PDA

Επιστροφή στο Forum : ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ

atevagge1983
17-11-08, 22:19
ΕΧΩ ΕΝΑ 50αρι ΕΝΥΔΡΕΙΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ? ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ?

thanasis76
17-11-08, 22:24
μπορει να εχουν προβλημα με το να κουτουλανε στο τζαμι...
θα νομιζουν οτι εχει κι αλλο και αν κολυμπανε γρηγορα, θα εχεις προβλημα...

andreas72
18-11-08, 00:09
το είχα δοκιμάσει κάποτε... σκέτη αποτυχία..δεν λέει.βάλε ένα σκούρο μπλε χαρτόνι η μαύρο..............λεω εγω!!!!!!. .....δοκίμασε αν σου αρέσει εσένα!!!!!

CHRIS4204
18-11-08, 08:15
εγώ έχω εδώ και 1,5 χρόνο και δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα (ούτε και τα ψάρια φυσικά) ούτε στρές ούτε κουτουλιές ούτε τίποτα.Βέβαι δεν είναι ο κανόνας η περίπτωσή μου απλά παραθέτω την εμπειρία μου.
Το όμορφο είναι ότι το ενυδρείο φαίνεται διπλό σε μέγεθος και τα ψάρια διπλάσια σε αθιθμό όπως και τα φυτά μιας και είναι φυτεμένο.Για μένα δοκίμασέ το και δες τι σου αρέσει.Εκτός αυτού γίνεται και καλύτερη διάχυση φωτός μιας και το φως χτυπόντας στον καθρέπτη διαχέεται καλύτερα στο ενυδρείο.

Genirous
18-11-08, 11:46
Μιας και τον είχα χρησιμοποιήσει για κάνα χρόνο,
μπορώ να πω ότι συμφωνώ σε όλα με το φίλο CHRIS4204! :p

Tolis
18-11-08, 11:56
Περαν του αμφιβολου αισθητικου αποτελεσματος (αλλά γουστα ειναι αυτα), εγω θα διαφωνησω σε περιπτωση που εχουμε ειδη ψαριων αρκετα κυριαρχικα, που βλεποντας το ειδωλο τους στον καθρεφτη θα εχουν ενα μονιμο στρες να διωξουν τον εχθρο.

Genirous
18-11-08, 12:00
Περαν του αμφιβολου αισθητικου αποτελεσματος (αλλά γουστα ειναι αυτα), εγω θα διαφωνησω σε περιπτωση που εχουμε ειδη ψαριων αρκετα κυριαρχικα, που βλεποντας το ειδωλο τους στον καθρεφτη θα εχουν ενα μονιμο στρες να διωξουν τον εχθρο.Συμφωνώ απολύτως... Ξέχασα να αναφέρω ότι το δοκίμασα με σκαλάρια...

CHRIS4204
18-11-08, 12:03
Kι εγώ σκαλάρια και red fin shark έχω στο ένα ενυδρείο και στο άλλο ραμιρεζι κανένα πρόβλημα και στα 2.
Ίσως να έτυχε βέβαια.

atevagge1983
18-11-08, 16:32
θα το δοκιμασω παιδια .Μου το προτειναν και μου φαινεται καλη ιδεα.Ελπιζω τα ψαρια να ειναι ενταξει...