Επιστροφή στο Forum : ερωτηση...
παιδες καλησπερα...ειμαι κατοχος ενος 60lt,και σκεφτομαι 2 πραγματα...να κανω αλλαγη σε 150lt η να του βαλω ενα εξωτερικο φιλτρο και να κρατησω το ιδιο ενυδρειο....?:confused:....τι λετε...?
Εγώ έχω το 60αρι μου με φίλτρο της Sera που είναι για μέχρι 240 λίτρα, μιας και με εσωτερικό που είχε έρθει το ενυδρείο δεν μπορούσα να κρατήσω βιολογία, πήρα το μεγάλο και σώθηκα...
Έχεις τα χρήματα, έχεις και το χώρο, και το σκέφτεσαι? :D
κοιταξε φιλε χοντρε...το χωρο ενταξει,τον εχω...μιας και αυτο που βρηκα ειναι σε πολυ καλες διαστασεις...λιγο μεγαλυτερο απο το υπαρχον....απλως ρωταω ετσι για να δω αν οντως το μεγαλυτερο ειναι καλυτερη λυση(απο ολες τις πλευρες), απο την λυση που ανεφερα με το εξωτερικο....
τελικα παιδες το αποφασισα...βρηκα ενα 125λιτρα στα 180 ευρω....θα γινει και η μεταφορα απο το 60λιτρο...για να ρωτησω παρεπιπτοντως....υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω κατα την μεταφορα των πραγματων η του νερου...?...βασικα μου ειπαν να βαλω και το παλιο φιλτρο μεσα για κανενα μηνα να τρεχουν μαζι ετσι ωστε να στρωθει το καινουργιο καλυτερα...ισχυει?.....
kalomoiris
30-01-09, 14:56
εγω θα σου ελεγα να γεμισεις το 125 με νερο αντιχλωριο ριξε μπολι απο το 60 ριξε και λιγο τροφη και αστο 1-2 βδομαδεσ να δουλευει και απλα ριχνει λιγη τροφουλα απλα για να εισαι σιγουρος οτι δεν 8α παθουν τα ψαρακια σου γρηγορα
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/start.htm
Βαλε και τα δυο φιλτρα να δουλευουν μαζι,μονο προσοχη οχι μεγαλη
ιχθυοφορτωση τωρα μεχρι να στρωσει και το καινουργιο σου φιλτρο.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.