Επιστροφή στο Forum : Δίψα για μάθηση!!
antoniskorkontzillas
07-12-08, 17:46
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60L, Τ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗ.ΑΛΛΑΞΑ Τ ΘΕΡΜΟΣΤ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΕΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΤΑΝ 21-24 MAX:sad: .ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΛΓΗ!!!!!!!!!!ΡΩΤΗΣΑ PETSHOPA Κ Μ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΛΥΦΤΗ!!!ΠΑΡΑ Κ ΓΛΥΦΤΗ Κ ΓΑΤΟΨΑΡΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ!!!Τ ΓΙΝΕΤΑΙ???Α ΕΧΩ Κ Lilaeopsis macloviana(2):p
Καταρχην καλως ηρθες στην παρεα μας, τι "γλειφτη" σου εδωσε ο πετσοπας? και τι γατοψαρο? ριξε μια ματια σε αυτην την σελιδα http://www.tsamisaquarium.gr/eisagogi.htm και θα σου λυθουν πολες αποριες . Επισης στην κατηγορια αρχαριοι γλυκου νερου θα βρεις πολλες πληροφοριες οσον αφορα το στρωσιμο του ενυδρειου σου. Ριξε μια ματια σε αυτα και οτι απορια εχεις ρωτα!!!;)
καλως ηρθες και απο μενα!!:p
οπως σου τα ειπε ο asourtzo...
και σε παρακαλω γραφε με μικρα...με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις!!!-
Καλως ορισες ! Θα σου προτεινω να ανοιξεις νεο θεμα στην κατηγορια "Αρχαριοι γλυκου νερου" και να γραψεις για τα προβληματα που αντιμετωπιζεις με τις αλγες, δινοντας οσο γινεται πιο πολλες πληροφοριες για το ενυδρειο σου.
Καλώς ήρθες κι από μένα. Αφού έχεις όρεξη για μάθηση είσαι στο σωστό μέρος. Θα βρεις απαντήσεις για ότι ζητάς αρκεί να διαβάσεις τα ποστ. Κι εγώ καινούργιος είμαι . όλο διαβάζω κι όλο ανακαλύπτω καινούργια πράγματα. Καλό διάβασμα λοιπόν.
ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.