Επιστροφή στο Forum : Biobox 2 EasyBox Filtration System
Γεια σας παιδια.....Μια ερωτηση......Εχω στο ενυδρειο μου το φιλτρο που αναφερεται πανω.....το φιλτρο αυτο εχει 4 πλαστικα σαν κουτακια και μεσα εχουν σφουγγαρια και καποια αλλα υλικα....Αυτο το φιλτρο πως καθαριζεται????
Φίλε αν κατάλαβα καλά μιλάς για εσωτερικό φίλτρο που είναι ενσωματομένο σε ενυδρεία της Aquatlantis, απο προσωπική εμπειρία με το εν λόγο φίλτρο το κουτάκι με τον υαλοβάμβακα το άλλαζα με ανταλλακτικά που υπάρχουν στο εμπόριο όποτε έβλεπα ότι ήταν πολύ λερωμένο, το κουτί με τον άνθρακα το έβγαλα μετά από δεκαπέντε μέρες (ο ενεργός άνθρακας είναι καλήτερα να χρησιμοποιείται μόνο αν θέλουμε να ρουφήξει διάφορα χημικά πχ μετά από θεραπείες η στην αρχή λειτουργείας του φίλτρου) και έβαλα siporax για περισσότερη βιολογική φίλτρανση και τα άλλα δύο κουτάκια (μπλέ σφουγκάρι και κεραμικές μπιλίτσες) τα ξέβγαζα απάλα με νερό από το ενυδρείο όποτε έβλεπα ότι ήταν αναγκαίο (μειωμένη ροή).
ΟΚ φιλε σε ευχαριστω πολυ....Εγω ακομα στρωνω το ενυδρειο και χρησιμοποιω και τον ενεργο ανθρακα.......Μολις τον βγαλω σπο το ενυδρειο πρεπει να τον πεταξω????
Ναι γιατι πλέον έχει χάσει τις ιδιοτητές του
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.