PDA

Επιστροφή στο Forum : Μονομάχος εν ώρα εργασίας...

petran
10-11-08, 00:21
Γειά σε όλους!
Σκέφτομαι να βάλω ένα μικρό ενυδρείο (9 λίτρων) στο γραφείο μου.Έχω αδυναμία στους μονομάχους (αρσενικούς και θηλυκούς) και σκεφτόμουν κάτι τέτοιο ως επιλογή. Τί ακριβώς θα πρέπει να έχω;Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το ότι θα λείπω Σαββατοκύριακα και κατά πόσο θα είναι εύκολο να αλλάζω συχνά το νερό.
Μήπως κάποιο άλλο είδος ψαριού είναι λιγότερο απαιτητικό;(αποκλείω χρυσόψαρα).Γενικά, να το τολμήσω ή θα θρηνήσουμε ψαράκια;;)

thu vu
10-11-08, 00:32
ο τολμον νικα λενε.ριξε μια ματια εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm

PascM
10-11-08, 00:35
Πέτρο στο 9λιτρο θα κάνεις αλλαγές στον μονομάχο σου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και θα είσαι οκ! Αν και θα προτιμούσα λίγο περισσότερα λίτρα.

petran
10-11-08, 14:28
Σας ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Τώρα, σχετικά με φίλτρα και ιστορίες τί κάνω;Θα πρέπει να βάλω;Σκεφτόμουν να βρώ κάτι αθόρυβο-αν υπάρχει. Και τί διακόσμηση να κάνω ώστε να αποφύγω όσο γίνεται την άλγη;

MiziGr
10-11-08, 18:54
Με ένα μικρό εσωτερικό φιλτράκι (φρόντισε να μην έχει μεγάλη ροή) και ένα θερμοστάτη θα είσαι οκ από εξοπλισμό. Τώρα η διακόσμηση είναι υποκειμενικό θέμα.

nashty11
10-11-08, 23:16
Και όσον αφορά το στρώσιμο χρησιμοποίησε και έτοιμα βακτήρια με συνεχείς αλλαγές νερού... Ίσως βοηθήσει... Σε εμένα πάντως έκανε δουλειά...

chemical mac
13-11-08, 10:03
Βάλε ένα δυο μικρά φυτά μέσα κι ένα μικρό κυκλοφορητή και δεν χρειάζεσαι φίλτρα κλπ. Ο θερμοστάτης είναι απαραίτητος. Να υποθέσω ότι δεν έχεις άλλα ενυδρεία (για να σε προβληματίζει η αλλαγή νερού σε 9 λίτρα ενυδρείο) ;