Επιστροφή στο Forum : γεννα socolofi παλι!;
καλημερα! ρε παιδια πριν δυο μηνες οι κιχλιδες μου γεννησανε καμια 15αρια μικρα pseudotropheus socolofi και χερουν ολα ακρα υγειας ακομη , αλλα πριν δυο μερες ειχα παλι γεννα. καθε ποτε γεννανε; δεν θα εχω που να τα βαλω αν συνεχισουν ετσι καθε δυο μηνες 10-15 μικρα! θα πρεπει να τα αποχωριστω, και δεν μου παει η καρδια γαμωτο!!
water polo
17-12-08, 10:47
η λυση ειναι απλη αν δε θελεις να τα δωσεις, αγορασε ενα ακομη ενυδρειο.....
:):):)
Φιλε μου ολοι μας καποια στιγμη αναγκαστηκαμε να δωσουμε τα "εγγονια" μας :D ειναι αναποφευκτο , το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να ψαξεις να τα δωσεις σε χομπιστες που ξερεις οτι εχουν τα καταληλα ενυδρεια και οτι θα τα προσεχουν οσο τα προσεχες εσυ;) :)
Moutralewn
17-12-08, 11:50
Φιλε μου ολοι μας καποια στιγμη αναγκαστηκαμε να δωσουμε τα "εγγονια" μας :D ειναι αναποφευκτο , το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να ψαξεις να τα δωσεις σε χομπιστες που ξερεις οτι εχουν τα καταληλα ενυδρεια και οτι θα τα προσεχουν οσο τα προσεχες εσυ;) :)
Ακριβώς αυτό είναι το concept
το ξερω, θα αρχισω να τα δινω σιγα σιγα, αλλα γαμωτο ειναι ωραιο να τα βλεπεις απο τοσοδουλια να μεγαλωνουν και μαλιστα ποιο γρηγορα απο οτι περιμενα. καθε ποτε γεννανε ξερει κανεις;
Moutralewn
17-12-08, 13:27
Θεωρητικά κάθε μήνα είναι ικανά να ζευγαρώνουν.
...αλλά βέβαια δεν είναι απόλυτο αυτό.
Τα δικά μου είχαν ένα μέσο όρο 2 μηνών μεταξύ κάθε γέννας
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.