Επιστροφή στο Forum : Κοπή της πίτας για το 2009!
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου του 2009 και ώρα 7 μ.μ.! Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Π. Μελά και Σωκράτους 1-3, Κορυδαλλός, δίπλα στην πλατεία Μέμου). Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με πολλά δώρα! Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του καινούργιου χώρου όπου θα μεταφερθούν προσεχώς τα γραφεία μας!
Θα έρθουμε, θα έρθουμε.....λύσσαξες !!!
Δωράκι για την κλήρωση δέχεστε ?
Γιατί μου περισσεύει μία βάση ενυδρείου (Carrefour 80cm)
Θα έρθουμε, θα έρθουμε.....λύσσαξες !!!
Δωράκι για την κλήρωση δέχεστε ?
Γιατί μου περισσεύει μία βάση ενυδρείου (Carrefour 80cm)
Πω πω κράξιμο που θα κάνω :D:D:D:D :smt033
Εγώ έχω αρχίσει και το σκέφτομαι.. Αν ανεβούνε οι πατρινοί, δε θα μείνει τίποτα από την πίτα, θα την ξεκάνουνε! :D
Φρόντισα! Την πίτα ολόκληρη και τον φίλο μου τον χαλβά χορτάτο! :D
Εγω θα κουβαλαω πραγματα πριν ερθω οποτε να ξερετε θα ειμαι πεινασμενος. :D
Αμα ειναι και η χαλβατζου στο κοπη θα πω τον κυριο διοικητη να με αφηκει να ρθω! :D
Έχε χάρη που είσαι αδυνατούλης εσύ και δε σε φοβάμαι.. Αλλιώς θα έκανα τα κουμάντα μου, να σου κάτσει σκοπιά (δεν έχετε μια πύλη εσείς εκεί?) το Σαββατόβραδο, να βρούμε την υγειά μας! :D
Να τον φοβασαι, δεν τον εχεις δει τι μπορει να κανει σε ενα ταψι τυροπιτα ;).
Θα εχει και φλουρι ή εστω ταμπλετα λιπανσης η πιτα;:D Να δω ποιος θα κερδισω το φλουρι !:D
Παιδιά-+5, κόψτε και ένα κομμάτι για τον ταξιδιώτη. Ήθελα να ήμουν κοντά σας αλλά οι αγρότες δεν με άφησαν:smt102. Κυριακή πρωί φτάνω. Θα μείνω μία εβδομάδα οπότε κανονίστε να βρεθούμε :razz:.
Εγω απο οτι ακουσα σημερα ΔΕΝ θα ειναι κλειστη η Πατρων - Αθηνων οποτε θα ανεβω. Αν καποιος γνωριζει το αντιθετο ας το πει παιδια μην ανεβω τσαμπα.
Τηλεφώνησε ο Yiatse στην τροχαία Κορίνθου και είπαν ότι δεν θα κλείσει απ'ότι γνωρίζουν μέχρι ώρας.
See you soon.......την βάψατε έρχομαι. :)
Χοντρούλη (για όλους σας) θα έχουμε και events ? θες ? :D
ps Η ερώτηξης είναι παραπλανητική :smt033
αυτη τη στιγμη θα πρεπει να εχετε λιωσει στο γελιο και στο κρασι!!!
σας σκεφτομαι "παλιοπαιδα" :D και λυπαμαι που δε μπορω να ειμαι εκει..
θελω πολλες φωτο και σχολια!!!
(και αποδεικτικα για αταξιες ορισμενων ευτραφων κυριων :D:D)
περασαμε πολυ ωραια.πολυ γελιο λεμε.ασε που μερικοι φυγαμε και με πολυ ωραια δωρακια :D
Μπραβο παιδια !! Και του χρόνου !
μια μικρη γευση ...
συντομα πιο πολλες... φωτο, βιντεο κλπ.
μια μικρη γευση ...
συντομα πιο πολλες... φωτο, βιντεο κλπ.
και τις υπολοιπες...
Θα εχει και φλουρι ή εστω ταμπλετα λιπανσης η πιτα;:D Να δω ποιος θα κερδισω το φλουρι !:D
Σας το χα πει..!!! Ειμαι τυχερουλης ,τι να κανω;:D:D
Ευχαριστω πολυ για την ωραια βραδυα και για το δωρακι που πηγαινε με το φλουρι:p ! Περασα πολυ ωραια και γνωρισα απο κοντα νεους φιλους . Παντα τετοια, και του χρονου με υγεια.
Στο Συλλογο μας ευχομαι ενα ετος με ευρωστια,συμπνοια και επιτυχιες !
Ητανε τζεντλεμαν!!
Εσενα σε πισυτευω...:smt033
μερικες μερικες με τιποτα...:D:D
Μπραβο παιδια και του χρονου με υγεια!
Αλεξανδρε....σκεψου και με το φλουρι φετος τι εχουμε να δουμε απο σενα...:rolleyes:
Εσενα σε πισυτευω...:smt033
μερικες μερικες με τιποτα...:D:D
Μπραβο παιδια και του χρονου με υγεια!
Αλεξανδρε....σκεψου και με το φλουρι φετος τι εχουμε να δουμε απο σενα...:rolleyes:
την αλλη μερα το πρωι ομως παρασυρθηκε:D:D:Dτωρα θα μου πεις με το γαλατακι παει:p
:D:D:D...αψογος!!!!......(θα σου στειλω πμ εσενα για πικαντικες λεπτομερειες....):smt033
εχει εχει πολλα ακομα θα εκτεθει μονος του περιμενε τωρα λογικα κοβει τα κιλακια στο φοτοσοπ:D:D:D:p
Ηταν πολυ ωραια και κερδισαμε και το δωρακι :D. Αντε και του χρονου με υγεια πανω απο ολα και το συλλογο μας στο σπιτι του ;).
βρε γαυρε δεν βαζεις πανω στις φωτος και κανενα ονομα για να ξερουμε και εμεις απο δω τι μας γινεται.....:grin:
Αντε και του χρονου με υγεια πανω απο ολα και το συλλογο μας στο σπιτι του :wink:.
:smt023
Κρίμα να είμαι στη βάρδια ρε παίδια...
Θυμάμαι πως περάσαμε πέρσι και ξέρω τι έχασα...
:smt100βρε γαυρε δεν βαζεις πανω στις φωτος και κανενα ονομα για να ξερουμε και εμεις απο δω τι μας γινεται.....:grin:
σωστοτατο το αιτημα σου, αλλα εχω και εγω το ιδιο προβλημα :smt100.
επειδη μετρησα πανω απο 10-15 νεες παρουσιες, αναθεμα και αν ξερω ποιος /ποια ηταν.
υποσχομαι μολις μαθω να επανορθωσω:smt054
παρακαλουνται οι συναδελφοι παρατσηδες , χαλβας και πεταλας , οπως αποστειλουν ταχιστα φωτογραφιες,
για να γινει το βιντεο. αντε τελειωνετεεεεεεε:smt100
Ήρθα αργά, έφυγα γρήγορα, πολλούς δεν πρόλαβα καν να τους δω, άλλους δεν πρόλαβα να τους χαιρετήσω φεύγοντας, αλλά το χειρότερο ήταν ότι έχασα τη "μασαμπούκα".. :(
Όπως και να'χει όμως, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, φιλική και ευχάριστη.. Φιλιά σε όλους, και του χρόνου ακόμα καλύτερα! :p
λογω πληρους γραψιματος των 2 που τραβαγαν φωτογραφιες, το βιντεακι θα ανεβει ως εχει.
τα παραπονα σας στους κοπρους που δεν...:smt065
συντομα στις οθονες σας ! :smt024
Βαριέμε ρε συ, λυπήσουμε τον γεράκο. :)
Απαράδεκτας! Άκου βαριέτε :P
ορματε ετοιμο ! :D
να ευχαριστησω χαλβα κ πεταλα για το υλικο...ουρτ :smt068:smt014:smt078:smt075
στο λινκ απο κατω παταμε ...:D
Ωχ, δεν την γλύτωσα...
Απαιχτο κι αυτό.
Πεθαναμε στο γελιο - Γαυρε Θεε παρε τη ΠΑΕ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!μπραβο για τη δουλεια παιδια.
Θοδωρη μου εταξες λιγο "χνουδακι" (ετσι για το καλο βρε αδερφε,τοσο δρομο εκανα) και αντι για αυτο με εβγαλες
περισσοτερο καραφλο απο οτι ειμαι στην πραγματικοτητα :smt033 :smt033 !!!!!
Και εγω που ειχα εισηγηθει να σας λυπηθουμε την κυριακη στο ναο!!!!!!!
Τωρα ομως ετσι που τα εκανες δεν μπορω να κανω κατι.Παλι για 4αρα σας κοβω.:smt056 :smt056 :smt056 :smt040 :smt040 :smt040 :smt056
το ξεχασα ρε αδερφε !
διορθωνω το λαθος μου αμεσως !
και σε κοινη θέα ! :smt054
Τωρα μαλιστα +-8 :smt044 :smt023 :smt058 !!!!!!!!!!!
Οποτε μεχρι δυο την κυριακη.Μονο για σενα :D :D :D :smt033 .
Εισαι τρελος παει και τελειωσε:smt119
Kαι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος μας Θανάση Ζορπίδη και το κατάστημα "Γλυκιστήρι" για την προσφορά της γαλάζιας μας πίτας! :smt045:smt045:smt045
Ναι σωστά, πολλά ευχαριστώ.
ΥΓ Το επόμενο πρωί ήταν μούρλια και μπλέ !!!
θαναση οπως καταλαβες μια και εφαγε την περισσοτερη ο halvas θα ειναι ο πρωτοκουβαλιτης στην αλλαγη του ενυδρειου σου:D:D:D
περπατωντας θα τις φερει απο τον ερμη:p
ευχαριστουμε για την πιτα ηταν υπεροχη αν και ειχε μονο ενα φλουρι:smt033
χαλβα για πες μου τι ψαρια να βαλω στο βιοτοπικο κουβας που μου εφτιαξες?
:D:D:D
Mojitoψάρα Alcoholicus Anonymous !!!
1ον.. Αιτούμαι άμεση απόσυρση της παραπάνω φωτογραφίας από το φόρουμ! Μη δίνετε το κακό παράδειγμα! Φίλος μου (και μέλος του φόρουμ) είχε κάνει το ίδιο ακριβώς στο ενυδρείο μου (με Johnny Walker), μεθυσμένος, κατά τη διάρκεια πάρτυ! Και το πρόβλημα δεν ήταν μόνο τα ψαράκια που μας άφησαν, αλλά δε φαντάζεστε τι μανούρα που είναι να σηκώνεσαι πρωινιάτικα, κουρούμπελο, με ένα κεφάλι καζάνι, για να κάνεις αλλαγή νερού! :smt033
2ον.. Κώστα, εγώ πάντως με το Χαλβά "να τα βλέπει όλα μπλε", δε θα κοιμόμουνα.. :D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.