Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ντροπή

CHRIS4204
18-11-08, 13:35
http://www.youtube.com/watch?v=5gQiRdh9Sac&feature=related

Κανένας ενδιασμός κανένα όριο καμία ανθρωπιά!!!
Κρίμα!

george
18-11-08, 13:48
Tα Οscar με piercing τα είδες ;
http://www.youtube.com/watch?v=fSl2rciey5M

Nikos!
18-11-08, 13:55
Δες και αυτο....
http://www.youtube.com/watch?v=Cjm_f1pLaUE&feature=related

asourtzo
18-11-08, 13:57
Στο βιντεακι που εδωσε ο CHRIS4204 δεξια εχει ακομα ενα βιντεο με εναν τυπο που ταιζει το αρουανα του με ενα μικρο παπακι :smt067 :smt067 ,το ψαρι δεν μπορει να το καταπιει ολοκληρο με αποτελεσμα να το κραταει στο στομα του κατω απο το νερο μεχρι να πνιγει , :sad:

μαζι ποσταραμε νικο !!! αυτο το βιντακι ελεγα !!!

Τσιόνογλου Σταύρος
18-11-08, 14:04
http://www.youtube.com/watch?v=BObXDYjLchE&feature=related

Strahos
18-11-08, 17:02
http://www.youtube.com/watch?v=BObXDYjLchE&feature=related

Η απάντηση της φύσης

POURITANOS
18-11-08, 17:10
http://www.youtube.com/watch?v=U4OMd_xPoYE&feature=related

sofianos7
18-11-08, 17:54
ΡΕ ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ. :smt067:smt067:smt067Καλά έκανα εγώ που τα έμαθα όπως ήθελα,έτσι, με τσαμπουκα.

1. red belly piranha. Τα πήρα από μικρά και ήταν σχετικά εύκολο να τα μάθω. Σήμερα στους 15-16 πόντους τρώνε 2 φορές τη βδομάδα κατεψηγμένη τροφή και 2 φορές στικς για κιχλίδες

2, serrasalmus maculatus. Άγριο πιασμένο και μαθημένο 100% σε ζωντανή τροφή. Μία φορά μόνο του έδωσα ένα πολύ άρρωστο χρυσόψαρο από φιλικό πετσοπ, 10 μέρες από τη μέρα που το είχα πάρει και δεν είχε φάει τίποτα. Δεν άντεξα και είδα που το έφαγε. Από εκείνη τη μέρα κομμένη η ζωντανή τροφή. Σήμερα τρώει κάθε δεύτερη μέρα γαρίδες και γλώσσα και σιγά σιγά τα στικς. Βέβαια πήρα το ρίσκο

Τέλος σας δηλώνω και το πιστεύω ακράδαντα. Αν τα ψάρια μου που υπεραγαπώ-τα θεωρώ κατοικίδια- σταματίσουν να τρώνε διάφορες τροφές και μου πουν ότι χωρίς ζωντανή τροφή θα ψοφήσουν θα τα δώσω αμέσως.

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ:smt067:smt067:smt067

kwstas_original
23-12-08, 22:58
μην πανικοβληθειτε με αυτο που θα ακουσετε.συμβαινουν και στη φυση αυτα.οχι μονο στην αιχμαλωσια..Αποκλειται να βρεθει ενα τρωκτικο στα νερα ενος ποταμου και να το φαει ενα ψαρι?ειναι τυχαια η παροιμια ''Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο?''Απλως δεν ειναι κατι που προκαλει γελιο ουτε σε ψυχαγωγει.Η φυση ειναι πολλες φορες βαρβαρη μην το ξεχνατε...:(

Πάνος
23-12-08, 23:06
τοτε ας αφησουμε στη φυση να τρωγονται τα τρωκτικα απο τα ψαρια...οχι στα χερια μας....
στη φυση το τρωκτικο μπορει και να γλυτωσει...εχει την ευκαιρια του....και νομος φυσικης επιλογης...στο ενυδρειο το παιζουμε εμεις θεοι... και δεν εχει καμια ελπιδα..

kwstas_original
23-12-08, 23:15
το αρνι που γυρναει στη σουβλα το Πασχα σε 10.000.000 ελληνικα σπιτια ''ειχε την ευκαιρια του?''Ας μην ειμαστε απολυτοι ολα ειναι σχετικα...

Πάνος
23-12-08, 23:19
απολυτοι??... προσωπικα δε νομιζω....

ο ανθρωπος τρωει αρνια...
το ψαρι τρωει τρωκτικα....

ως εδω καλα........και φυσικα

ο ανθρωπος βαζει το ψαρι να τρωει τρωκτικα??..σου ακουγεται φυσικο?
τοσο φυσικο οσο και το ψαρι να βαλει τον ανθρωπο να τρωει το αρνι....

kwstas_original
23-12-08, 23:26
χαχα!Πως θα γινει αυτο?Αλλου θελω να καταληξω.Πριν φυγω για διακοπες ριχνω 50 χρυσοψαρα στο ενυδρειο του Φραχθοκεφαλου.Τι αλλο μπορω να κανω για τις μερες που θα λειψω για ενα τετοιο ψαρι?Αυτο εννοω οτι ολα ειναι σχετικα.

aaaooll
23-12-08, 23:29
θα μου πειτε πως στα φιδια ριχνουν ζωντανα ποντικια να φανε, απο την μια, αλλα απο την αλλη κ μενα μου φαινετε καπς για τα ψαρια...

kwstas_original
23-12-08, 23:31
Σωστοτατο!Επισης οπως θελουμε να εχουμε αναπαρασταση φυσικων συνθηκων π.χ. Βιοτοπος, πρεπει να αναπαραστησουμε και τις συνθηκες ''κυνηγιου''

Πάνος
23-12-08, 23:32
γιαυτο εχουμε ψαρια τασο και οχι φιδια....
σηκωνει μεγαλη κουβεντα αυτο ....αναπαρασταση κυνηγιου..θα χρειαστεις μερικα στρεμματα
οχι ενα ενυδρειο που το τρωκτικο δεν εχει που να παει...

επισης να προσθεσω εδω οτι ριχνω στα ψαρια μου ζωντανες δαφνιες και grindal...αλλα το κανω με πληρη υνειδηση και δεν προσπαθω ουτε να το δικαιολογησω αλλα ουτε και να πω οτι αναπαριστω τη φυση...

ας κανει καθενας οτι νομιζει...αλλα να μη νομιζει οτι ειναι και το σωστο...

delta66
24-12-08, 14:44
Εγω επειδη θα εφευγα διακοπες, εκανα φετες ενα phractocephalus και τον πεταξα στη λιμνη με τα χρυσοψαρα.
Τι αλλο μπορουσα να κανω?

Θα μπορουσα να ριξω τα παιδια του γειτωνα θα μου πεις :D

Andros
25-12-08, 00:11
Εγω επειδη θα εφευγα διακοπες, εκανα φετες ενα phractocephalus και τον πεταξα στη λιμνη με τα χρυσοψαρα.

Μην μου βαζεις ιδεες....μην μου βαζεις ιδεες :D
Οχι για τα παιδια βεβαια αλλα για τις γειτωνισσες:rolleyes:

steady
26-12-08, 19:59
χαχα!Πως θα γινει αυτο?Αλλου θελω να καταληξω.Πριν φυγω για διακοπες ριχνω 50 χρυσοψαρα στο ενυδρειο του Φραχθοκεφαλου.Τι αλλο μπορω να κανω για τις μερες που θα λειψω για ενα τετοιο ψαρι?Αυτο εννοω οτι ολα ειναι σχετικα.

να παρεις καμια αυτοματη ταιστρα το σκευτηκες?

kwstas_original
26-12-08, 20:10
το σκεφτηκα το εκανα αλλα δεν την πλησιασε... πιστευω πως δεν ενδυκειται για ολα τα ειδη

steady
26-12-08, 22:21
δεν καταλαβες αυτοματη ταιστρα οχι ταμπλετα που κραταει μερες εχει χρονοδιακοπτη βαζεις την τροφη και ριχνει λιγο καθε μερα

Nikos!
27-12-08, 02:36
να παρεις καμια αυτοματη ταιστρα το σκευτηκες?
Σωστος!!!

mikele
27-12-08, 19:10

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

kwstas_original
27-12-08, 22:33
ανατριχιασα...

steady
28-12-08, 16:46
θα πρεπε αφου με μερικα εξοδα θα μπορεις να αποφευγεις να βασανιζεις τα χρυσοψαρα αλλα και το ψαρακι σου-το οποιο αν δεν εχεις πισινα ειναι απο τωρα καταδικασμενο- μιας και με τον τροπο που ειπες επιβαρυνεις τρομερα το νερο απο τυχον υπολειματα τροφης και επιβαρυνεις και το ψαρι αφου ειναι ακαταλληλα τα χρυσοψαρα και του κανουν κακο

για ξανασκεψου το...

meas3467
07-03-09, 01:32
:confused:!!!!!:confused: τι να το κανω αν ανγχονομαι κ να ψαχνομε για της συνθηκες τους και να τα προσεχω,και να τα ταιζω αλλα ψαρια ζωντανα! ενταξει δεν ξερω και δεν κατηγορω καποιον γ αυτο απλα μ αρεσουν τα ψαρια θα θελα να ειχα 2000+λίτρα για μια ομαδα να ζουσε οπως πρεπει ολα αυτα που πουλανε σε ποτηρια και που ψοφανε σε γυαλες!
καμια φορα νιωθω και τυψεις ακομα κ για αυτο που τοσο μ αρεσει ,οπως και να το κανουμε οσο και να τα φροντισουμε ειναι κλεισμενα σε τζαμια
-------------------------
ε ναι ρε φιλε!! :D χεχεχ!

τον αλλο το βλακα βαραει το ψαρι με το σφυρι! αυτος και ο Ηρακλης που νικησε τα τερατα!