PDA

Επιστροφή στο Forum : ψαρια από το internet

kospets
01-02-09, 20:42
Παιδιά, υπάρχουν sites για αγορά ψαριών από το internet? Εχει πάρει κανείς? εντυπώσεις....

Perazzi
01-02-09, 21:32
http://www.amazon-exotic-import.de/Shipping%20info.htm
-------------------------
http://www.waterinn.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=225&Itemid=44

kostaskich
02-02-09, 17:52
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ WATER INN.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

netblues
02-02-09, 17:57
Και ειπες να μας ξεκουφανεις?

thanasis76
02-02-09, 18:10
Και ειπες να μας ξεκουφανεις?

και να ειχε και δικιο!!!!!! καλα θα ηταν...
:smt033:smt033:smt033:smt033

ababapanos
18-02-09, 22:44
τα ψαρια απο το water inn πως ερχοντε? σε ασφαλη συσκευασια? μπορουν να μου ερθουν με ασφαλεια εμενα που ειμαι επαρχεια?

Απο την αλλη θα μου πειτε στα καταστηματα ερχοντε απο την αλλη ακρη του κοσμου.Σωστα αλλα και παλι φανταζομαι το ταξειδι με την κουριερ η το ταχυδρομειο δεν θα ειναι και το καλυτερο για τα ψαρακια μας..

imichal
18-02-09, 22:50
τα περισσοτερα καταστηματα των Αθηνων στελνουν επαρχεια....
Απο που εισαι ?
Αβυσσος, starfishaquarium, nidal,waterinn κτλ

ababapanos
19-02-09, 01:06
Κερκυρα ειμαι... ποσες ωρες - μερες μπορουν να αντεξουν τα ψαρια στην συσκευασια που τα στελνουν τα καταστηματα? αν οταν φτασει ειναι νεκρο τι γινεται?

mao
19-02-09, 12:02
εγω μενω Δραμα. μου εχουν στειλει απο αθηνα ενα κοπαδακι, σε δεμα με λεωφορειο κτελ. το δεμα εφτασε απογευμα και ολα μεσα ηταν μια χαρα.

kostaskich
19-02-09, 20:50
15 κιχλιδες απο WATER INN μου εστειλαν με το κτελ ΣΕΡΡΕΣ και ολες ηρθαν μια χαρα

ababapanos
20-02-09, 02:28
μακαρι, να παν και με εμενα ολα καλα... Πως ακριβως ειναι η συσκευασια που τα στελνουν? και ποσο χρεωνουν τα μεταφορικα με το κτελ?

ευχαρηστω πολυ!

mao
20-02-09, 09:21
τα ψαρακια ηταν σε σακουλακι με νερο, μεσα σε ενα κουτι απο φελιζολ, και ολο μαζι σε μεσα σε ενα κουτι απο χαρτονι .οσο για τα μεταφορικα,δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα δεν ηταν πολλα.νομιζω γυρω στα 10 ευρω για Δραμα πρεπει να ειχαν.

tonisgr
20-02-09, 11:16
τα ψαρακια ηταν σε σακουλακι με νερο, μεσα σε ενα κουτι απο φελιζολ, και ολο μαζι σε μεσα σε ενα κουτι απο χαρτονι .οσο για τα μεταφορικα,δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα δεν ηταν πολλα.νομιζω γυρω στα 10 ευρω για Δραμα πρεπει να ειχαν.

Εισαι μεσα απο Δραμα?
Σε ρωταω γιατι φιλαρακι μου απο ξηροποταμο θα κανει μονος του ενα 700αρι και θα παμε εκει για βοηθεια και εμπειρία οταν ειναι ετοιμος με τα υλικα.
Απο πετσοπαδες δεν πατε καλα δραμα ετσι??
Γιατι και ο δικος μου τα κανει παραγγελιες

mao
20-02-09, 11:42
οντως απο μαγαζια εχει τα βασικα.οχι τιποτα ιδιαιτερο.οπως λες και εσυ, λιγο αν πεις να το δεις το θεμα πιο λεπτομερειακα πρεπει ή θεσνικη να πας ή απο παραγγελια.

apolonistis
21-02-09, 09:16
παιδια....μια ερωτηση,η πληρωμη πωσ γινεται..??? με αντικαταβολη η απο τραπεζα..??
:confused::confused: γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω..
-------------------------
παιδια....μια ερωτηση,η πληρωμη πωσ γινεται..??? με αντικαταβολη η απο τραπεζα..??
:confused::confused: γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω..

θα μου απαντισει καποιος ρε παιδια..??

chrisx
21-02-09, 09:54
Τα ψάρια από όλα τα καταστήματα που στέλνουν έρχονται όπως αναφέρθηκε σε κατάλληλες συσκευασίες (σακούλα, φελιζόλ κλπ) μεσω ΚΤΕΛ. Κατά 99,9% δεν υπάρχει ποτέ κανένα πρόβλημα, καλό βέβαια θα είναι να μην γίνεται η μεταφορά μέρες μεγάλου καύσωνα ή μέρες με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Το κόστος συνήθως είναι 10 ευρώ και η πληρωμή γίνεται είτε μέσω πιστωτικής είτε με κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή της απόδειξης με fax στο κατάστημα.
Δηλαδή, μετά την παραγγελία, το κατάστημα συνήθως επικοινωνεί με τον χομπίστα για να του αναφέρει την διαθεσιμότητα της παραγγελίας και το τελικό κόστος. Ο χομπίστας καταθέτει ποσό στην τράπεζα και στέλνει fax. Το κατάστημα με νέα επικοινωνία ενημερώνει τον χομπίστα με ποιο δρομολόγιο ΚΤΕΛ έστειλε την κούτα.

Από την στιγμή που μένετε επαρχία (όπως κι εγώ) δεν έχετε την πολυτέλεια να ανησυχείτε για το αν τα ψαράκια κουρασθούν - στρεσσαρισθούν κλπ στο ταξίδι. Με τον ίδιο τρόπο έρχονται και αυτά που βρίσκονται στο pet shop της πόλης σας, με τον ίδιο τρόπο θα τα μετακινούσατε κι εσείς ακόμη και αν τα αγοράζατε π.χ στην Αθήνα και έπρεπε να τα μεταφέρετε στον τόπο σας.

apolonistis
21-02-09, 12:14
Τα ψάρια από όλα τα καταστήματα που στέλνουν έρχονται όπως αναφέρθηκε σε κατάλληλες συσκευασίες (σακούλα, φελιζόλ κλπ) μεσω ΚΤΕΛ. Κατά 99,9% δεν υπάρχει ποτέ κανένα πρόβλημα, καλό βέβαια θα είναι να μην γίνεται η μεταφορά μέρες μεγάλου καύσωνα ή μέρες με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Το κόστος συνήθως είναι 10 ευρώ και η πληρωμή γίνεται είτε μέσω πιστωτικής είτε με κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή της απόδειξης με fax στο κατάστημα.
Δηλαδή, μετά την παραγγελία, το κατάστημα συνήθως επικοινωνεί με τον χομπίστα για να του αναφέρει την διαθεσιμότητα της παραγγελίας και το τελικό κόστος. Ο χομπίστας καταθέτει ποσό στην τράπεζα και στέλνει fax. Το κατάστημα με νέα επικοινωνία ενημερώνει τον χομπίστα με ποιο δρομολόγιο ΚΤΕΛ έστειλε την κούτα.

Από την στιγμή που μένετε επαρχία (όπως κι εγώ) δεν έχετε την πολυτέλεια να ανησυχείτε για το αν τα ψαράκια κουρασθούν - στρεσσαρισθούν κλπ στο ταξίδι. Με τον ίδιο τρόπο έρχονται και αυτά που βρίσκονται στο pet shop της πόλης σας, με τον ίδιο τρόπο θα τα μετακινούσατε κι εσείς ακόμη και αν τα αγοράζατε π.χ στην Αθήνα και έπρεπε να τα μεταφέρετε στον τόπο σας.

η παραλαβη πως γινεται..???σου τα στελνουν σπιτι,στο ταχυδρομειο..???? πως..??

george
21-02-09, 12:15
η παραλαβη πως γινεται..???σου τα στελνουν σπιτι,στο ταχυδρομειο..???? πως..??

Σου το γράφει παραπάνω ο crisx. Κοινά Ταμεία Εισπράξεων Λεωφορείων *

*KTEΛ :rolleyes:

apolonistis
21-02-09, 12:26
Σου το γράφει παραπάνω ο crisx. Κοινά Ταμεία Εισπράξεων Λεωφορείων *

*KTEΛ :rolleyes:

ναι ρε..,,αλλα πας εσυ και τα παιρνεις απο το ΚΤΕΛ και απο που..? ,(λεπτομερειες....)

george
21-02-09, 12:31
Εσύ τι λες...να σου τα φέρνει το ΚΤΕΛ στην πόρτα του σπιτιού σου;

chrisx
21-02-09, 13:28
ναι ρε..,,αλλα πας εσυ και τα παιρνεις απο το ΚΤΕΛ και απο που..? ,(λεπτομερειες....) Καλά σοβαρολογείς; Αν φύγει η θεία σου με το δρομολόγιο των 14:00 από Αθήνα για να έρθει να σε δει και πρέπει να πας να την πάρεις, που θα πας και τι ώρα;
(Αν και τώρα που το λέω, θυμάμαι είχα αφήσει την πεθερά να περιμένει 2 ώρες στα ΚΤΕΛ :D:D:D )

Πέρα την πλάκα, αν πχ το λεωφορείο φύγει στις 12:00 από Αθήνα και κάνει 6 ώρες να έλθει στα μέρη σου, εσύ πρέπει να είσαι στα ΚΤΕΛ 17:45 ώστε να παραλάβεις το δέμα. Καλύτερα να είσαι εκεί πριν φθάσει το λεωφορείο ώστε να πάρεις κατευθείαν το δέμα και να μειώσεις όσο μπορείς τον χρόνο παραμονής των ψαριών στο κουτί.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, εννοείται ότι πρέπει να γίνεται πάντα σχολαστική προσαρμογή μεγάλης χρονικής διάρκειας.

apolonistis
21-02-09, 19:38
Καλά σοβαρολογείς; Αν φύγει η θεία σου με το δρομολόγιο των 14:00 από Αθήνα για να έρθει να σε δει και πρέπει να πας να την πάρεις, που θα πας και τι ώρα;
(Αν και τώρα που το λέω, θυμάμαι είχα αφήσει την πεθερά να περιμένει 2 ώρες στα ΚΤΕΛ :D:D:D )

Πέρα την πλάκα, αν πχ το λεωφορείο φύγει στις 12:00 από Αθήνα και κάνει 6 ώρες να έλθει στα μέρη σου, εσύ πρέπει να είσαι στα ΚΤΕΛ 17:45 ώστε να παραλάβεις το δέμα. Καλύτερα να είσαι εκεί πριν φθάσει το λεωφορείο ώστε να πάρεις κατευθείαν το δέμα και να μειώσεις όσο μπορείς τον χρόνο παραμονής των ψαριών στο κουτί.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, εννοείται ότι πρέπει να γίνεται πάντα σχολαστική προσαρμογή μεγάλης χρονικής διάρκειας.

ok....

ababapanos
11-03-09, 14:18
ελεος με το αβυσος που μιλισα μου ειπα επρεπε να κανω 60 ευρω παραγγελεια ψαρια για να μου τα στειλουν

netblues
11-03-09, 14:27
Μιλωντας γενικα,
Το να σου στειλει ενα μαγαζι πραγματα σημαινει α. Κοστος συσκευασιας β. Χρονος υπαλληλου γ. Κοστος ΚΤΕΛ
Οταν η αγορα ειναι καπως μεγαλη, αυτα βγαινουν απο τιν τιμη.
Αν τωρα θες να παραγγειλεις 3 guppies θα το θεωρουσες λογικο να πληρωσεις πολυ περισσοτερα απο το κοστος των guppies για μεταφορικα?
Αν ναι, δεν εχεις παρα να το προτεινεις.
Κανενα λογικο καταστημα δεν θα στο αρνηθει.
Να θυμασαι οτι τα μαγαζια υπαρχουν για να βγαζουν χρηματα, αλλιως κλεινουν.
Για τη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και τα στοιχεια που δινεις ειναι λιγα....

mikele
11-03-09, 15:55
και να ειχε και δικιο!!!!!! καλα θα ηταν...
:smt033:smt033:smt033:smt033
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:smt101:smt101:smt101