Guppy
31-10-08, 21:23
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο φίλτρο EHEIM 2229 και είχε μέσα το υλικό που βλέπετε στην φωτογραφία και στα 3 καλάθια. Τι υλικό είναι αυτό και μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάλι εάν έχει χρησιμοποιηθεί;
Μήπως είναι το παλιό substrat τις EHEIM; Να το κρατήσω?
Έχω και substat pro το οποίο έχει βιολογία και θα βάλω στο φίλτρο για να μπολιαστεί. Να το βάλω πάνω ή κάτω από αυτό της φωτογραφίας.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Μήπως υπάρχει και κανένας οδηγός στα ελληνικά για να βάλω το φίλτρο σε λειτουργία; Πολλά σολινάκια βρε παιδί μου πω πω :P
Το Φίλτρο θα μπει σε ένα RIO 280 μήπως είναι μεγάλο γιαυτό το ενυδρείο?
Και κάτι τελευταίο.... κάπου διάβασα ότι τα φίλτρα WET/DRY είναι μόνο για βιολογία και δεν μπορείς να βάλεις μέσα σφουγγάρια-υαλοβάμβακα και άλλα μηχανικά υλικά. Ισχίει αυτό?
Μήπως είναι το παλιό substrat τις EHEIM; Να το κρατήσω?
Έχω και substat pro το οποίο έχει βιολογία και θα βάλω στο φίλτρο για να μπολιαστεί. Να το βάλω πάνω ή κάτω από αυτό της φωτογραφίας.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Μήπως υπάρχει και κανένας οδηγός στα ελληνικά για να βάλω το φίλτρο σε λειτουργία; Πολλά σολινάκια βρε παιδί μου πω πω :P
Το Φίλτρο θα μπει σε ένα RIO 280 μήπως είναι μεγάλο γιαυτό το ενυδρείο?
Και κάτι τελευταίο.... κάπου διάβασα ότι τα φίλτρα WET/DRY είναι μόνο για βιολογία και δεν μπορείς να βάλεις μέσα σφουγγάρια-υαλοβάμβακα και άλλα μηχανικά υλικά. Ισχίει αυτό?