Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ιδεεs για διακοσμηση

christine1989
29-10-08, 12:30
παιδια βοηθεια!σπαω το κεφαλι μου να βρω πωσ να διακοσμησω το ενυδρειο μου κ δεν μπορω να βρω τιποτα που να φαινεται ωραιο και να ειναι κ καπωσ πρωτοτυπο!:(στην αρχη σκεφτηκα για καποιο ναυαγειο μετα σκεφτηκα να βαλω καποια ριζα μεσα!μπορει να βοηθησει κανεισ;το ενυδρειο ειναι 150 λιτρα που θα φυτευτει!κ θα το φτιαξω κοινωνικο!αα!και κατι ακομα!τι ειναι καλυτερα να βαλω guppy κ τετοια(ζωοτοκα) ή καρδιναλιουσ για να βαλω αργοτερα κ δισκουσ!θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια σασ και τισ ιδεεσ σασ!:p

chemical mac
29-10-08, 12:34
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=300977#post300977

christine1989
29-10-08, 12:43
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=300977#post300977
τα εχω δει τα ενυδρεια εκει απλα δεν ειμαι κ του παρα που πρασινου!μη γεμησει το ενυδρειο με φυτα κ δεν φαινονται τα ψαρακια!!!

chemical mac
29-10-08, 13:10
ναυάγια και guppies με δίσκους δεν ταιριάζουν. Ναυγάγια γενικώς δεν μου αρέσουν αλλά περί ορέξεως....τώρα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, μάλλον δεν το έχεις ξεκαθαρίσει. Διάβασε ρίξε λίγο ψάξιμο και όταν ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις εδώ είμαστε κι εμείς για να βοηθήσουμε (όσο και όπου μπορούμε)

dinos99
29-10-08, 13:15
παρε κανενα μεγαλο ξυλο με διακλαδωσεις δεσε επανω ανουμπιες κ τζαβα μος και στησε περιμετρικα του ξυλου τα υπολοιπα φυτα σου και θα γινει κουκλι.οσον αφορα τα ψαρακια εγω θα ελεγα να ξεκινησεις με γκαπακια για αρχη και αφου αποκτησεις μια καποια εμπειρια πας κ σε πιο απαιτητικα ψαρια.

christine1989
29-10-08, 13:21
ναυάγια και guppies με δίσκους δεν ταιριάζουν. Ναυγάγια γενικώς δεν μου αρέσουν αλλά περί ορέξεως....τώρα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, μάλλον δεν το έχεις ξεκαθαρίσει. Διάβασε ρίξε λίγο ψάξιμο και όταν ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις εδώ είμαστε κι εμείς για να βοηθήσουμε (όσο και όπου μπορούμε)

μια αλλη ερωτηση τα ξυλα μαλακωνουν΄το νερο;
-------------------------
παρε κανενα μεγαλο ξυλο με διακλαδωσεις δεσε επανω ανουμπιες κ τζαβα μος και στησε περιμετρικα του ξυλου τα υπολοιπα φυτα σου και θα γινει κουκλι.οσον αφορα τα ψαρακια εγω θα ελεγα να ξεκινησεις με γκαπακια για αρχη και αφου αποκτησεις μια καποια εμπειρια πας κ σε πιο απαιτητικα ψαρια.

εγω ξερω οτι οι καρδιναλιοι δεν ειναι κ τοσο απαιτητικοι!απλα μου αρεσουν πολυ οι καορδιναλιοι επειδη εχουν ωραιο χρωμα κ τα γκαπακια γιατι γεννανε ευκολα!δεν πανε ομςσ μαζι γαμωτο!!:(

george
29-10-08, 14:34
Τους δίσκους να τους ξεχάσεις (για αργότερα που λες)

dizio
29-10-08, 14:37
θεωρητικά ναι...αλλά μην φανταστείς ότι θα δείς διαφορά μόνο με ξύλα...

christine1989
29-10-08, 14:40
Τους δίσκους να τους ξεχάσεις (για αργότερα που λες)
γιατι να τουσ ξεχασω;

dinos99
29-10-08, 14:44
γιατι να τουσ ξεχασω;γιατι ειναι δυσκολα ψαρια με απαιτησεις.πρεπει να αποκτησεις εμπειρια πρωτα και μετα κοιτας και για δισκοπουλα;);)

george
29-10-08, 14:44
To ενυδρείο σου είναι μικρό για δίσκους

christine1989
29-10-08, 14:48
ρε σεισ δεν ειπα οτι θα βαλω αυριο κιολασ δισκουσ!σε κανα χρονο το φανταζομαι!που μπορει να εχς παρει κ μεγαλυτερο ενυδρειο!;)

george1981
29-10-08, 15:53
Στο τελος σε βλεπω να κανεις ολο το δωματιο ενυδρειο και να νοικιασεις αλλου εσυ οπως πας...... :p