PDA

Επιστροφή στο Forum : ????

Σπύρος
16-01-09, 21:05
Καλησπερα σε ολους τους φιλους χομπιστες...Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων αναγκαστηκα να αποχωρηστω τα 3 ενυδρειακια και να τα δωσω σε ενα φιλο να μου τα συντηρει,ετσι χαθηκα και απο το φορουμ.
Ο φιλος δεν γνωριζε ιδιαιτερα το χομπι με αποτελεσμα να λιγοστεψουν τα ψαρια...και μετα απο ολα αυτα σκεφτηκα να κανω καποιες αλλαγες.
Ευχαριστω πολυ,και καλη χρονια σε ολους τους φιλους!!!:p

Πάνος
16-01-09, 21:07
καλως ξαναρθες και καλη χρονια και σε σενα!!:p

εχεις παρει πισω τα ενυδρεια?? τι εχεις και τι αλλαγες σκεφτεσαι να κανεις??

Σπύρος
17-01-09, 01:03
Χαιρομαι που ξαναγυρησα και με πολυ ορεξη...
Τα ενυδρεια τα εχω,ειναι 3(1. 120L , 2. 50L και μια καραντινα 40L για τους μικρους αρρωστους φιλους)
-------------------------
Τωρα, με το τι θα παιξω δεν ξερω δεν εχω καταληξη καπου ακομα!!!

mixalis24
17-01-09, 01:59
σπυρο γεια σου κι εγω δεν ξερω τι να κανω. εχω ενα αμαζονιο 218λ κι ενα υφαλμυρο 220λ.τον αμαζονιο θα τον χαλασω αν και εχει δυσκους πλακοστομα ακρηβα, στουρισομα που γενανε καθε 15 κ.α. εχω πιξει στο στουρισομα...

Σπύρος
17-01-09, 20:12
Γεια σου Μιχαλη... Ολα εινα καλη φαση αφου σου αρεσει το χομπι! Εμενα βασικα μου αρεσε 450L με κοιλο τζαμι μπροστα αλλα λογω χωρου δεν μπορω ακομα.Το υφαλμηρο ειναι ωραιο μη το χαλασεις,με το αλλο ειναι πιο ευκολο να παιξεις!!! Εγω με αυτα που μου εχουν μεινει σκεφτομαι να βαλω ακομα ενα green terror για να γινει ζευγαρι και ενα ωραιο ζευγαρακι απο πλεκο.

xontros
19-01-09, 13:47
Γεια σου Μιχαλη... Ολα εινα καλη φαση αφου σου αρεσει το χομπι! Εμενα βασικα μου αρεσε 450L με κοιλο τζαμι μπροστα αλλα λογω χωρου δεν μπορω ακομα.Το υφαλμηρο ειναι ωραιο μη το χαλασεις,με το αλλο ειναι πιο ευκολο να παιξεις!!! Εγω με αυτα που μου εχουν μεινει σκεφτομαι να βαλω ακομα ενα green terror για να γινει ζευγαρι και ενα ωραιο ζευγαρακι απο πλεκο.

Καλωσόρισες και από μένα!

Σε πόσα λίτρα σκέφτεσαι να τα βάλεις αυτά?

Σπύρος
19-01-09, 18:43
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!Το 50L το αποκλείω!Οπότε μένει το 120L(Το ξέρω ότι είναι λίγα τα λίτρα γι'αυτά που θέλω,αλλά έχω σκοπό για ένα 450L σε μικρό χρονικό διάστημα!):D