συζητηση επι του θεματος και πολλα εχουν αλλαξει ηθελα να ρωτησω...τι γινετε με τις αναπαραγωγες στο ρεεφ?ποια η γνωμη σας?το εχει δοκιμασει κανεις?
Πιστευω οτι το θαλασσινο και το reef ειδικοτερα εχει τετοια εξελιξημοτητα , που για να περασει απο το μυαλο καποιου να ασχοληθει με αναπαραγωγες πρεπει να εχει πολλα χρονια ενασχολησης και να εχει δει παρα πολλα ωστε να θελει να κανει το βημα παραπερα.
Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις.
χεχε, βασιλη πηρες φορα,:D
φτιαξε πρωτα με το καλο το reefaκι να μπεις στα κολπα και μετα δες για αναπαραγωγες, εκτος κι αν μιλας για αναπαραγωγες ....σαλιγκαριων που οι περισσοτεροι εχουν κανει..:smt044
χεχε, βασιλη πηρες φορα,:D
φτιαξε πρωτα με το καλο το reefaκι να μπεις στα κολπα και μετα δες για αναπαραγωγες, εκτος κι αν μιλας για αναπαραγωγες ....σαλιγκαριων που οι περισσοτεροι εχουν κανει..:smt044
ηταν να μην παρω το σκιμμερ σου.τωρα ποιος με πιανει?και μετα απο τη συζητηση μας και τα οσα μου ειπες για το πλανκτον που μου ειδες σε φιλο συν χομπιστα...κανω σχεδια:Dκαι ξερεις ε?αμα βαλω κατι στο μυαλο μου δεν παιζει να μην το κανω
ηταν να μην παρω το σκιμμερ σου.τωρα ποιος με πιανει?και μετα απο τη συζητηση μας και τα οσα μου ειπες για το πλανκτον που μου ειδες σε φιλο συν χομπιστα...κανω σχεδια:Dκαι ξερεις ε?αμα βαλω κατι στο μυαλο μου δεν παιζει να μην το κανω
μακαρι και το ευχομαι...;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.