Επιστροφή στο Forum : ερωτηση...
καλησπερα,θελω να ρωτησω εαν βαλω ενα μικρο κοματι ξυλο(ελιας) επηρεαζει το νερο(ph κτλ) ή τα ψαρια?:confused:
το ξυλο εχει την ταση να μαλακωνει το νερο...αλλα μη νομισεις πως η μεταβολη θα ειναι μεγαλη με ενα μικρο ογκο ξυλου...
το θεμα ειναι να μην περιεχει χυμους-οργανισμους που μπορει να κανουν ζημια....τα υλικα απο τη φυση θελουν προσοχη...
καποιες πληροφοριες υπαρχουν υπο μορφη λινκς στο ποστ... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27424&highlight=%E1%F0%EF%F6%EB%EF%E9%F9%F3%E7+%EA%EB%E7 %EC%E1%F4%EF%E2%E5%F1%E3%F9%ED
ευχαριστω για την βοήθεια :) εμενα ειναι ενα μικρο σαν 1 δαχτυλο κ το εχω κολησει στην επιφανια του νερου για να καθετε ενα βατραχακι που εχω μεσα. δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα ειναι ξεραμενο χρονια..:rolleyes: ΑαΑα και κατι αλλο...αμα εχω την λαμπα ανοιχτη παραπανω ωρες απο οτι χρειαζετε τα φυτα παθαινουν τιποτα?? 55λιτρο ειναι με μια 15αρα λαμπα..
Τα φυτά δεν παθαίνουν τίποτα, αλλά σύντομα θα γεμίσεις με άλγες.. Θα πρέπει να πάρεις ένα χρονοδιακόπτη και να διατηρείς σταθερή φωτοπερίοδο, της τάξης των 10 ωρών..
ε να παρω τοτε... :smt054
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.