Επιστροφή στο Forum : Της τρελής....
Εχει ερθει η εποχή ζευγαρόματος και γίνετε της τρελής στο ενυδρείο τα γκάπι κυνηγιούνται ασταμάτητα και ο αρσενικός πλάτυ(φοσφοριζε πορτοκαλί με μαυρα πτερήγια και ουρά) κυνηγάει την μεγαλη θυλικιά και τις μικρες θυλικιές(μεγλάλωσαν η μικρες μου:rolleyes:) ΄η αλλη θυλικία γεννάει αυτές τις μέρες...
το θέαμα πάντος ειναι εκπλικτικό
Εχουν καποια συγκεκριμενη περιοδο?Εμενα ο αρσενικος μου οταν τις κυνηγαει κανει κατι σαν χορο τρεμουλιαζοντας και βγαζει κατι μαυρες ριγες στο σωμα του και μετα τις κυνηγαει.Θα το βγαλω βιντεο καποια στιγμη να το δειτε.Ειναι παρα πολυ ωραιο.Εσας οι αρσενικοι σας βγαζουν ριγες στο σωμα τους οταν κυνηγουν τις θηλυκιες?:confused:
ριγες δεν εχω παρατηρησει αλλα αυτο το τρεμουλιασμα ειναι τελειο......
εμενα σηκωνει κ το πανω πτερυγιο του πολυ ψηλα.
εμενα ειναι και φουντοτος και ειναι λες και φυσάει άνεμος
Πάντως δεν υπάρχει στάνταρ περίοδος ζευγαρώματος.
Ότι περνάει από κοντά το **μπιιιιπππ** :)
Εγώ είχα πάθει πλάκα με ένα λευκό μόλυ που είχα. Το γωνοπόδιο γυρνούσε συνέχεια μόλις έβλεπε θηλυκιά όπως το πυροβόλο στα τανκς μέχρι που στα τελευταία του, του είχε κρεμάσει υπό κλήση και δεν μπορούσε να το μαζέψει κοντά στο σώμα του.:smt033
Πάντως δεν υπάρχει στάνταρ περίοδος ζευγαρώματος.
Ότι περνάει από κοντά το **μπιιιιπππ** :)
Χα!χα!
Τοιχο τοιχο μη σε πετυχω!!!:D
Κανονικά, στα ζωοτοκο-ενυδρεία, θα πρέπει να βάζουμε λάμπες κόκκινες! :D:D:D
τσ τσ.... αφήστε βρε τους ψάρηδες να εκδηλώσουν την συμπεριφορά τους.. θέτε και κόκκινα φώτα :smt033:smt033 τα καταφέρνουν μια χαρά με όλα τα φώτα :smt054:smt054
δν τους κανουν τα κοκκιν φοτα αυτα τα χρησιμοποιουν οι ανθροποι και οταν παιρνας να σου ..............., ναι ξερεται
Κανονικά, στα ζωοτοκο-ενυδρεία, θα πρέπει να βάζουμε λάμπες κόκκινες! :D:D:D
τσ τσ.... αφήστε βρε τους ψάρηδες να εκδηλώσουν την συμπεριφορά τους.. θέτε και κόκκινα φώτα :smt033:smt033 τα καταφέρνουν μια χαρά με όλα τα φώτα :smt054:smt054
Η φυση παντα βρισκει τον τροπο!!!:smt054:smt054:smt054:smt049
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.