Επιστροφή στο Forum : Επιλογη Ενυδρειου
alechandro
05-02-09, 17:27
αποφασισα να ασχοληθω με το ενυδρειο, υστερα απο ψαξιμο μου προτειναν ενα 120 λτ της ''sunsun'' κ εχει το φιλτρο κατω απο το καπακι. τραβαει δλδ το νερο κ το παιρνει με σωληνα ο οποιος εχει τρυπες κ το αδειαζει πανω στο φιλτρο κ στη συνεχεια το ξαναριχνει μεσα στο ενυδρειο.
Ο πωλητης μου ειπε πως δε χρειαζετε να κανω καμια αλλαγη στο νερο αφου βαλω ομως πλαστικα φυτα. παρα μονο να συμπληρωνω με το καιρο οταν αυτο εξατμιζετε. η αληθεια ειναι πως δε θελω να βαλω αληθινα φυτα γιατι δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με αυτα.
Τα ειπε καλα ο πωλητης ή οχι κ να τον παρω με τις πετρες????????
για κοιτα εδω αυτο αφου αποφασισες να σχοληθεις με το ενυδρειο.ειναι φρεσκο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949
αποφασισα να ασχοληθω με το ενυδρειο, υστερα απο ψαξιμο μου προτειναν ενα 120 λτ της ''sunsun'' κ εχει το φιλτρο κατω απο το καπακι. τραβαει δλδ το νερο κ το παιρνει με σωληνα ο οποιος εχει τρυπες κ το αδειαζει πανω στο φιλτρο κ στη συνεχεια το ξαναριχνει μεσα στο ενυδρειο.
Ο πωλητης μου ειπε πως δε χρειαζετε να κανω καμια αλλαγη στο νερο αφου βαλω ομως πλαστικα φυτα. παρα μονο να συμπληρωνω με το καιρο οταν αυτο εξατμιζετε. η αληθεια ειναι πως δε θελω να βαλω αληθινα φυτα γιατι δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με αυτα.
Τα ειπε καλα ο πωλητης ή οχι κ να τον παρω με τις πετρες????????
Παρτον με τις πετρες!!!!
Οι αλλαγες ειδικα στα μικρα ενυδρεια επιβαλλονται!!!Τι πλαστικα φυτα?
Ο τυπος ειναι ασχετος - μην ξαναπας στο συγκεκριμενο (πετα τις πετρες απο μακρυα):D
Παρτον με τις πετρες!!!!
...(πετα τις πετρες απο μακρυα):D
χαχαχαχαχαχα:D:D μενεις και αθηνα βλεπω...ελα πες εσυ οργανωσες το πλειατσικο τοτε στις διαδηλωσεις?
αληθεια πιο πετ στα ειπε ολα αυτα?
alechandro
05-02-09, 17:56
ενας της περιοχης μου. Ανω Λιοσια. Μαλλον θα τον παρω με τις πετρες.
Ασβεστολιθικες πετρες!!!!!!
Απλα ψαχνουν θυματα να πουλησουν
ή
δεν εχουν ιδεα και το παιζουν εξυπνοι
οπως και να εχει ειναι επικινδυνοι!!!
Χα χα ημουν στις διαδηλωσεις αλλα πηγα να κανω πλειατσικο σε ενα πετσοπ (ενα 700 λιτρο ενυδρειο μου αρεσε εδω και καιρο) δυστηχως το σπασαμε με τις πετρες!!Ειναι κριμα να μην τα φτιαχνουν αλεξισφαιρα:smt022!
:smt033:smt033:smt033πλακα κανω
Αν θα βάλεις "μόνο" πλαστικά φυτά δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγές!
Δεν πιστεύω να θέλεις να βάλεις και ψάρια ?
Από εκεί και πέρα ο πωλητής είναι απλά ένας πωλητής σε ένα κατάστημα.
Δεν κάνει σεμινάρια ούτε μας εκπαιδεύει, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να διαβάσουμε και να μάθουμε για το χόμπι μας.
Αν ήταν εκπαιδευτής τότε να τον πάρεις με τις πέτρες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.