Επιστροφή στο Forum : Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Χαλβά
chemical mac
02-12-08, 00:48
Χαλβαδούκο μου επειδή καιρό έχουμε να σε πειράξουμε :D τσίμπα άλλη μία. Την είδα σήμερα κατά την αλλαγή του νερού. Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω καθημερινό φωτορεπορτάζ σχετικά με την ανάπτυξη του άνθους :D :D :D. Το φυτό βρίσκεται στο wabi kusa ενυδρείο στο μπαλκόνι
Τι είδος φυτό είναι αυτό ??
Τσιόνογλου Σταύρος
02-12-08, 02:07
Ανούμπια που ανθίζει χεχεχε:D.
:smt064Εε τι είναι αυτό ενυδρείο η φυτώριο :D:D:D:smt041:smt041:smt041
Τι είδος φυτό είναι αυτό ??
τι ερωτησεις ειναι αυτες?
και χωρις φωτο εντελως, επρεπε να το αναγνωρισεις
εγω το ηξερα απο τον τιτλο του thread και μονο :)
ασε που θα βαλω για πρωτη φορα ανουμπια στο ενυδρειο μου και θα γελαμε αν παθω τα ιδια :D
chemical mac
02-12-08, 09:27
ε ρε γλέντια :D :D :D χαλβαααααααδούκο
Ρε παιδια μην τον πειραζετε τον ανθρωπο , απλα δεν το χει θεμα με τις ανουβιες , πως να το κανουμε τωρα:smt003 :smt003 :smt003 :smt044
τι ερωτησεις ειναι αυτες?
και χωρις φωτο εντελως, επρεπε να το αναγνωρισεις
ασε που θα βαλω για πρωτη φορα ανουμπια στο ενυδρειο μου και θα γελαμε αν παθω τα ιδια :D
Βρε που να ξέρω τι είναι ρώτησα και το έμαθα , κάτσε σιγά σιγά μαθαίνω όλα :smt003:smt003
Γιώργο (Halvas69) νομίζω οτι ήρθε η ώρα να βάλεις φωτό με τις ανθισμένες ανούμπιες σου για να σταματήσει αυτός ο μύθος...
Γιώργο (Halvas69) νομίζω οτι ήρθε η ώρα να βάλεις φωτό με τις ανθισμένες ανούμπιες σου για να σταματήσει αυτός ο μύθος...
Που να τις βρει ! Τιποτα fake θα βαλει που θα τις εχει "φτιαξει" με το photoshop. :smt003:smt003
Πω πω μιλαμε χτες βραδυ με τοσα που του ειπατε θα εβλεπε εφιαλτες ο ανθρωπος. Με σαρκοφαγες ανουμπιες να τον κυνηγανε :smt096:smt106:smt106
Ρε σεις έχει βάλει και boost στο ενυδρείο του για να δει κανά άνθος :D
Ε δεν είναι δυνατόν........ :cry:
Mα όλοι οι κόπροι συνομωτούν ?
Λυπηθείτε μεεεε.......που να σας γίνουν οι γαρίδες τηγανιτές και να πάθουν διαρροή τα φίλτρα σας.
ΥΓ Μα ακόμα τίποτα οι δικές μου ανούμπιες ?
εχω παραγγειλει ανθοδεσμη απο ανθισμενες ανουμπιες για το γαμο στην τηλο....κοιτα οταν η νυφη...εεε συγνωμη ο χοντρος.... πεταξει την αθοδεσμη να την πιασεις !!!;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.