PDA

Επιστροφή στο Forum : Mod-προς αποφυγη παρεξηγησεων

Πάνος
28-01-09, 00:10
Θα ηθελα να πω 2 λογια για μια εμπειρια μου που θα μπορουσε ισως να βοηθησει να αποφευχθουν άλλες παρεξηγησεις στο μελλον…
Τις πρωτες μερες της εγγραφης καποιου νεου μελους…αρχισα να δεχομαι πμ με ερωτησεις ποικιλου ενυδρειακου περιεχομενου….δε μου αρεσει να λεω όχι ευκολα και απαντουσα με καλη διαθεση σε ότι γνωριζα…τα πμ αρχισαν να ζητουν διευθυνση msn για καλυτερη επικοινωνια….και η ανταλλαγη εγινε….γιατι να μη βοηθησεις αν μπορεις…
Μετα από 2-3 μονο αλλα πολύ χρονοβορες συνομλιλιες στο μσν….»αντε να μου δωσεις και το τηλ σου»….το καμπανακι χτυπησε αλλα τι στο καλο…παρα τις επιφυλαξεις ας το δοκιμασουμε και αυτό…αφου υπηρχε η βεβαιωση πως μονο για κατι σοβαρο θα ενοχλουσε…
1-2-3-5...... τηλεφωνα διαρκειας και καποιες φορες να μη το σηκωνω γιατι ημουν στη δουλεια…καθημερινα σχεδον τα τηλεφωνα…
Για ότι αφορα το ενυδρειο του συγκεκριμενα απαντουσα…αλλα οι γενικες ερωτησεις…που δεν τον αφορουσαν (π.χ. τι κανει ο ζεολιθος) απαντουνταν με παραπομπη σε σελιδες…
Αυτό ηταν…Δε του αρεσε,,,
Λαβαινω ένα μηνυμα ότι το παιζουμε παντογνωστες…ότι μας κανουν (εμας τους mods) 5 ερωτησεις ολο κι ολο και δεν απανταμε ολοκληρωμενα και το συστημα μας είναι να παραπεμπουμε σε σελιδες…Κατα λεξη:
«ε, όχι ρε δε διαβαζω..γιαυτο ειστε εκει ότι ερωτηση σας κανουν να απαντατε..και όχι να τον στελνετε σε άλλη σελιδα …αλλιως τι γραφεστε για να το παιζετε παντογνωστες?»

Δεν εχει νοημα να πω περισσοτερα (και είναι αρκετα και υβριστικα)…αλλα με αφορμη το παραπανω θελω να σταθω στο τι κανει η τι πρεπει να κανει ενας mod..

Ειμαστε υπευθυνοι για τη σωστη λειτουργια των κατηγοριων μας….να προσπαθουμε να μη γραφονται λαθη ..να μη γινονται καυγαδες ,συκοφαντιες, παρεξηγησεις…να μεταφερουμε –ενωνουμε-διαγραφουμε θεματα για πιο σωστη κατανομη των θεματων…
Αλλος καθεται μιση ωρα και αλλοι πολλες ωρες καθημερινα…και ολοι χωρις καμια ανταμοιβη..ειναι επιλογη μας….
Δε γνωριζουμε τα παντα…..δεν ειμαστε πανω από έναν υπολογιστη συνεχεια για να απανταμε αμεσως σε ολους....μπορει να μεσολαβησουν λιγες ωρες η και 1-2 μερες….
Διαφορετικα δε θα ηταν φορουμ αλλα ιστοσελιδα παροχης υπηρεσιων….

Τελος να πω ότι δε τα γραφω τα παραπανω σαν mod αλλα σαν μελος (γιατι συνεχιζουμε και ειμαστε μελη) θελοντας να ευχαριστησω ολους.. mod και μη-mod που βοηθησαν να εχουμε τις λιγες γνωσεις που εχουμε…και να χαιρομαστε τα ενυδρεια μας..

ο καθεις που εχει καποια ενσταση η καποιο παραπονο μπορει να το εκφρασει ελευθερα για να βελτιωσουμε οτι μπορουμε..

xontros
28-01-09, 00:18
+1000 :smt023

Neoklis
28-01-09, 00:23
Καλα εκανες και το επισημαινες Πανο!!
Η "δουλεια" σας (ελπιζω να το λεω καλα) ειναι να συντονιζεται το φορουμ και οχι να απαντατε στο καθε εναν με πμ και ενυδρειακα μαθηματα και ειδικα οταν εχει τετοιο θρασος.
Αμα θελει να κατσει να διαβασει.

Και αλλη φορα να μην του ξαναπαντησεις... :smt033

PascM
28-01-09, 00:27
Αν και δεν είμαι mod θέλω να απαντήσω σε αυτά που γράφεις Πάνο.

Το forum είναι για να διαβάζει κάποιος τις πληροφορίες που γράφονται, να ψάχνει να βρει παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές που αντιμετωπίζει γιατί κάποιος άλλος πιθανότατα να έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και έγραψε την εμπειρία του εδώ μέσα.

Το να ζητάμε από κάποιον να μας πει τι να κάνουμε και δη μέσα από ένα τηλέφωνο με βρίσκει να διαφωνώ παρόλο που το έχω ζήσει.

Στο τέλος θα πρέπει όποιος γνωρίζει να πηγαίνει να στήσει και το ενυδρείο του άλλου.

Δεν είναι λογική αυτή!

Τσιόνογλου Σταύρος
28-01-09, 00:28
Καλά έκανες και τα είπες συμφωνω απόλυτα μαζί σου.Προσωπικά κάποιους τύπους που με έπρηξαν τους ξαπόστειλα και ησύχασα.:smt065

fishme1
28-01-09, 00:29
ειστε και οι δυο και εσυ και ο χοντρελας
υπεροπτες και σκοπιμα δεν απαντατε 15η φορα σε πμ , και δεν τα λετε ολα απο το μσν και το τηλεφωνο που δωσατε απλα και μονο γιατι δεν θελετε να δωσετε την γνωση και τα μαθουμε οι υπολοιποι και σας παρουμε την θεση

ουστ κοπροι

πραγματικα εχω αηδιασει με την παρτη σας :smt078

Perazzi
28-01-09, 00:29
Αν και δεν είμαι mod θέλω να απαντήσω σε αυτά που γράφεις Πάνο.

Το forum είναι για να διαβάζει κάποιος τις πληροφορίες που γράφονται, να ψάχνει να βρει παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές που αντιμετωπίζει γιατί κάποιος άλλος πιθανότατα να έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και έγραψε την εμπειρία του εδώ μέσα.

Το να ζητάμε από κάποιον να μας πει τι να κάνουμε και δη μέσα από ένα τηλέφωνο με βρίσκει να διαφωνώ παρόλο που το έχω ζήσει.

Στο τέλος θα πρέπει όποιος γνωρίζει να πηγαίνει να στήσει και το ενυδρείο του άλλου.

Δεν είναι λογική αυτή!
:smt023:smt023:smt023:smt023

sifnos
28-01-09, 00:33
αφου αναγραφεται και στους κανονες και το εχει κανει και υπομνημα ο τολης. οχι μασημενη τροφη και πρωτα απ' ολα αναζητηση. αν δεν διαβασεις δεν βρεχεις ενυδρειο(κατα το ρητο με το ψαρι)

chemical mac
28-01-09, 00:43
:D :D :D Είμαι σίγουρος ότι έδωσες τηλέφωνο μπας και βγάλεις γκομενάκι αλλά σου βγήκε μούφα και σε πρήζει με το ενυδρείο. Τα ηθελες και τα πάθες φιλαράκο :D :D :D

Πάνος
28-01-09, 00:45
:D:D:D...με επιασες μακη...ακολουθω τις τακτικες σου αλλα δεν...:smt033

σιφνο....ποιο υπομνημα λες και μου διαφευγει??

sifnos
28-01-09, 00:47

σιφνο....ποιο υπομνημα λες και μου διαφευγει??

αυτο που λεει για τις ιδιες και ιδιες επαναλαμβανομενες ερωτησεις....να ψαξω να σου δωσω λινκ?

Πάνος
28-01-09, 00:50
αν θελεις...γιατι δε καταλαβα για ποιο λες...

sifnos
28-01-09, 00:59
αν θελεις...γιατι δε καταλαβα για ποιο λες...

καλα απο το πολυ διαβασμα τα εχω κανει ολα mix. ειχα στο μυαλο μου(:confused:)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177&highlight=%EA%E1%F4%E1+%EA%E1%E9%F1%EF%F5%F2 και το συνδιασα με αυτο

Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

Χρησιμοποιήστε το Search του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
Θυμηθείτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και ότι δεν υπάρχουν για τα πάντα απαντήσεις.
θα ορκιζομουν οτι το ειχα διαβασει καπου να το λεει και ο Τολης(οχι οτι αλλαζει στο νοημα της υποθεσης κατι αλλα επειδη το ανεφερα)

Nikos!
28-01-09, 01:00
Μια χαρα τα ειπε ο πανος!!!Οι mod εμενα προσωπικα μου εχουν δωσει αρκετες πληροφοριες μεσω πμ και σας ευχαριστω ολους παρα πολυ..Ισως μερικες φορες να τους επριξα κιολας αλλα τωρα θα το κανω μονο αν ειναι πραγματικα αναγκη.Ασε που δεν ειναι υποχρεωμενοι να μας απαντανε μεσω πμ.Και παλι ευχαριστω!

imichal
28-01-09, 01:03
Είμαι σίγουρος ότι έδωσες τηλέφωνο μπας και βγάλεις γκομενάκι αλλά σου βγήκε μούφα και σε πρήζει με το ενυδρείο

χαχαχαχα

Βρε κοπροι !! Τι σας πληρωνουμε ? οχι μονο πρεπει να απαντατε στα πμ αλλα θα πρεπει να κανετε και επισκεψεις στα σπιτια των ενδιαφερομενων για να τους δειχνετε στην πραξη τα λεγομενα σας.....
Και να γυρισετε τα τηλεφωνα σας σε 0800...(για μην πληρωνουμε κιολας)
Πες τα ρε fishme1....
Φτου σας.....

chemical mac
28-01-09, 09:14

σιφνο....ποιο υπομνημα λες και μου διαφευγει??εγώ χαρίζω κλαδέματα ;)

Λιβέρης Σταύρος
28-01-09, 09:39
Ρε παιδιά τί να πώ μ'αυτά που διαβάζω, οι Mods δέν είναι αποκλειστικές νοσοκόμες και πολύ τους και καλά τους, που ορισμένες φορές έχει μαλιάσει η γλώσσα τους να λένε τα ίδια και τα ίδια. Αν το πάρουμε κι' απο την άλλη, αν διαβάσει κάποιος το φόρουμ βρίσκει πληροφορίες-απαντήσεις για τόσα θέματα που δέν χρειάζεται να ρωτήσει κάτι άλλο. Ελπίζω να λυθεί το θεματάκι γρήγορα.

lion
28-01-09, 09:43
Δηλαδή μπορούμε να στέλνουμε pm στους mods για διάφορα προβλήματα, ενυδρειακά ή όχι; Δεν το ήξερα... Ωραία... Καλά που μου το είπατε....

N4505
28-01-09, 09:44
[Ασε που δεν ειναι υποχρεωμενοι να μας απαντανε μεσω πμ

Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται να στέλνουμε πμ για βοήθεια...
Το νόημα του forum νομίζω, είναι να γίνονται δημόσιες ερωτήσεις για να υπαρχει πλουραλισμός και για να μπορεί και κάποιος άλλος να βοηθηθεί με μια απλή αναζήτηση.

andreas72
28-01-09, 09:47
:D :D :D Είμαι σίγουρος ότι έδωσες τηλέφωνο μπας και βγάλεις γκομενάκι αλλά σου βγήκε μούφα και σε πρήζει με το ενυδρείο. Τα ηθελες και τα πάθες φιλαράκο :D :D :D

επειδή είχα την τιμή να γνωρίσω τον πάνo,από κοντά...
θα "σινφονονισο",ότι πήγε να γνωρίσει το τέλειο κορμί..:D:D:D.(είναι πονηρός τύπος )αλλα του έκατσε μούφα:D:D:smt033:smt033

chemical mac
28-01-09, 10:29
επειδή πάλι μπερδεύτηκε το θέμα. οι mods είναι εδώ για να κρατάν τις ισορροπίες στο forum (σβήσιμο μηνυμάτων, μπανάρισμα κτλ :D ). Το να απαγορευτεί να στέλνονται πμ σε αυτούς το βρίσκω τουλάχιστον φαιδρό. Κι αν δε γουστάρεις απλά δεν απαντάς. Η υποχρέωση του mod είναι η εύρυθμη λειτουργία του forum και όχι η απάντηση ή η βοήθεια κάποιου άλλου. Αν ισχύει το δεύτερο...είμαστε όλοι μας mods. Η ουσία είναι αυτό που λέει ο Ν4505 "Το νόημα του forum νομίζω, είναι να γίνονται δημόσιες ερωτήσεις για να υπαρχει πλουραλισμός και για να μπορεί και κάποιος άλλος να βοηθηθεί με μια απλή αναζήτηση". Κάποτε σε μια ερώτηση μου με πμ προς τον Τόλη είχα ακριβώς αυτή την αντιμετώπιση, με προέτρψε να το ποστάρω στην κατάλληλη κατηγορία και μετά απάντησε όσο πιο αναλυτικά μπορούσε (έβαλε τα κεφάλια που υποκλίνονται, Τόλης είναι αυτός :D ), με γνώμωνα ότι η γνώση και η πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ μέσα δεν είναι πλεονέκτημα κάποιων αλλά ένα εργαλείο για όλους.
Και για να ξαναγυρίσουμε στον Πάνο......τι κουτσουκέλα έκανες και δεν σου βγήκε; :smt044

caverman
28-01-09, 13:38
Κάποιοι νομίζουν ότι είσαστε σαν τις εταιρείες άμμεσης οδικής βοήθειας. Άμα βρούν τηλέφωνο το βροντάν μέχρι τελικής πτώσεως.
Πρόσφατα πήρε το αυτάκι μου παράπονα :smt076πελατών καταστήματος που μοίραζε και τα ενημερωτικά φυλλάδια του ΠΣΦΕ ότι στα τηλέφωνα του φυλλαδίου δεν απαντά κανένας όταν παίρνουν για να ζητήσουν πληροφορίες για το ενυδρείο τους.!!!!!
Άντε μετά ο καταστηματάρχης να τους εξηγήσει...:smt102:smt102:smt102

kalomoiris
28-01-09, 13:55
αχ βρε πανο δεν το εβγαζες νωριτερα το ποστ και δεν με προλαβες!!!!!!!!!:confused::confused::confused::co nfused::confused:

εκανα απο οτι φανηκε και εγω το ιδιο λαθος να του δωσω το τηλ μου

2 πραγματα εχω να πω

πρωτον δεν εχω μπαταρια στο κινητο μου εκλεισε
δευτερον ακομα καινε τα αυτακια μου!!!!!!!!

sifnos
28-01-09, 14:00
Κάποιοι νομίζουν ότι είσαστε σαν τις εταιρείες άμμεσης οδικής βοήθειας. Άμα βρούν τηλέφωνο το βροντάν μέχρι τελικής πτώσεως.
Πρόσφατα πήρε το αυτάκι μου παράπονα :smt076πελατών καταστήματος που μοίραζε και τα ενημερωτικά φυλλάδια του ΠΣΦΕ ότι στα τηλέφωνα του φυλλαδίου δεν απαντά κανένας όταν παίρνουν για να ζητήσουν πληροφορίες για το ενυδρείο τους.!!!!!
Άντε μετά ο καταστηματάρχης να τους εξηγήσει...:smt102:smt102:smt102

ρε παλιο mod αλητες κληκαδοροι.φτου σας. εχω στειλει σε ολους πμ και κανεις δεν εχει απαντησει ποτε. γα αυτο θα σας ρεζιλεψω. εχει βουλωσει το καζανακι ρε παιδια και δε μου λεει κανενας mod πως να το ξεβουλωσω!!δεν ερχρετε καποιος απο δω για βοηθεια??:D
-------------------------
ο χειροτερος απ΄ολους ειναι αυτος ο πως τον λενε μωρε ααα ναι ο vasilakis. δε βοηθαει καθολου ρε παιδια.κανει πολυ κακη παρεα. τι ειναι αυτος??μιλα ρε. παραδεξουτο.

ermis
28-01-09, 14:28
Αν και νέος, συμφωνώ με το 1ο post! Ούτε msn χρειάζεται να δίνει κάποιος, ούτε και τηλ. Στη τελική αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι σε προσωπικό επίπεδο και όχι δημόσια στο forum, ας πάει στο petshop ή ας πάρει τηλ εκεί. Εμένα σε όποιο petshop ζήτησα αρχικά βοήθεια, ηταν όλοι πρόθυμοι να απαντήσουν ακόμα και τηλεφωνικα γιατί αυτή είναι η δουλειά τους! Στα forum υπάρχουν επαγγελματίες αλλά και hobbιστες, επίσης οι απαντήσεις μπορεί ΄να είναι σωστές, μπορεί και λάθος. Ανάλογα με τις εμπειρίες του καθένα!

N4505
28-01-09, 14:33
Εμένα σε όποιο petshop ζήτησα αρχικά βοήθεια, ηταν όλοι πρόθυμοι να απαντήσουν ακόμα και τηλεφωνικα γιατί αυτή είναι η δουλειά τους! Στα forum υπάρχουν επαγγελματίες αλλά και hobbιστες, επίσης οι απαντήσεις μπορεί ΄να είναι σωστές, μπορεί και λάθος. Ανάλογα με τις εμπειρίες του καθένα!

Εννοείς οτι στα petshop οι απαντήσεις είναι μόνο σωστές γιατί είναι η δουλειά τους? Θεωρητικά σε έναν τέλειο κόσμο έτσι θα ήταν, αλλά.......

ermis
28-01-09, 15:10
Λέω "μπορεί"... γιατί κατάλαβα οτι δεν είναι πάντα σωστά τα όσα λένε. Απλά σχολίασα το οτι εκεί είναι κατα κάποιο τρόπο η δουλειά τους να ενημερώνουν (καλώς ή κακώς), ενώ στα forum δε πρέπει να ενοχλούμε τους mod στο τηλ.!

chemical mac
28-01-09, 15:21
Λέω "μπορεί"... γιατί κατάλαβα οτι δεν είναι πάντα σωστά τα όσα λένε. Απλά σχολίασα το οτι εκεί είναι κατα κάποιο τρόπο η δουλειά τους να ενημερώνουν (καλώς ή κακώς), ενώ στα forum δε πρέπει να ενοχλούμε τους mod στο τηλ.!τους υπόλοιπους χρήστες; μπορούμε;

sifnos
28-01-09, 16:03
τους υπόλοιπους χρήστες; μπορούμε;
σταματα ρε mac να μου στελνεις ερωτικα πμ...οοοο:D

ermis
28-01-09, 19:51
Προφανώς το ρίξατε στη πλάκα!

madfdg
28-01-09, 20:07
Ας ξαναμιλήσουμε σοβαρά , λέγοντας πως θα συμφωνήσω 100% με τον Πάνο και να προσθέσω πως οι συντονιστές δεν είναι 24/7 πάνω στο πληκτρολόγιο ώστε να βλέπουν - απαντούν (όπου μπορούν) - διορθώνουν κτλ κτλ!Ας έχουμε όλοι μας λίγο υπομονή , όταν καποιος-οι απο τους συντονιστές θα μπεί στο forum να είστε σίγουροι πως θα κάνει αυτό που πρέπει!;)

chemical mac
28-01-09, 20:11
σταματα ρε mac να μου στελνεις ερωτικα πμ...οοοο:Dνα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...τα πμ μου αναφέρονται σε "κλαδέματα"...ερωτικό περιοχόμενο όταν θα γίνω Mod ;)

Blanch
28-01-09, 20:31
Κι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους παρέπεμψα να ποστάρουν για να τους δοθεί η πληροφορία που ζητούσαν και που στην απάντησή τους ήταν όλοι τους κύριοι! :smt045

thanasis76
28-01-09, 21:08
τωρα τι να σχολιασω με αυτα που διαβαζω....
αυτο που θα πω ειναι οτι για να φτασει ο Πανος στο σημειο να κανει το ποστ τοτε εφτασε στο αμην...
και οποιος θελει να τα εχει ολα ευκολα και χωρις διαβασμα να παρει ενα καντρο και να βαλει μια αφισσα ενυδρειου!!!!!!!

chemical mac
28-01-09, 22:28
Κι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους παρέπεμψα να ποστάρουν για να τους δοθεί η πληροφορία που ζητούσαν και που στην απάντησή τους ήταν όλοι τους κύριοι! :smt045θα μου στείλεις και το τηλεφωνάκι σου; :smt054

Blanch
28-01-09, 23:52
Ναι Μάκη μου! :smt058

chemical mac
28-01-09, 23:55
ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....εσύ να τα βλέπεις αυτά :D :smt033

Πάνος
28-01-09, 23:56
καλα μακη...σε οσους μου ζητουν κινητο θα δινω το δικο σου τηλεφωνο....:smt033

chemical mac
28-01-09, 23:59
καλα μακη...σε οσους μου ζητουν κινητο θα δινω το δικο σου τηλεφωνο....:smt033ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ το 090 να δίνεις να βγάλουμε και τίποτα :D

delta66
29-01-09, 00:28
ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ..........ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ...........
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!................................
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ???????????????????????

:D

Πάνος
29-01-09, 00:30
:D:D..
αν σε παραπεμψω σε σελιδα θα δυσανασχετησεις?? η θα κλασεις??..χαχαχαχαχ

delta66
29-01-09, 00:41
Eρε τι τραβατε και σεις οι moderatrices :D

Ελιωσα οταν διαβασα το πρωτο ποστ.
Τα ειδα ολα ταινια.

chemical mac
29-01-09, 00:54
Eρε τι τραβατε και σεις οι moderatrices :D

Τα ειδα ολα ταινια.πήρε και σένα τηλέφωνο ο πάνος; :D

xontros
29-01-09, 01:00
Τα ειδα ολα ταινια.

Πίστεψέ με.. Δεν είδες τίποτα.. :cool:

xontros
29-01-09, 01:02

...και για να μήν ξεχνιόμαστε...

Από πουθενά! Γι'αυτό είναι κόκκινο! :D

delta66
29-01-09, 01:02
Πίστεψέ με.. Δεν είδες τίποτα.. :cool:
Εβαλα και δικα μου.
Φαντασια να υπαρχει και ολα καλα :D

nikman
29-01-09, 03:55
Πάνο πήρες το βάπτισμα του mod!

Οι χρήστες του φόρουμ σε στηρίζουμε. Προχώρα ακάθεκτος , ψύχραιμος και μεθοδικός :rolleyes:

Με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους τους mod που έλαβαν το αξίωμα τελευταία (Πάνος, Χονδρός, Raven) και να ευχηθώ καλή δύναμη.

Παιδιά όχι μόνο πίτσι- πίτσι στο msn αλλά και δουλειά!
Πάνο τώρα που ξέρεις από πρώτο χέρι τις απορίες των «νέων» φρόντισε να γραφτούν όπου δεν υπάρχουν ή να συμπληρωθούν τα υπομνήματα με τις απαντήσεις.

thanasis76
29-01-09, 06:53
καλημερα!!! παιδια συγνωμη που θα σας παω κοντρα αλλα ο Πανος δεν εχει δικαιομα να φωναζει...
πραγματικα δεν βοηθαει κανεναν!!! και δεν κανει τιποτα για το χομπι...
και για να μην λετε οτι ειμαι αδικος, ενα θα σας πω...
οταν του ζητησα λιγα κλαδεμετα για τι ενυδρειακι μου αντι να κανει ενα μικρο ταξιδακι στην συρο να μου τα φερει και να ειναι προσεγμενα, τα εστειλε με κουριερ χωρις να ξερουμε αν θα ερθουν καλα...
αισχος... αισχος... αισχος...
:smt033:smt033:smt033:smt033:smt033:smt033:smt033: smt033:smt033

υδροχόος
29-01-09, 07:31
καλημερα!!! παιδια συγνωμη που θα σας παω κοντρα αλλα ο Πανος δεν εχει δικαιομα να φωναζει...
πραγματικα δεν βοηθαει κανεναν!!! και δεν κανει τιποτα για το χομπι...
και για να μην λετε οτι ειμαι αδικος, ενα θα σας πω...
οταν του ζητησα λιγα κλαδεμετα για τι ενυδρειακι μου αντι να κανει ενα μικρο ταξιδακι στην συρο να μου τα φερει και να ειναι προσεγμενα, τα εστειλε με κουριερ χωρις να ξερουμε αν θα ερθουν καλα...
αισχος... αισχος... αισχος...
:smt033:smt033:smt033:smt033:smt033:smt033:smt033: smt033:smt033

Και που να προλάβει. Έχει μπλέξει με εκείνο το χωράφι-ενυδρείο. Όλη μέρα μα την τσάπα-κλαδευτήρι στο χέρι είναι. Πάνο βγάλε την μπλύξα και βάλε μαρούλια. Είναι πιω αποδοτικά. Την τελευταία φορά που ήρθε Θεσσαλονίκη (ναι, εμάς μας τα φέρνει στο σπίτι) έφερε μια σακούλα μπλύξα και η γυναίκα μου είπε "ψάρια είχαμε...να και χόρτα για σαλάτα".

andreas72
29-01-09, 08:51
το κινητό του πάνου είναι 616969696969 δέχεται κλήσης μετά τις 12 το βραδυ.:D:D:smt033

Nikos!
29-01-09, 09:31
ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ..........ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ...........
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!................................

:D
To μπαρμπουνι δεν κλανει!!!!Για αυτο ειναι κοκκινο!απο το ζορι του...:smt033

iliasf
29-01-09, 11:42
τι θα γινει θα σηκωσετε το τηλεφωνο κε moderator?:D:smt033
οταν εκανα εγγραφη διαβασα οτι θα με βοηθατε και στις αλλαγες νερου!!!:smt033:D:D:smt033

Πάνος
29-01-09, 11:50
δε παιζεστε στις ατακες..:smt033...

οτι εγραψα δε το εγραψα για να επισημανω κατα ποσο οι mod κανουν η οχι κατι κουραστικο...ουτε αν χρειαζονται αναγνωριση...

απλα επειδη..φορουμ...συντονιστης.. διαχειριστης ηταν αγνωστες για μενα εννοιες μεχρι που μπηκα στο gab...και επειδη μπορει το ιδιο να ισχυει και για αλλους..ηθελα αφενος να αναφερω ποια ειναι η δουλεια των συντονιστων και αφετερου να επισημανω γιαυτους που ξεκινουν οτι ενυδρεια δε στηνονται ουτε με πμ ουτε απο το τηλεφωνο...ειναι ενα πανεμορφο χομπυ..που απαιτει ομως θυσιες και χρονο αν θες να το κανεις σωστα...

Πάνος
29-01-09, 11:52
τι θα γινει θα σηκωσετε το τηλεφωνο κε moderator?:D:smt033
οταν εκανα εγγραφη διαβασα οτι θα με βοηθατε και στις αλλαγες νερου!!!:smt033:D:D:smt033

μπειτε στη σειρα παιδια....θα σας κλεισω ραντεβου...και για οσους ειναι απο αθηνα την πρωτη φορα...προσφορα γνωριμιας..θα ερθει ο admin να σας αλλαξει το νερο...:D

συσταση για αρχαριους περιοχης πελοποννησου....μην ανοιξετε την πορτα του χαλβα!...ποτε δε ξερετε....:rolleyes:.....:D:D

kwnstantina
31-01-09, 20:45
μπειτε στη σειρα παιδια....θα σας κλεισω ραντεβου...και για οσους ειναι απο αθηνα την πρωτη φορα...προσφορα γνωριμιας..θα ερθει ο admin να σας αλλαξει το νερο...:D

συσταση για αρχαριους περιοχης πελοποννησου....μην ανοιξετε την πορτα του χαλβα!...ποτε δε ξερετε....:rolleyes:.....:D:D

πανο μην με ξεχασεις εμενα :smt065:smt065

γιατι θα σου στελνω και ςμς:smt033:smt033

imichal
31-01-09, 21:03
Και τι θα γινει με τους αρχαριους περιοχής Κρήτης ? Στο πρου εμεις ?
:grin::grin:

kwnstantina
31-01-09, 21:18

σε εσας θα ερθει καλοκαιρι για να κανει και μπανακι :smt033:smt033:smt033

Yannis_K
01-02-09, 01:34

ok περιμένω. Και κανά σφουγγαρισματάκι μετά δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα :smt033

Σοβαρά τώρα χαρά στην υπομονή σας με αυτά που ακούτε από τους νεοφερμένους στο χόμπυ.

sarevock
01-02-09, 10:22
Πανο παλι καλα να λες που δεν ηρθε και σπιτι σου, να τον εχεις πρωι μεσημερι βραδυ !!! :p

halvas69
01-02-09, 10:36
Εγώ πλένω και σώβρακα αν θέλετε χαχαχαχα :) :) :)

nikman
01-02-09, 16:23

Ναι ναι κι εμείς χρειαζόμαστε έναν mod εδώ στη Κρήτη! +-8
Να είναι νέος, ωραίος, ευγενής, δημοφιλής, με όρεξη να βοηθήσει αλλήλους στο χόμπι, Ιώβεια υπομονή, πείρα και αρκετές γνώσεις του αντικειμένου, να ξέρει αγγλικά ούτως ώστε να μπορεί να συλλέγει πληροφορίες από ξένα βιβλία, Forum, περιοδικά κ.λ.π

Ηλία δεν μου έρχεται στο μυαλό κανείς άλλος από Κρήτη με αυτά τα προσόντα εκτός από σένα. :smt033

Γιαυτό λοιπόν δήλωσε εθελοντής αιμοδότης... ε συγνώμη mod ήθελα να γράψω και εμείς μαζί σου. :D

imichal
01-02-09, 16:52
Πας καλά Μανο ? Δεν βλεπεις τι τραβάνε οι υπολοιποι ?

Πάνος
01-02-09, 16:53
ελα μωρε...σε κατι λεπτομερειες που κολλας...:smt033

dr.geo
01-02-09, 16:53
μην δινετε σημασια παιδια..κανετε ολοι πολυ καλα την δουλεια σας!!!!:D:D:D

halvas69
04-02-09, 22:20
Φρέσκα κρούσματα και ομαδικά, online dating θα καταντήσουμε χα,χα,χα.

Γιώργος Κ
07-05-10, 15:34
Το επαναφερω ωστε να μη ξεχνιομαστε ... κυριως να το διαβασουν οι πιο καινουργιοι που ισως δε το εχουν διαβασει!! :p

Ειμαστε υπευθυνοι για τη σωστη λειτουργια των κατηγοριων μας….να προσπαθουμε να μη γραφονται λαθη ..να μη γινονται καυγαδες ,συκοφαντιες, παρεξηγησεις…να μεταφερουμε –ενωνουμε-διαγραφουμε θεματα για πιο σωστη κατανομη των θεματων…
Αλλος καθεται μιση ωρα και αλλοι πολλες ωρες καθημερινα…και ολοι χωρις καμια ανταμοιβη..ειναι επιλογη μας….
Δε γνωριζουμε τα παντα…..δεν ειμαστε πανω από έναν υπολογιστη συνεχεια για να απανταμε αμεσως σε ολους....μπορει να μεσολαβησουν λιγες ωρες η και 1-2 μερες….
Διαφορετικα δε θα ηταν φορουμ αλλα ιστοσελιδα παροχης υπηρεσιων….Ιδιαιτερη εμφαση στα παραπανω!!! :rolleyes:

kingrim
07-05-10, 17:26
:smt044:smt044:smt044:smt044καλα η ατακα ειναι ......
απο που κλανει το μπαρμπουνι
δεν κλανει για αυτο ειναι κοκκινο