Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Λάμπες T5 28W (59cm) για φυτά!

gfdimopo
20-10-08, 20:27
Καλημέρα,

έχω ενα RIO 125 που φοράει λάμπες Τ5 των 28W. Πρόσφατα πρόσθεσα άλλες δύο λάμπες των 28 W σαν και αυτές που έιχε το ενυδρείο στην αρχή (1 Daylight + 1 Nature).

Επειδή είδα μεγάλη διαφορά με τις νέες λάμπες σε σχέση με τις παλιές έλεγα να αντικαταστήσω και τι υπόλοιπες με καινούργιες αποκλειστικά για φυτά.

Τι λάμπες Τ5 των 28W και με διάσταση 59 cm θα μου προτείνατε? θελω αποκλειστικά για την φωτοσύσθεση λάμπες γιατι το ζεύγος που θα πάρω θα το ανάβω μόνο για 5 ώρες μαζί με τις υπόλοιπες.

Σας ευχαριστώ
-------------------------
Κανεις ? H Juwel οι λάμπες είναι καλές?

thanasis76
20-10-08, 20:40
[quote=gfdimopo;298467]Καλημέρα,

έχω ενα RIO 125 που φοράει λάμπες Τ5 των 28W. Πρόσφατα πρόσθεσα άλλες δύο λάμπες των 28 W σαν και αυτές που έιχε το ενυδρείο στην αρχή (1 Daylight + 1 Nature).

Επειδή είδα μεγάλη διαφορά με τις νέες λάμπες σε σχέση με τις παλιές έλεγα να αντικαταστήσω και τι υπόλοιπες με καινούργιες αποκλειστικά για φυτά.

Τι λάμπες Τ5 των 28W και με διάσταση 59 cm θα μου προτείνατε? θελω αποκλειστικά για την φωτοσύσθεση λάμπες γιατι το ζεύγος που θα πάρω θα το ανάβω μόνο για 5 ώρες μαζί με τις υπόλοιπες.

φιλε θα σου προτεινα την arcadia original tropical lamp
γραφει καθαρα... chlorophyllum synthesis
αυτες που λεω ειναι τ8 αλλα λογικα θα εχει και σε τ5....

agge
20-10-08, 22:00
[quote=gfdimopo;298467]Καλημέρα,

φιλε θα σου προτεινα την arcadia original tropical lamp
γραφει καθαρα... chlorophyllum synthesis
αυτες που λεω ειναι τ8 αλλα λογικα θα εχει και σε τ5....

νομιζω οτι δεν υπαρχει..

gfdimopo
20-10-08, 22:03
Δεν υπάρχει δυστυχώς....απο ότι έψαξα στο site της Arcadia.

Μόνο αυτές βρήκα

Dennerle http://www.dennerle.info/EN/Trocal_T5_Special_plant.htm 28 Ευρό

Juwel http://www.juwel-aquarium.de/en/high_lite_tubes_nature451.htm?cat=693 15 Ευρό

Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής?

gfdimopo
22-10-08, 08:10
Dennerle ή Juwel ειναι καλύτερη σαν μάρκα?