PDA

Επιστροφή στο Forum : γνωμες


Mary-z
17-12-08, 09:44
χερετε! θα ηθελα μια συγκριση στα παρακατω μοντελα φωτ μηχανης. τι προτεινετε; olympus e420 body, canon eos 1000d body, sony alpha 200. οπως καταλαβατε μεχρι τοσα λεφτα διαθετω για σωμα μηχανης. ειμαι ασχετη απο φωτογραφιση αλλα θα μαθω.δεν θελω να παρω compact.

octania246
17-12-08, 10:22
η olympus ειναι καλη για τα λεφτα τις και εχει καλους γενικα φακους ακομα και αυτους που ειναι στα πακετα.το κακο ειναι οτι δουλευει τα 3/4 στους φακους με αποτελεσμα να μην υπαρχει πολυ ποικιλια και να εχουν καποιους περιορισμους στο iso.βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες αλλα εχει και καποιο θορυβο στα σκοτεινα οταν δουλευεις απο 800+ iso και πανω.
αυτο βεβαια διορθωνεται καπως με τα προγραμματα.
η canon ειναι καπως πιο ολοκληρωμενη με μεγαλυτερη γκαμα φακων αν και οι συμβατικοι απλοι φακοι δεν θεωρουνται οι καλυτεροι στην αγορα.
εχει πολυ καλο επεξεργαστη ομως με αποτελεσμα να μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες με μεγαλο iso χωρις θορυβο ακομα και στο 1600iso.
η sony ειναι..........sony.με οτι καλο η κακο συνεπαγεται αυτο.πανω κατω οπως στην olympus αλλα με πιο ακριβα αξεσουαρ γενικα και με το ιδιο θεμα στο θορυβο.γνωμη μου olympus η canon.
αν δεν σε ενδιαφερει να βλεπεις απο την οθονη πισω αλλα μονο μεσα απο το ματι καλυτερα να πας στην nikon d60.αυτη την περιοδο υπαρχουν πολυ καλα πακετα μαζι με φακο με σταθεροποιηση και μαλιστα πολυ καλος φακος ασχετα αν ειναι συμβατικος

crazyio
22-12-08, 01:00
Η Sony εδώ και πολύ καιρό έχει αγοράσει την Minolta .... οπότε ότι φοραει μια Minolta φοράει και η Sony ....
Έχουν το ίδιο Mount ...
Άρα οι ποικιλία στους φακούς είναι πολύ καλή ...

Mary-z
23-12-08, 10:06
τελικα πηρα την canon eos400d kit καινουρια,με 300 € :D:D:D και εχω καταχαρει. βεβαια πρωτη φορα πιανω dslr στα χερια μου και δεν εχω ιδεα για απειρα πραγματα. θα πεσει πολυ διαβασμα και πολλες ερωτησεις.
-------------------------
ερωτηση: ειδα καπου αυτο εδω kenko dg teleplus extension tube εγραφε πανω 12, 20, for c/af 36mm. βοηθαει καθολου για φωτο σε ενυδρειο; τι κανει; ταιριαζει στην canon eos 400d; αλλη ερωτηση πως ανεβαζω φωτο; τις εχω αποθηκευσει με μεγαλη αναλυση κ φοβαμε οτι αν τις ανεβασω θα πιασουν πολυ χωρο.

steady
15-01-09, 18:21
μικραινουνε αυτοματα οι φοτο οταν τις ανεβαζεις αμα ειναι πολυ μεγαλες;)

banik
27-01-09, 11:19
μια ερωτησουλα ρε παιδια, στις dslr οταν βγαζουμε φωτο βλεπουμε μονο απο το ματακι ή μπορουμε κ απο την οθονη να βγαλουμε ???

stat
31-01-09, 22:07
Στις νέες μπορείς να δεις και απο την οθόνη τι θα τραβήξεις, αλλά πίστεψέ με, όταν το μάθεις... δε θα θέλεις να χρησιμοποιήσεις το lcd, εκτός από περιπτώσεις που το θέμα είναι πολύ πιο ψηλά ή χαμηλά από το μάτι και δεν μπορείς να δεις μέσα από το viewfinder.

http://www.youtube.com/watch?v=8UX7DhRN-_A&feature=related