PDA

Επιστροφή στο Forum : Απορία για τύρφη!!!

StelMex
17-01-09, 21:42
Καλησπέρα παιδιά!!!!!!.......Έχω μια απορία........Τί είναι η τύρφη και σε τί χρησιμεύει?????......Είναι κάτι το ακριβό??????????....

steady
17-01-09, 21:44
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/FilterMat.htm

κατω κατω;)

sifnos
17-01-09, 21:46
Εγω παλι απορω κάθε φορα γιατι βαζεις ένα σωρο τελειες και ερωτηματικα. Δεν μπορεις να βαζεις ένα σημειο στιξης οπου χρειαζεται?

Γιώργος Κ
17-01-09, 21:48
Εγω παλι απορω κάθε φορα γιατι βαζεις ένα σωρο τελειες και ερωτηματικα. Δεν μπορεις να βαζεις ένα σημειο στιξης οπου χρειαζεται?

Εχει μια μεγαααααααααααααααααααληηηηηηηηηηη ........................
απορια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smt107:smt107:smt107

sifnos
17-01-09, 21:51
Εχει μια μεγαααααααααααααααααααληηηηηηηηηηη ........................
απορια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smt107:smt107:smt107

ναι γιωργο την ξερω την απορια σου........................γιατι δε διαβαζω τα οσα απο το πρωτο μου ποστ μου ειπαν πως πρεπει να διαβασω??????????????????????????????????????????? ?????????????????????μα καλα ουτε τα δικα που ποστ?????????????????????????????????????????????? ??????????????:smt033

εχω δίκιο??????????????????????????εεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε/?????????????????

Γιώργος Κ
17-01-09, 21:53
ναι γιωργο την ξερω την απορια σου........................γιατι δε διαβαζω τα οσα απο το πρωτο μου ποστ μου ειπαν πως πρεπει να διαβασω??????????????????????????????????????????? ?????????????????????μα καλα ουτε τα δικα που ποστ?????????????????????????????????????????????? ??????????????:smt033

:smt100:smt100:smt100
χαχαχα!

Nikos!
18-01-09, 03:50

Μπορεις να μου πεις γιατι πηγαινεις κοντρα στο μικρο συνεχεια??Τοσο πολυ σε ενοχλουν δηλαδη τα σημεις οι τελειες και τα ερωτηματικα??Αν δεν θελεις και σε ενοχλει απλως δεν απαντας στις ερωτησεις του και δεν ασχολεισαι.Τοσο απλα.

sifnos
18-01-09, 11:45
Μπορεις να μου πεις γιατι πηγαινεις κοντρα στο μικρο συνεχεια??Τοσο πολυ σε ενοχλουν δηλαδη τα σημεις οι τελειες και τα ερωτηματικα??Αν δεν θελεις και σε ενοχλει απλως δεν απαντας στις ερωτησεις του και δεν ασχολεισαι.Τοσο απλα.

σου απαντησα μεσω π.μ. τοσο απλα

StelMex
18-01-09, 12:27
OK ευχαριστω!!!!!!