PDA

Επιστροφή στο Forum : Πέτρας αναζητηση!

sarevock
18-10-08, 08:48
Καλημερα παιδια,

θελω να αγορασω πετρες, να τις κολλησω εγω για να φτιαξω σπηλιες/κρυψωνες για τα ψαρακια...

το θεμα ειναι ποιες πετρες ειναι καταλληλες και με τι κολλα να τις κολλησω?

Thanks! :)

lucy
18-10-08, 09:11
Θα τις κολλήσεις με σιλικόνη για ενυδρεία.
Οι πιο κατάλληλες πέτρες είναι οι χαλαζίες. Μπορείς να βάλεις και ασβεστολιθικές αν έχεις ψάρια που θέλουν σκληρό νερό.

saxo_29
18-10-08, 09:12
καλημερα φιλε

Καταρχας τι ειδος ψαρακια φιλοξενεις στο ενυδρειο σου;

sarevock
18-10-08, 09:18
Θελω ενα κοινωνικο με οσο περισσοτερα τροπικα ψαρια μπορουν να μπουν μαζι (που λεει ο λογος, στο βαθμο του μετρου παντα)

saxo_29
18-10-08, 09:23
Τοτε φιλε μου ειναι ακριβως οπως στα λεει η lucy...χαλαζίες πετρες και σιλικόνη για ενυδρεία.

harilaos
18-10-08, 09:24
Καλημέρα φίλε!
Βλέπω ψάχνεσαι για διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά threads και αυτό μπερδεύει την κατάσταση!
Ψάξε λίγο τι ψάρια σου αρέσουν και μην βιάζεσαι να αλλάξεις χαλίκια και να αγοράσεις εξοπλισμό κ.α.
Δες εδώ ας πούμε: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm

Αν δεν κάνω λάθος έχεις μεγάλο ενυδρείο και είναι κρίμα να το κάνεις αχταρμά με ότι να ναι για αυτό μην εμπιστεύεσαι απόλυτα μαγαζάτορες αλλά ψάξε το και μόνος σου!

Πες μας μετά τι σου αρέσει για να σε καθοδηγήσουμε σε κατάλληλες αγορές εξοπλισμού, υποστρώματος κλπ.

sarevock
18-10-08, 09:25
Να ειστε καλα παιδια, thanks! :)

Raven
18-10-08, 10:36
Καταλληλες πετρες που δεν ανεβαζουν σκληροτητες ειναι επισης η λαβα, ο βασαλτης, ο γρανιτης και ο σχιστολιθος. Μπορεις να τις μαζεψεις απο την φυση και για σιγουρια κανεις το τεστ με το ακουαφορτε. Καλυτερο αποτελεσμα οπτικα επιτυγχανεται οταν ολες οι πετρες στο ενυδρειο ειναι απο το ιδιο πετρωμα.

sarevock
18-10-08, 11:44
Thanks φιλε μου! ;)

sarevock
24-10-08, 10:15
Ωραια ολα αυτα, τις βραζουμε και αυτες σε νερο?

αν ειναι μικρες οκ χωρανε στην κατσαρολα, αν ειναι καμια τεραστια πετρα τι κανουμε?

ντους οπως ειπαν τα παιδια σε καυτο νερο?