Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρείο κοντά σε τηλεόραση!!!!!

StelMex
24-12-08, 20:24
Καλησπερα σε ολους σας.....Θελω να ρωτησω κατι και αν μπορειτε να μου απαντησετε οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι σε λιγο φευγω για το εξοχικο μου και θελω να ετοιμασω το ενυδρειο.......Υπαρχει προβλημα αν τοπ[οθετησω το ενυδρειο μου διπλα σε τηλεοραση?????
-------------------------
Καμμια απαντηση ρε παιδια???

Γιώργος Κ
24-12-08, 20:42
Καλησπερα!!!
Δεν βλεπω να ειναι σωστο να ειναι κοντα σε τηλεοραση!!
Πρωτα απο ολα ο θορυβος θα τα στρεσσαρει αλλα και το φως που παραγει δεν θα τα αφηνει να ηρεμησουν.....

sifnos
25-12-08, 07:27
αν θελεις κοιτα εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28561&highlight=%E8%EF%F1%F5%E2%EF%F2

netblues
25-12-08, 11:11
Αν το ενυδρειο ειναι ΔΙΠΛΑ στη τηλεοραση τοτε το μονο προβλημα ειναι οτι τα ψαρια δεν θα βλεπουν τηλεοραση.....

Kotsos
25-12-08, 14:27
Αν το ενυδρειο ειναι ΔΙΠΛΑ στη τηλεοραση τοτε το μονο προβλημα ειναι οτι τα ψαρια δεν θα βλεπουν τηλεοραση.....Αν είναι μπροστά δν θα βλέπεις εσύ:D:D

Παιδιά μήπως εννοεί από άποψη ακτινοβολίας??:smt096ή κατι τέτοιο??

netblues
25-12-08, 23:02
Τα ψαρια γενικως δεν ενοχλουνται απο τετοια πραγματα.
Πιο πολυ τα ενοχλει η (αποτομη) κινηση ανθρωπων απο οτιδηποτε αλλο αλλα και παλι αυτο εξαρταται απο τα συγκεκριμενα ψαρια....

halvas69
26-12-08, 11:10
Το δικό μου ενυδρείο είναι δίπλα (στους 50 πόντους) από την TV και δεν έχω δει τίποτα περίεργο ποτέ πχ νευρικότητα κλπ.
Βέβαια παλιότερα που είχα Filmnet είχα παρατηρήσει έξαρση γεννήσεων τις μεταμεσονύχτιες ώρες, αλλά κάηκε και ησυχάσαμε.

george
26-12-08, 12:40
Το δικό μου ενυδρείο είναι δίπλα (στους 50 πόντους) από την TV και δεν έχω δει τίποτα περίεργο ποτέ πχ νευρικότητα κλπ.

Χρόνια είχα ένα 110ρι δίπλα στην TV...δεν παρατήρησα ποτέ τίποτα το περίεργο.

kwstas_original
26-12-08, 18:06
αν ησουν ψαρι και εβλεπες καθε μερα Εφη Θωδη,Τζουλια,Λαμπιρη,Σκορδα και αλλες ''celebrity'' ποσο θα αντεχες να σε βασανιζουν ετσι?Εκτος αν παρακολουθεις ΣKAI..:cool: