Επιστροφή στο Forum : ΓΕΝΝΑ SOCOLOFI!!!!
λοιπον παιδια ειμαι τρελαμενη εντελως! εχτες γεννησε ενα pseudotropheus socolofi καμια δεκαρια ψαρακια! ειναι τελεια!! τα πηρα και τα εβαλα σε ενα 60 λιτρο που ειχα για να μην γινουν γευμα για τα υπολοιπα. το προβλημα ειναι οτι πρωτη φορα εχω γεννα σε ενυδρειο μου και δεν ξερω τι να κανω ακριβως. εχω διαβασει απο αλλους τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα αλλο να διαβασεις και αλλο να το ζεις! τα λατρευωωωω!θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να τα δειτε αλλα ειναι λιγο ντροπαλα και δεν καθονται να τα τραβηξω! σορυ για την φλυαρια αλλα καταχαρηκα!!
Να σου ζήσουν!
Είναι τελικά τρομερή εμπειρία....
Να σου ζήσουν!!! Όλα να πάνε καλά!
Συγχαρητήρια!
Καλή επιτυχία με το γόνο!
Πρέπει να φροντίσεις να ταΐσεις σωστά το γόνο. Λογικά artemia θα είναι ότι πρέπει για τα μικρά αν και δεν ξέρω από αφρικάνες. Ας σου πούνε σίγουρα οι εμπειρότεροι!
Moutralewn
10-10-08, 16:01
Συγχαρητήρια!
Καλή επιτυχία με το γόνο!
Πρέπει να φροντίσεις να ταΐσεις σωστά το γόνο. Λογικά artemia θα είναι ότι πρέπει για τα μικρά αν και δεν ξέρω από αφρικάνες. Ας σου πούνε σίγουρα οι εμπειρότεροι!
Μπορείς να ταΐζεις και κάποιο baby-food για αρχή και μόλις μεγαλώσουν λίγο να τρίζεις φυλλαράκι με φυτική βάση (π.χ. σπιρουλίνα) σε πολύ μικρά κομματάκια.
Εγώ χρησιμοποιώ Sera Mikropan για αρχή και κατόπιν τριμμένο φυλλαράκι JBL NovoVert
thanasis76
10-10-08, 16:54
λοιπον παιδια ειμαι τρελαμενη εντελως! εχτες γεννησε ενα pseudotropheus socolofi καμια δεκαρια ψαρακια! ειναι τελεια!! τα πηρα και τα εβαλα σε ενα 60 λιτρο που ειχα για να μην γινουν γευμα για τα υπολοιπα. το προβλημα ειναι οτι πρωτη φορα εχω γεννα σε ενυδρειο μου και δεν ξερω τι να κανω ακριβως. εχω διαβασει απο αλλους τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα αλλο να διαβασεις και αλλο να το ζεις! τα λατρευωωωω!θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να τα δειτε αλλα ειναι λιγο ντροπαλα και δεν καθονται να τα τραβηξω! σορυ για την φλυαρια αλλα καταχαρηκα!!
μπραβο!!!!!!
χαιρομαι για σενα και σε καταλαβαινω γιατι εχω κι εγω γεννες τωρα...:smt041:smt041
εγω παντος τα αφησα να κανει η φυση τη δουλεια της...
το ενυδρειο εχει ομως πολλες κρυψωνες και ειναι μια χαρα...
απο φαγητο δεν εκανα κατι ιδιαιτερο απλα την τροφη που τρωνε τα μεγαλα την αλεσα στο μιξερ και την εκανα σκονη....
και ολα ειναι μια χαρα!!!!
καλη συνεχεια και ξερω οτι δεν ξεκολλας απο κοντα τους...
τα ιδια εχω παθει...
:smt041:smt041:smt041
αν εχεις μερακι καλλιεργησε αρτεμια
αλλιως φαι για μωρα εμποριου
σιγουρα το καλυτερο για πληρη αναπτυξη ειναι ποικιλια
Να σου ζήσουν!!! :p Πράγματι όταν πρωτοβλέπεις μωρά ..... τρελή χαρά!!!
capetanakis
11-10-08, 08:25
να σου ζησουν!!!:)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.