Επιστροφή στο Forum : Διακοπη ρευματος
παιδια την τριτη η δεη θα κανει διακοπη 7 ωρεσ τι να κανω εχω τροπικο με 10 ψαρακια δεν εχω ups εχω ενα φιλτρο με ανθρακα και υαλοβαμβακα τι να κανω πειραζει εαν δεν λειτουργει ο θερμοστατησ και το φωσ :smt102
sos!!!
καταρχην, μην ταΐσεις 2 μερες πριν... αλλαγη, πριν και μετα, (στην ιδια θερμοκρασια), και ολα θα πανε καλα... μην ανυσηχεις...
chemical mac
06-11-08, 22:50
παιδια την τριτη η δεη θα κανει διακοπη 7 ωρεσ τι να κανω εχω τροπικο με 10 ψαρακια δεν εχω ups εχω ενα φιλτρο με ανθρακα και υαλοβαμβακα τι να κανω πειραζει εαν δεν λειτουργει ο θερμοστατησ και το φωσ :smt102
sos!!!
Το φίλτρο δουλεύει με μπαταρία;
ξεχασα να γραψω οτι το φιλτρο ειναι εξωτερικο και ειναι με μπριζα
μια ειναι η λυση ποδηλατο με δυναμο και τρελη πεταλια.(αστειευομαι)θελω να ρωτησω αν το ups κανει δουλεια σε τετειες περιπτωσεις γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι ενα καλο ups δεν μπορει να τροφοδοτησει μια συσκευη περισσοτερο απο 30 λεπτα.κανω λαθος?
chemical mac
06-11-08, 23:02
ξεχασα να γραψω οτι το φιλτρο ειναι εξωτερικο και ειναι με μπριζαάρα λοιπόν αυτό που σε ανησυχεί είναι το φίλτρο σου. αν έχεις πυκνοφυτεμένο και έχεις φροντίσει να κρατήσεις σε δίαιτα τα ψάρια σου για ένα 48ωρο δεν θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αλλά 7 ώρες ρε αδερφάκι, πυλώνα θα ξηλώσουνε;
τι να σου πω
-------------------------
παντωσ το ενυδρειο εχει δυο μικρεσ ανουπιεσ η θερμοκρασια θα εχει προβλημα?
chemical mac
06-11-08, 23:15
τι να σου πω
-------------------------
παντωσ το ενυδρειο εχει δυο μικρεσ ανουπιεσ η θερμοκρασια θα εχει προβλημα?με 2 μικρές ανούμπιες και 7 ώρες διακοπή, η θερμοκρασία δεν θα είναι το μοναδικό σου πρόβλημα
thanasis76
06-11-08, 23:22
αν μπορεις βρες ενα μικρο μοτερακι απο αυτοκινητα και συνδεσε το σε μια μπαταρια να κανεις κυκλοφορια στο νερο....
δεν ειναι δυσκολο.....
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?
Μην ταισεις για 4 μερες, δυο πριν και δυο μετα και μην κανεις τιποτε αλλο.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.