PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρειο vitakraft 54lit

maikl
20-12-08, 17:57
-Σημερα βρεθηκα σε μεγαλο πετ στη Θεσ/κη και ειδα το συγκεκριμενο ενυδρειο.Μου φανηκε καλο και μαλιστα ειδα καπακι με mp σφραγιδες,arcadia λαμπα και εσωτερικο φιλτρο ολοιδιο με τα pickup της eheim,οπως και θερμοστατη.
Το εχει δει καποιος?μηπως ηδη το εχει καποιος και εχει διαθεση για κανενα σχολιο οσον αφορα την ποιοτητα-αξιοπιστια?Επισης κατι ακομη ,ειδα οτι δεν εχει απο κατω αυτο (https://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=*NR&c=536004&t=temartic_e&userid=epSVteXF6XAjAly863Mvy3uhpyCQyDXGwvA).Δεν ειναι "επικινδυνο" να το στησει κανεις χωρις το συγκεκριμενο πλαισιο?
Μηπως ετυχε σ'αυτο που ειδα εγω να μην εχει?
-Παρακαλω τα σχολια σας :p

george
20-12-08, 20:15
Να το πάρεις.
Το έχω δει και εγώ από κοντά.
Γερμανικό προϊόν με επώνυμα αξεσουάρ σε πολύ καλή τιμή.

maikl
20-12-08, 20:17
-Γιωργο επειδη το πηρα ρωταω...:D.:D αλλα δεν εχει το κατω πλαστικο πλαισιο...Ετυχε σε μενα ή ετσι τα δινουν?

george
21-12-08, 22:33
Δεν ξέρω :rolleyes:

halvas69
21-12-08, 23:30
Το πλαίσιο στο link που έβαλες είναι για να κρύβει το χαλίκι και μόνο.
Δεν έχει να κάνει με την αντοχή του ενυδρείου κλπ.
Αν από κάτω δεν έχει τίποτα βάλε του ένα φύλλο φελιζόλ μην σου κάνει κανένα ράγισμα.

blondi
22-12-08, 00:03
το έχω εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν θα παθει τίποτα μην φοβασαι!για το πλαίσιο ο χαλβας έχει δικιο!

maikl
22-12-08, 06:04
Το πλαίσιο στο link που έβαλες είναι για να κρύβει το χαλίκι και μόνο.
Δεν έχει να κάνει με την αντοχή του ενυδρείου κλπ. Δλδ σε ολα τα επωνυμα ενυδρεια για αυτο τον λογο τα βαζουν?
Αν από κάτω δεν έχει τίποτα βάλε του ένα φύλλο φελιζόλ μην σου κάνει κανένα ράγισμα.Αν ειχε το πλαισιο παλι θα εβαζα?....

halvas69
22-12-08, 15:42
Υπάρχουν σε 3 τύπους.
Με πλαίσιο που το κρατάει λίγο ψηλά και υποκαθιστά το φελιζόλ.
Με πλαίσιο που είναι απλά διακοσμητικό για να κρύβει το προφίλ του χαλικιού.
Και χωρίς πλαίσιο (συνήθως DIY) που αναγκαστικά θα βάλεις φελιζόλ. Βλέπεις δεν θέλει πολύ το τζάμι, ένας κόκκος άμμου ανάμεσα στο τζάμι του πάτου και το έπιπλο ή την βάση είναι αρκετός για να κάνει ράγισμα πρώτης ποιότητας.