Επιστροφή στο Forum : θορυβος σε JBL Cristal Profi 250
καλησπερα παιδια.το φιλτρο μου αρχισε να κανει ξαφνικα παρα πολυ θορυβο.τι μπορει να φταιει??το ανοιξα μπας κ ειχε σκαλωσει τιποτα μεσα αλλα δεν ειδα κατι το περιεργο.το εχω περιπου 2 μηνες σε λειτουργια κ δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα.
Να ενημερωσω οτι εχει αγοραστει απο ακουαριστικ.υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα που να καλυπτει την εγγυηση η μπα??
τα συγκεκριμενα τα φερνει η Pet City
κανονικα απο την στιγμη που εχει αγοραστει εντος ΕΕ θα πρεπει να σε καλυψει ο επισημος εισαγωγεας στην Ελλαδα
τωρα εαν αυτο θα γινει αντε βγαλε ακρη
Η αποδοση του επεσε?
Δες τις σωληνωσεις μηπως φρακαρε τπτ μεσα..
Έλεγξε την φτερωτή (αν μαγνήτης και φτερωτή δεν έχουν σπάσει ) και τον άξονα επίσης. Και φυσικά δοκιμή χωρίς υλικά μέσα και καλοκαθαρισμένους σωλήνες και βανάκια αν υπάρχουν. Την εγγύηση θα στην καλύψει και το ακουαρίστικ και μάλιστα θα σου καθορίσουν εάν θα πρέπει να επιστραφεί κάτι ή όχι και με ποιανού έξοδα ή απλά να σου στείλουν μόνο κάποιο ανταλακτικό με δικά τους έξοδα. Στείλε email αφού κάνεις τις δοκιμές σου και ξέρεις περίπου ή σιγουρα τι φταίει.
Πέρυσι μου αντικατέστησαν θερμαντήρα 150Watt επειδή είχε πιάσει υγρασία μέσα με δικά τους έξοδα και χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψω το παλιό πίσω. Με ένα email μόνο που ανέφερε τον κωδικό της παραγγελίας που είχα κάνει.
μαγνήτης και φτερωτή δεν έχουν σπάσει.ουτε ο αξονας επισης.δεν μπορω να καταλαβω...περασα απο το πετ σιτι αλλα δεν καληπτουν την εγγυηση επειδη το εχω αγορασει απο γερμανια...zwzwπαω να δοκιμασω χωρις υλικα μπας κ γινει τιποτα..
-------------------------
και μετα την νεα δοκιμη τζιφος!!!:(:(ηταν η πρωτη κ η τελευταια φορα που περνω jbl.2 μηνες σε λειτουργεια και βγαζει προβλημα...αν ειναι δυνατον!!!.Α ρε eheim αθανατη...
-Δοκιμασε να το βαλεις σε χρηση χωρις τον καδο και εκτος νερου,για να δεις αν περιστρεφεται ο impeler
Y.γ Προσοχη με το ρευμα ομως;)
-Δοκιμασε να το βαλεις σε χρηση χωρις τον καδο και εκτος νερου,για να δεις αν περιστρεφεται ο impeler
Y.γ Προσοχη με το ρευμα ομως;)
τα εχω δοκιμασει ολα...
απο βδομαδας που θα φερει νεα φτερωτη το πετ σιτι θα δοκιμασω κ με αυτη...και αν συνεχιζει παμε για eheim...
Φίλε μου τι έκανες τελικά? Το φίλτρο το έχω περίπου 10 μήνες είναι άψογο δεν ακούγετε καθόλου έχει μεγάλο κάδο για την κατηγορία του εύχομαι να δουλέψει σωστά.
Φίλε μου τι έκανες τελικά? Το φίλτρο το έχω περίπου 10 μήνες είναι άψογο δεν ακούγετε καθόλου έχει μεγάλο κάδο για την κατηγορία του εύχομαι να δουλέψει σωστά.
εκανα και κανω ακομα...υπομονη!!μαλλον θελει αλλαγη η φτερωτη αλλα δεν πηγα να την αλλαξω γιατι δεν βρηκα χρονο.παντως εχει μειωθει ο θορυβος αν και εξακολουθει να ειναι ενοχλητικος.το καλο ειναι οτι βρισκεται στο σαλονι οπου δεν περναμε αρκετες ωρες τις μερας και μακρια απο τα υπνοδωματια.
...μην το αργείς πολύ όμως μη τυχόν και σε αφήσει.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.