Επιστροφή στο Forum : Δύσκολο φυτό χωρίς co2
Ο Άι...Πάνος είρθε νωρίς και είχε στο σάκο του πολυυυυυ μπλύξα. Η μπλύξα θέλει πολύ φως και co2. Τα πρώτα φυτάκια που μου έφερε ο Πάνος τα είχα χωρίς co2 και με λίγο φως και δεν αναπτύσονταν πολύ αλλά δεν σάπιζαν κι όλλας. Δεν ψήλωναν "άτσαλα" και ήταν όμορφα σαν γρασίδι. Φυτεύοντας τώρα και τα νέα φυτά θα αυξήσω το φως σε σχεδόν 1watt/lt το οποίο θα τα τονώσει και θα τα βοηθήσει να βγάλουν άνθη και χρώμα. Τι θα γίνει όμως αν δεν δώσω co2;;; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τα φυτά ή τα ψάρια;
Αι Πανος...:D:D
υπαρχει μεγαλος κινδυνος για αλγες μιχαλη....
η περιβοητη ισορροπια που λεμε...αν αυξησεις φως...δινεις και διοξειδιο και λιπασμα..
Επειδή δε θέλω να ξεφύγουν σε ύψος μήπως να πάω σε 0,5/0,7 watt/lt πάλι χωρίς co2;;; Α, βρήκα και φιάλη 6kg από παλιό πυροσβεστήρα.
chemical mac
19-12-08, 23:35
όσο περισσότερο φως δώσεις (Σε βατ) τόσο λιγότερο θα ψηλώσουν. όσο περισσότερο φως έχεις, τόσο περισσότερο διοξείδιο θέλεις και πολύ μεγάλη προσοχή με τις υπόλοιπες παραμέτρους
Επειδή δε θέλω να ξεφύγουν σε ύψος μήπως να πάω σε 0,5/0,7 watt/lt πάλι χωρίς co2;;; Α, βρήκα και φιάλη 6kg από παλιό πυροσβεστήρα.
Πριν προχωρήσεις με τη φιάλη, φρόντισε να κάνεις ένα υδραυλικό έλεγχο για να διαπιστώσεις τις αντοχές της φιάλης..
Ευχαριστώ Χαρίλαε, την φιάλη μου την έδωσε μαγαζί ελεγμένη, έτοιμη γεμάτη.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.