Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ενυδρειο tanganyika

Dionysia
06-12-08, 23:32
καλησπερα και παλι μετα απο πολυ διαβασμα+-4:smt101:smt101αρχισα να φτιαχνω το ενυδρειο μου αλλα και παλι δεν μου αρεσε :sad:.πηγα στης παρουσιασης και εκει ειδα τη ηθελα πραγματικα:):smt041θα μου αρεσε πολυ να φτιαξω ενα ενυδρειο tanganyika.θα ηθελα την βοηθεια σας :(.

Σπύρος Μ
06-12-08, 23:42
Πες τι χρειάζεσε και θα μάθεις!!!
Εχω και εγω ενα ενυδρείο τανγκανύκα.Ειναι εκπληκτικά τα ψάρια.

Dionysia
06-12-08, 23:49
θα ηθελα να μου πειτε τη να στρωσω κατω στη βαση του ενυδρειουν θα ηθελα να εχει πετρεσ και βραχια και ενα φυτο καπωσ ετσι θα μου αρεσε τη προτεινετε :smt102

Σπύρος Μ
06-12-08, 23:54
Λοιπόν:Να βάλεις αναμεσα στο τζάμι σου και στην άμμο(μιλλάμε για την βάση) ντάου(το μπλε φελιζόλ) ωστε να μην υπάρξει κανενα πρόβλημα ραγίσματος του ενυδρείου.Απο φυτά τώρα.Αν δεν θες αυστηρά βιοτοπο θα σου πρότεινα ανούμπια τζάβα φερν και βαλισνερία

Dionysia
07-12-08, 00:22
αυτο θα το βρω στα πετ σοπ ετσι θα το ζητησω; και απο φυτα μονο ενα και ειναι αρκετο.οσο για πετρες και κλπ θα τα βρω εκει;με το νερο ειναι η ιδια διαδικασια;γιατι το ειχα ξεκινηση για φυτα αλλα τελικα τα εβαλα σε ενα πιο μικρο ενυδρειο και εβαλα 1 μονομαχο που ειχα.μου αρεσει πιο πολυ ετσι:D

Σπύρος Μ
07-12-08, 00:52
Κατ'αρχην ποσσα λιτρα είναι το ενυδρείο σου,τι εξοπλισμο διαθέτεις(φιλτρα κτλ.) και ποιο είδος θες να βάλεις;Το ντάου θα το βρεις σε μαγαζιά που πολούν οικοδομικα είδη

Dionysia
07-12-08, 01:10
60 λιτρα εχω φιλτρο της ελιτε θερμοστατη θερμομετρο και πριν 10 μερες εχω ξεκινησει να δουλευει χωρις ψαρια. κανω τις μετρησεις με στικ και ολα φαινονται ενταξει ειχα βαλει τρια φυτα θα τα βγαλω γιατι μου αρεσει ποιο πολυ η αλλη διακοσμηση

fishme1
07-12-08, 12:32
60 λιτρα ειναι πολυ λιγα για ταγκανικα