Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τα vegeterian ψαρια μου..

Πάνος
18-01-09, 23:03
ειχα δει σε βιντεακια οττος και ανκιστρους να τρωνε μπροκολα αγγουρια και κολοκυθια....

και αποφασισα να δωσω κι εγω λιγο κολοκυθακι στα δικα μου....
αλλα αυτο που δεν περιμενα να αντικρυσω ηταν ροδοστομους, νεον, καρδιναλιους και σκαλαρια να πεφτουν στο κολοκυθι οπως ακριβως στην καθημερινη τροφη τους... παραθετω βιντεο..
http://s270.photobucket.com/albums/jj92/panos-alex-poli/?action=view&current=P1010607.flv

υ.γ. τα ψαρια τρωνε και φυτικη τροφη και σπιρουλινα σε φλεικς και ταμπλετες..

Perazzi
18-01-09, 23:06
Πάνο μπανάνα έχεις δοκιμάσει ?? τι λες να δοκιμάσω ?:D

Raven
19-01-09, 01:00
εγω 1 φορα την εβδομαδα ζεματιζω σπανακι και μετα το περναω απο γουδι να γινει μικρα κοματακια. το τρωνε με ορεξη ολα τα ψαρακια μου. και οτι πεσει κατω το αρπαζουν οι γαριδες και αργοτερα τα σαλιγκαρια.

makis206
19-01-09, 08:40
Το αγγουράκι πως θα μπορούσα να το ρίξω μέσα βρε παιδιά ; Θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ; Θα κόψω ένα μικρό κυβάκι και θα το ρίξω μέσα ; Να το ξεφλουδίσω ; Για πόσο χρονικό διάστημα να το αφήσω μέσα στο νερό μέχρι να χρειαστεί να το αφαιρέσω ;

PascM
20-01-09, 01:30
Πάνο μήπως....λέω μήπως το ενυδρείο είναι παραγεμισμένο με ψάρια ? :D

dinos99
20-01-09, 01:37
Το αγγουράκι πως θα μπορούσα να το ρίξω μέσα βρε παιδιά ; Θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ; Θα κόψω ένα μικρό κυβάκι και θα το ρίξω μέσα ;κοψε παρα πολυ λεπτες φετες και ζεματισε τες για λιγα λεπτα. Να το ξεφλουδίσω ; Για πόσο χρονικό διάστημα να το αφήσω μέσα στο νερό μέχρι να χρειαστεί να το αφαιρέσω ;δεν νομιζω μετα απο 24 ωρες να εχει μεινει τιποτα....αν παντως δεν το φανε τα ψαρια σου μετα και απο 2 μερες βγαλτο.το αγγουρι επειδη αποτελειται κατα μεγαλο ποσοστο απο νερο δεν επιβαρυνει παρα πολυ το νερο.;););)

ΧρήστοςΠ
20-01-09, 08:00
εγω 1 φορα την εβδομαδα ζεματιζω σπανακι και μετα το περναω απο γουδι να γινει μικρα κοματακια. το τρωνε με ορεξη ολα τα ψαρακια μου. και οτι πεσει κατω το αρπαζουν οι γαριδες και αργοτερα τα σαλιγκαρια.

Το σπανάκι είναι καλό να είναι βρασμένο για το λόγο ότι το ασβέστιο που περιέχει είναι ποιο ευκολα αφομοιώσημο από τα ψάρια μας ;)

makis206
20-01-09, 08:06
;);)

Ευχαριστώ Ντίνο !:smt054

Πάνος
20-01-09, 16:00
Πάνο μήπως....λέω μήπως το ενυδρείο είναι παραγεμισμένο με ψάρια ? :D

οχι Μανο δεν ειναι υπερβολικα στοκαρισμενο....
απλα λογω φαγητου-κολοκυθιου μαζευτηκαν ολα εκει για φαγητο και απο περιεργεια...
ειναι το ριο 400 και εχω και εσωτερικο και εξωτερικο φιλτρο....να σκεφτεις προσθετω και νιτρικα για τα (αν και ευκολα) φυτα μου...
τα σκαλαρακια ειναι μικρα και δε θα μεινουν ολα μεσα οταν μεγαλωσουν ...