Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : κυκλοφορητές» για ενυδρεία

trelele
30-01-09, 14:24
τι κανουν ακριβως οι κυκλοφορητές» για ενυδρεία???

http://sera.de/fileadmin/images/products/technicalaquariumequipment/aquarienpumpen/6803_UNTERWPUMPE_P400_RGB.jpg

sifnos
30-01-09, 15:37

γενικα λαγετε και αντλια κυκλικης κυκλοφοριας.παιρνει νερο και το μεταφερει με πιεση.

halvas69
30-01-09, 15:43
Πόμπα νερού....καλά το είπα ?

sifnos
30-01-09, 15:44
Πόμπα νερού....καλά το είπα ?

ναι.πομπα απο το pump

mikele
30-01-09, 15:49

http://sera.de/fileadmin/images/products/technicalaquariumequipment/aquarienpumpen/6803_UNTERWPUMPE_P400_RGB.jpg

οπως λεει η λεξη κυκλοφορουν το νερο μεσα στο ενυδρειο
με αυτο το τροπο δεν ειναι στασιμο
ειναι ζωτικης σημασιας σε καθε ενυδρειο

αλλα μη βαριεσαι κανε και καμια αναζητηση .....:smt065

sifnos
30-01-09, 15:52

θα δεις και αεραντλια.οπως λεει και το ονομα αυτη κυκλοφορει αερα απο ενα χωρο σε ενα αλλο

trelele
30-01-09, 17:14
και ειναι χρησιμο αυτο?

sifnos
30-01-09, 17:26
και ειναι χρησιμο αυτο?
ε φυσικα. πως θα μεταφερεις νερο απο το σαμπ ξερω γω. ή σε ενα σκιμερ πως θα κανεις τις αναταραξεις?στο βραχο για να εχεις κυκλοφορια να μη μενει στασιμο το νερο...οπου χρειαζεται κυκλοφορια..στο φιλτρο σου??δεν εχεις??πως κυκλοφορει το νερο για να φιλτραρεις?

amorealex
30-01-09, 17:55
Εχμ!
Στην ενότητα του γλυκού νερού δεν είμαστε?

Στο γλυκό, συνήθως δεν είναι και ζωτικής σημασίας, σε εξάρτηση βέβαια από τα λίτρα του ενυδρείου σου, το τι έχεις μέσα κλπ.
Στο θαλασσινό είναι must!

sifnos
30-01-09, 18:06
Εχμ!
Στην ενότητα του γλυκού νερού δεν είμαστε?

Στο γλυκό, συνήθως δεν είναι και ζωτικής σημασίας, σε εξάρτηση βέβαια από τα λίτρα του ενυδρείου σου, το τι έχεις μέσα κλπ.
Στο θαλασσινό είναι must!

απλα ρωτησε τι κανει στα ενυδρεια. νομιζα οτι ρωτουσε γενικα. φυσικα και ειναι ζωτικης σημασιας!!!!οταν λεμε για ποσα λιτρα ειναι το φιλτρο???? φυσικα αναφερομαστε και στο κυκλοφοριτη του.παντως αν καταλαβα καλα ο φιλος το αναφερει σαν κατηγορια προιοντων απο καποιο site γι αυτο απαντησα ετσι

amorealex
30-01-09, 18:15
απλα ρωτησε τι κανει στα ενυδρεια. νομιζα οτι ρωτουσε γενικα. φυσικα και ειναι ζωτικης σημασιας!!!!οταν λεμε για ποσα λιτρα ειναι το φιλτρο???? φυσικα αναφερομαστε και στο κυκλοφοριτη του.παντως αν καταλαβα καλα ο φιλος το αναφερει σαν κατηγορια προιοντων απο καποιο site γι αυτο απαντησα ετσι
Δεν απάντησα έτσι για να κάνω τον έξυπνο.
Ίσως κι εγώ να μην κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί.

Anyway, νομίζω θα κατάλαβε.
:)

sifnos
30-01-09, 18:16
Δεν απάντησα έτσι για να κάνω τον έξυπνο.
Ίσως κι εγώ να μην κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί.

Anyway, νομίζω θα κατάλαβε.
:)

:smt086συγνωμη ουτε εγω εκανα τον εξυπνο:smt086