Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : νεο ενυδρειο

Dionysia
28-11-08, 21:08
καλησπερα και παλι.δεν μου ειπατε πως ειναι το ενυδρειο μου;:smt102τα χαλια του εχει συμφωνω κι εγω:sad:αν ειχε αληθινα φυτα θα ηταν πιο ωραιο.ειπα να ξεκινησω απ τα ευκολα.θα ζησουν τα ψαρακια χωρις τα φυτα;οσο οτι πρεπει να ρειχνω ψαροτροφη δεν το ηξερα δεν μου το ειπαν στο πετ σοπ:confused:χωρις να εχω ψαρια μεσα.

Πάνος
28-11-08, 22:17
διονυσια εχεις ολο τον καιρο να φτιαξεις ενα ενυδρειο ομορφο....προεχει να κανεις ενα ενυδρειο σωστο!....και να μαθεις τα βασικα....στο πετσοπ ισως σου ανεφεραν κατι για "στρωσιμο" ..ισως οχι....
δεν εχει τοση σημασια αφου δεν εχεις παρει ψαρακια ακομη.....διαβασες αυτα που σου ειπαμε?? τα κατανοησες?? καταλαβες τι πρεπει να κανεις για να στρωσεις το ενυδρειο σου??
το στρωσιμο με τροφες ειναι μια απο τις μεθοδους....κια τα ψαρια ζουν και χωρις φυτα...ακομη και στη φυση καποια ειδη δεν βλεπουν ποτε φυτα στη ζωη τους....σε γενικες γραμμες ομως τα φυτα παρεχουν κρυψωνες...ειναι συμμαχοι σου σε ενα υγιες ενυδρειο...και ειναι ομορφα και στο ματι ...
με υπομονη και διαβασμα λιγο καιρο αργοτερα θα εχεις ενα ωραιο ενυδρειο....
εκμεταλλευσου ομως το γεγονος οτι εισαι στην αρχη και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για να αποφυγεις λαθη...