Επιστροφή στο Forum : Να τα κολλήσω??
Αυτά τα δυο αν θα κολλήσω με LOGO στιγμής μπορεί να συμβεί κάτι πάνω στα ψάρια ?
Καλυτερα underwater glue (orca της aquarium munster).
Γιατι ομως να τα κολλησεις? Σαν διαχυτηρα θα το χρησιμοποιησεις?
Καλυτερα underwater glue (orca της aquarium munster).
Γιατι ομως να τα κολλησεις? Σαν διαχυτηρα θα το χρησιμοποιησεις?
Με τη τάπα που έχει δεν μπορώ να ρυθμίσω τους φυσαλίδες , και για αυτό θέλω να κολλήσω μια βάνα σαν ρυθμιστήρα..
Στα πετ σοπ υπάρχει αυτό που λες ???
-Η ταπα που εχει δεν ειναι για ρυθμιση φυσσαλιδων αλλα για ταπωμα κανονικο...;)
Εδω στην Αθηνα το βρισκεις σχετικα ευκολα και εχει κοντα 20 ευρω. Αλλα σκεψου ειναι μεγαλο φυσιγγιο (σαν την κοινη σιλικονη) αρα παιρνεις ποσοτητα.
Εναλλακτικα, υπαρχουν και μικρες/πιο φθηνες συσκευασιες τετοιου περιπου υλικου οπως το σωληναριο της juwel για να κολλας τα backgroung της.
Και η κοινη ενυδρειακη σιλικονη "κολλαει", αλλά πραγματα μη συχνης χρησης αρα δεν κανει για την περιπτωση σου.
To συστημα με τις ταμπλετες της sera εχεις υποψιν σου πως λειτουργει?
Σκοπος της ταπας που εχει δεν ειναι να φευγουν φυσαλιδες αλλα να αδειαζουμε τον αερα απο τη συσκευη σε περιπτωση πχ αλλαγης νερου.
Η διαχυση του co2 γινεται απο τη μεγαλη επιφανεια κατω μεσω επαφης με το νερο.
Για αυτο χρειαζεται να τοποθετηθει σε μερος με καλη ροη νερου.
Εδω στην Αθηνα το βρισκεις σχετικα ευκολα και εχει κοντα 20 ευρω. Αλλα σκεψου ειναι μεγαλο φυσιγγιο (σαν την κοινη σιλικονη) αρα παιρνεις ποσοτητα.
Εναλλακτικα, υπαρχουν και μικρες/πιο φθηνες συσκευασιες τετοιου περιπου υλικου οπως το σωληναριο της juwel για να κολλας τα backgroung της.
Και η κοινη ενυδρειακη σιλικονη "κολλαει", αλλά πραγματα μη συχνης χρησης αρα δεν κανει για την περιπτωση σου.
To συστημα με τις ταμπλετες της sera εχεις υποψιν σου πως λειτουργει?
Σκοπος της ταπας που εχει δεν ειναι να φευγουν φυσαλιδες αλλα να αδειαζουμε τον αερα απο τη συσκευη σε περιπτωση πχ αλλαγης νερου.
Η διαχυση του co2 γινεται απο τη μεγαλη επιφανεια κατω μεσω επαφης με το νερο.
Για αυτο χρειαζεται να τοποθετηθει σε μερος με καλη ροη νερου.
Χμμ τώρα κατάλαβα , ο πετσοπας μου είχε πει ότι ρυθμίζουμε τους φυσαλίδες με τη τάπα , ευχαριστώ πολύ με σώσατε
Χμμ τώρα κατάλαβα , ο πετσοπας μου είχε πει ότι ρυθμίζουμε τους φυσαλίδες με τη τάπα , ευχαριστώ πολύ με σώσατε
:confused::confused: πιουυυ
θα εσκαγε το μπουκαλι :D:D:D (αν εκοβες απο το σωληνα που ερχοταν)
(για diy δεν ηταν?)
:confused::confused: πιουυυ
θα εσκαγε το μπουκαλι :D:D:D (αν εκοβες απο το σωληνα που ερχοταν)
(για diy δεν ηταν?)
Δεν ήξερα που να το ανοίξω :D:D:D
Αυτά τα δυο αν θα κολλήσω με LOGO στιγμής μπορεί να συμβεί κάτι πάνω στα ψάρια ?http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20588&highlight=%EA%FC%EB%EB%E1+%F3%F4%E9%E3%EC%DE%F2 Εγώ που κόλησα δεν είχα κανένα πρόβλημα...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20588&highlight=%EA%FC%EB%EB%E1+%F3%F4%E9%E3%EC%DE%F2 Εγώ που κόλησα δεν είχα κανένα πρόβλημα...
Σε ευχαριστώ ώμος δεν θα το κολλήσω ;);)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.