PDA

Επιστροφή στο Forum : Να ανησυχήσω????

StelMex
01-02-09, 17:10
Καλησπερα παιδια.Εχω 2 αποριες:

1. Σημερα πριν λιγο παρατηρησα στο ενυδρειο μου που δεν εχει ψαρια ακομα 3-4 μικρουλια διαφανες σαλιγγαρακια. Στο ενυδρειο μου εχω και φυτα. Ειναι σοβαρο προβλημα αυτο? Τι πρεπει να κανω?

2. Ακομα εχω παρατηρησει πανω στην πετρα του ενυδρειου μου σε καποια σημεια καποιες μικρες βουλιτσες καφε, σαν αλγη, το ιδιο και στην ριζα που εχω. Για την ριζα το ξερω οτι δεν πειραζει. Για την πετρα ομως? Πρεπει να κανω κατι? Ευχαριστω!

sifnos
01-02-09, 18:23
μπραβο σε στελλαρα που επιτελους ποσταρες σαν ανθρωπος και μπραβο που σιγα σιγα διαβαζεις.οπως ξερεις εγω ασχολουμε με τα αλατια περιμενε καποιο ΄φιλο απο το γλυκο να σου απαντησει

Γιώργος Κ
01-02-09, 18:41
μπραβο σε στελλαρα που επιτελους ποσταρες σαν ανθρωπος και μπραβο που σιγα σιγα διαβαζεις.οπως ξερεις εγω ασχολουμε με τα αλατια περιμενε καποιο ΄φιλο απο το γλυκο να σου απαντησει

Χα χα εδω που εμπλεξε (στα ελεγα)!!!!
στελλαρα βγαλε μια φωτο απο το σαλιγκαρακι να δουμε ποιο ειδος ειναι.
τα πιο πολλα ειναι καλα - μην ανυσυχεις!
φωτογραφισε επισης (οσο μπορεις πιο καθαρα) και το καφε στην πετρα...
:smt001

sifnos
01-02-09, 19:06
Χα χα εδω που εμπλεξε (στα ελεγα)!!!!

θελεις να πεις με μενα που εχει μπλεξει. τον απειλω πως θα τον τουφεκισω!

StelMex
02-02-09, 00:03
Εβγαλα αλλα δεν φαινονται καθολου καλα....Παντως ειναι κατι μικρα καφε-διαφανες σαλιγκαρακια....
-------------------------
Μια βοηθεια βρε παιδια κυριως για το δευτερο θεμα..

Dimis
02-02-09, 14:55
Αυτα τα σαλιγκαρια ηρθαν μαζι με τα φυτακια που σου εφεραν.
Ειναι ακακα απλα φροντισε να τα κρατας λιγα αφαιροντας καθε φορα που τα βλεπεις και εχεις προσβαση.
Η καφε αλγη ειναι συνηθες φαινομενο ενυδρειου κατα το στρωσιμο,θα φυγει μονη της!

StelMex
02-02-09, 15:03
ΟΚ. Ευχαριστω!

xontros
03-02-09, 13:48
Ρίξε μια ματιά κι εδώ, αφού έγινες διαβαστερός! :D

http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/enydreia/schnecke.htm