Επιστροφή στο Forum : νεο ενυδρειο
καλησπερα σε ολους.-+5φτιαχνω το πρωτο μου ενυδρειο οχι με αληθινα φυτα πιστευω καποια στιγμη θα γινει κι αυτο.ειναι 60 λιτρα εβαλα χαλικια διακοσμητικα του εχω χλωριο φιλτρο θερμοστατη ενα θερμομετρο να ειναι στουσ 27 βαθμους βακτιρια για 10 μερες οτι μου ειπαν απ το πετ σοπ. και σε 10 μερες θα βαλω τα πρωτα μου ψαρακια:smt041ανυπομονω.πως τα βλεπετε ειναι σωστα αυτα που εχω κανει;η βοηθεια σας μου ειναι πολιτιμη και ευκολα γιατι εχω ψιλοζαλιστη.:smt120και τι ψαρακια μπορω να βαλω;σας στελνω και φωτο για να μου πειτε τη γνωμη σας:rolleyes:.
μεγια το καινουριο ενυδρειο σου και με το καλο να ερθουν και τα ψαρακια σου!!!
με γεια το ενυδρειο διονυσια....
ειναι καλο που ποσταρες πριν παρεις ψαρακια.....
λοιπον περα απο το να εχουμε ενα καταλληλο για το ενυδρειο μας φιλτρο και σωστη θερμοκρασια και αποχλωριωμενο νερο πρεπει να εχουμε και ενα στρωμενο ενυδρειο.....αν και υπαρχουν πολλες αμφιβολιες για τα βακτηρια του εμποριου και αν ακομη κανουν δουλεια θα πρεπει να τρεφονται με κατι για να μεινουν ζωντανα.....οποτε πρεπει να διαβασεις για τον κυκλο του αζωτου και τις μεθοδους στρωσιματος του ενυδρειου...
σε αστρωτο ενυδρειο οπως ειναι προφανως το δικο σου,δε βαζουμε ψαρια γιατι θα υποφερουν και το πιο πιθανο να τα χασουμε....
προεχει αυτο και οσο στρωνεις με τη μεθοδο που αποφασισεις (παντα με τη βοηθεια των ειδικων τεστ που θα σε ενημερωνουν σε ποιο σταδιο εισαι και αν ολα πανε καλα)..θα μιλησουμε και για καταλληλα ψαρια για το ενυδρειο σου....
διαβασμα λοιπον εδω μεσα και στο www.tsamisaquarium.gr (http://www.tsamisaquarium.gr) για να μη θρηνεις αργοτερα τα ψαρακια σου.....και υπομονη....απαραιτητη για το χομπυ μας...
καλη συνεχεια!!!;)
ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια προσπαθω να τα καταλαβω.:confused:
Αφου ριχνεις ετοιμα βακτηρια πρεπει και να τα "ταιζεις", γι' αυτο ριχνε
μερα παρα μερα λιγη τριμμενη ψαροτροφη.
Διάβασε και εδώ :
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.