PDA

Επιστροφή στο Forum : Υπερ αστικη μεταφορα ψαριων

s-vitzi
06-11-08, 01:43
Θελω να στειλω στην Θεσσαλονικη,δυο ψαρακια.Εχω ηδη μεγαλες σακουλες μεταφορας απο πετ σοπ και ενα κουτι απο φελιζολ(αυτα για τη μεταφορα φαρμακων).Τι αλλο χρειαζομαι?Εννοω προετοιμασια,ποσο νερο στη σακουλα,κι οτι αλλο φαινεται χρησιμο.Συγχωρεστε με για το υπερβολικο αγχος αλλα δεν εχω ξαναστειλει με ΚΤΕΛ η εστω αλλη πολυωρη μεταφορα.

Tolis
06-11-08, 11:46
Η κουτα απο φελιζολ εχει χαρτοκουτα γυρω της? Φαινεται χαζο, αλλα με το τροπο που μεταχειριζονται οι ΚΤΕΛαδες τα δεματα...

imichal
06-11-08, 14:11
αφησε τα ψαρακια αταιστα 2 μερες πριν......

Neoklis
06-11-08, 14:41
Φρόντισε αναμεσα απο τις σακούλες που θα ειναι τα ψάρια να βάλεις σακουλες γεμάτες με αέρα για να ειναι σταθερά μέσα στο κουτί...;)

madfdg
06-11-08, 14:48
Στέλιο όσο ο καιρός είναι καλος στείλε τα!Όπως είπαν τα παιδιά πριν , καλό είναι το φελιζόλ να είναι μέσα σε χαρτοκιβώτιο για τους ΚΤΕΛ , να είναι ατάϊστα κανα δυό μέρες πρίν (για να μην μολυνθεί πολύ το νερό απο περιττώματα), όσο για το νερό βάλε το διπλάσιο σε ύψος απο το ύψος των ψαριών και φούσκωσε καλά την σακούλα!Θα πρέπει να τα πάς στο ΚΤΕΛ 1-2 ώρες πρίν να ξεκινήσει το λεωφορείο και ο παραλήπτης να είναι εκεί όταν θα φτάσει ώστε να τα πάρει κατευθείαν!Αυτάααααα;)

PUF
06-11-08, 14:48
Αν το κουτι ειναι μικρο, μιλησε με τον οδηγο του κτελ να το βαλει ξεχωριστα στα προσωπικα του ειδη.(εξηγησε του τι εχει μεσα)

s-vitzi
06-11-08, 15:54
Ευχαριστω ολους...Αν ηξερα οτι θ' αγχωνομουν ετσι,θα κανονιζα μια εκδρομουλα:DΝα φαω καμια μπουγατσα,να κανω μια γυρα στα λαδαδικα..;)
Ο χαρτοφυλακας,αυτος με την χειροπεδα,δεν κρινεται απαραιτητος,ετσι...?:D

g-pavl
06-11-08, 21:01
κατι ακομα μην φορτωσεισ το νερο με πολλα χημικα αλλα απαρετητωσ βαλε αντιστρεσ εχω ξαναστηλει χαρια με το κτελ το ενα απο τα δυο εζεσησαν γιατι ετσι οπωσ τα μεταχηριστηκαν το ενα ψαρι πηγε στον αερα και δυστυχωσ τεζα
ειναι μεγαλα ψαρια η μικρα μπορεισ να τα στηλεισ με καποιο κουριερ ειναι ασφαλεσ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ στον ξαδερφο μου του εδοσαν εγγυηση οτι θα φτασουν σοα και ο κουριερ τα πηρε μπροστα μαζι και οντοσ εφτασαν σοα συμφονο με τα παραπανω που ειπαν τα παιδια

madfdg
06-11-08, 21:04
Σε ποιό κουριερ του έδωσαν εγγύηση?Σε όσα πήγα εγώ όταν ήθελα να στείλω ζωντανά , δεν τα έπαιρναν:rolleyes:

Στέλιο η χειροπαίδα και ο μεταλλικός χαρτοφύλακας είναι προαιρετικά:D:D:D

g-pavl
06-11-08, 21:12
δεν θυμαμαι θα τον ρωτησω αλλα συνενοηθηκε με το προσωπικο και του εδωσαν εγγυηση. επιεδη ημουν ο παραληπτησ μου ειπαν να τον παρω τηλ να του πω οτι ολα καλα

netblues
07-11-08, 09:34
Επισημως, η μεταφορα ψαριων/ φυτων απαγορευεται στα ταχυδρομεια/couriers.
Απο κει και περα ο καθενας λεει και κανει οτι θελει/μπορει. :D
Επι της ουσιας, βαλε διπλη σακκουλα γιατι τρυπανε απο τα ψαρια (αναλογα και το ψαρι βεβαια) 1/3 νερο και 2/3 αερα στη σακκουλα, και αν εχεις και καμμια παστιλια οξυγονου...

s-vitzi
20-11-08, 16:30
Τα ψαρακια παρεληφθησαν υγιη(οπως λεει ο παραληπτης).Ευχαριστω για τη βοηθεια σας