Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : θορυβος στο juwel record


lospci
17-01-09, 12:17
Εχω το juwel record το 600 με το δικο του εσωτερικο φιλτρο.δεν ξερω αν γινεται τυχαια η μετα απο τις αλλαγες που κανω αλλα εχω παρατηρησει οτι κανει πολυ θορυβο το ενυδρειο και ο θορυβος προερχετε απο το φιλτρο.δεν ξερω αν φταιει το μοτερακι η απλα αν πιανει την ιδιοσυχνοτητα του πλαστικου με αποτελεσμα να ακουγεται αυτο..
αντιμετωπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα εχοντας και αυτος juwel record? εχουμε βρει καποια λυση?

SOCRATIS
17-01-09, 13:23
Υποθέτω πως εγκλωβίζεται αερας στο φίλτρο κατα την πτώση και εν συνεχεία της άνοδου της σταθμης του νερου και αυτο προκαλει θόρυβο.

lospci
17-01-09, 13:42
δηλαδη δεν υπαρχει καποια λυση ε?(το φιλτρο το κλεινω οταν κανω αλλαγη και το ξαναανοιγω οταν παλι η σταθμη του νερου ειναι στα επιπεδα που πρεπει για να μην ροθφηξει αερα το φιλτρο.
παρολα αυτα δεν εχω καταφερει τιποτα..ο θορυβος καποιες φορες ειναι αρκετα δυνατος για τον θορυβο που κανουν τα φυσιολογικα ενυδρεια.

SOCRATIS
17-01-09, 13:46
Απλά, απεγκλωβίζεις τον αέρα, ταρακουνώντας το φίλτρο .