PDA

Επιστροφή στο Forum : Έχει κανείς ακούσει........

StelMex
30-12-08, 12:30
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!.....Έχει κανείς ακούσει τα φίλτρα μάρκας sunsun?????....Αν ναι είναι καλά????......Αγόσασα ένα 18 ευρώ με κυκλοφορία νερού 800L/h......Λέτε να αντέξει????????

Πάνος
30-12-08, 14:56
χρονια πολλα!

ναι την εχω ακουσει τη μαρκα....
δε βρισκω λογω να εχεις καποιο προβλημα...με τη λογικη βεβαια πως ακομη και πιο ακριβα φιλτρα μπορει να χαλασουν....
σιγουρα οτι δινεις παιρνεις....
αλλα αφου το πηρες και δε ρωτησες πριν το παρεις....ποιος ο λογος να ρωτησεις τωρα?? βαλτο και οσο αντεξει..

με διαφορα κινεζικα φιλτρακια για μικρα ενυδρεια εγω παντως δεν αντιμετωπισα προβλημα..

PascM
30-12-08, 14:58
Δεν είναι και πολύ φθηνά πάντος.

mariannos
30-12-08, 16:31
Τα φιλτρα τις sun-sun φιλε ειναι μια χαρα ,ειχα κ εγω αρκετο κερο.Απο ενυδρεια ομος sun-sun,,μακρια,κατι παει Χ..σε χερετω..

StelMex
31-12-08, 12:54
Οταν λες οτι τα ενυδρεια δεν ειναι καλα τι εννοεις????....Που ειναι το προβλημα????....Παντως εγω δεν εχω ενυδρειο sunsun....Εχω εχω ενα της tecantlantis...

xontros
31-12-08, 14:03
Αν θυμάμαι καλά, sunsun πρέπει να είναι το μικρούλι που έχω το μονομάχο μου.. ΟΚ, είναι λίγο "στραβοκολλημένο", "κακοφτιαγμένο", περισσεύουνε σιλικόνες σε διάφορα σημεία, αλλά κατά τ'άλλα, είναι μια χαρά! Ειδικά αν λάβεις υπ'όψιν ότι ήταν πάμφθηνο! ;)

(τουλάχιστον σε σχέση με τα nano της dennerle.. :D δεν κρατήθηκα, χρονιάρες μέρες.. :D αν και το sunsun, από το ίδιο μαγαζί το πήρα.. :D)

mariannos
31-12-08, 14:41
To ειχα 3 χρονια περιπου στο σαλονι ,κ ανειξε διχος κανενα λογο.πιστεβω απο κακης πιοτητας κολλιματα.Κατο το πατομα παρκε,,καταλαβενεις τι εγινε το εφτιαξα κ το πωλησα..κ αγορασα αλλη μαρκα...

xontros
31-12-08, 14:45
Καλά, εδώ που τα λέμε, δε θα έπαιρνα κι εγώ ποτέ πιο μεγάλο ενυδρείο τσιν τσαν τσεν.. :D Τώρα, αυτό εδώ το μικράκι, δε νομίζω ότι δέχεται και τόσο μεγάλες πιέσεις από το νερό ώστε να ανοίξει.. :rolleyes:

mariannos
31-12-08, 14:57
Σιγουρα..αλλα εδω στην Κυπρο μονο κινεζικα εχει,,τωρα αγορασα ενα [ ΑΑ ] παλι κινεζικο κ ο Θεος βοηθος..κ σε αλμιρη τιμη αλλα τι να κανω...