Επιστροφή στο Forum : σιλικονη σε σιλικονη??
μαστορια βοηθειστε....;)
εχω ενα ενυδρειο μονο τζαμι (80λιτρα) και εχει μεινει μερικους μηνες χωρις νερο....το γεμισα με νερο και σε 3 μερες δεν ειχε καμια διαρροη...λογικα ειναι οκ...
απλα για δικους μου ψυχολογικους λογους θα μπορουσα να περασω αλλο ενα χερι σιλικονη απο πανω (ειδικη για ενυδρεια φυσικα) ??
σιλικονη πανω απο δεν στο σινιστω απλως για ψυχολογικους λογους θα μπορουσες να καλυψει την παλια σιλικονη και να πιασει και καθαρο τζαμι ετσι ισως εχεις μια καποια προστασια
ναι αν το κανω σκεφτομαι φυσικα να βαλω ποσοτητα τετοια που και η καινουρια σιλικονι θα πιανει τζαμι με τζαμι και θα σκεπαζει την παλια....
τι λετε??
Όπως τα λέει ο Paco, αλλά για να ξέρεις το δικό μου ενυδρείο το μάζεψα από ένα χωράφι, πεταμένο στο χώμα (αρκετά χρόνια απ'οτι έμαθα από τον ιδιοκτήτη του) και δεν έχει πάθει τίποτα η σιλικόνη.
Όπως τα λέει ο Paco, αλλά για να ξέρεις το δικό μου ενυδρείο το μάζεψα από ένα χωράφι, πεταμένο στο χώμα (αρκετά χρόνια απ'οτι έμαθα από τον ιδιοκτήτη του) και δεν έχει πάθει τίποτα η σιλικόνη.
τι εβγαζε το χωραφι ομως?
χωραφι που παραγει ενυδρεια!!! κρατα μου λιγο σπορο λουλουδακι μου..:D
ευχαριστω παιδια!
τι εβγαζε το χωραφι ομως?
Anubias.... :D
Ρε αη στο.. (μην πω) όλοι σας κόπροι :)
να ρωτησω παιδια....αφου βαλω σιλικονη σε ποσες μερες θεωρειται οτι στεγνωσε ετσι ωστε να βαλω νερο??
Πάνο σόρρυ για την καθυστέρηση:(
Θέλει κανένα 3μερο σίγουρα για να στεγνώσει εντελώς...;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.