PDA

Επιστροφή στο Forum : Απορια και προβλημα

Dodos
09-10-08, 15:51
Καλησπερα !!
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ενας πλεκο μπορει να ζησει μεσα σε μικεο ενυδρειο χωρις θερμοστατη!!

Και αλλη μια ερωτηση,οταν ανοιγω το φως στο ενυδρειο μου,συνηθως ο παγκασιος και μερικα αλλα ψαρακια σα να βραχυκυκλωνουν και καθονται ακινητα στο πατο.Τι συμαινει αυτο!!

ΑΑΑ σε τι χρησιμευον τα μακαρονια μες το φιλτροκουτι,καθε ποτε θελουν αντικατασταση και εαν υπαρχει καλυτερο υλικο αντι για μακαρονια!!

Ευχαριστω πολυ παιδια

george
09-10-08, 16:43
Για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου.

Dodos
10-10-08, 23:23
Εχω ενυδρειο 150 λιτρων με φιλτρο fluval 300 οπου φιλοξενει τα εξης ψαρακια:2 παγκασιους ο ενας λευκος και ο αλλος μαυρος,1 αλμπινοσαρκ,2 σκαλαρια,2 κλοουν,3 ακτινογραφιες,4 πλακοστομους(οπου σε λιγες μερες θα εχω μονο εναν,καλυτερα κιολας ε;),2 κολορις.

Ρωτησα για μικρο ενυδρειο χωρις θερμοστατη για να βαλω μεσα τον εναν πλακοστομο με μικρο φιλτρακι.

Υ.Γ τα σκαλαρια γιατι τσακωνονται συνεχεια;

george
10-10-08, 23:24
Υ.Γ τα σκαλαρια γιατι τσακωνονται συνεχεια;

Γιατί θέλουν να σου πούνε....φίλε...βγάλε μας από εδώ μέσα :D:D:D

delta66
11-10-08, 05:13
Καλησπερα !!
Καλως τον
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ενας πλεκο μπορει να ζησει μεσα σε μικεο ενυδρειο χωρις θερμοστατη!!
Οχι
Και αλλη μια ερωτηση,οταν ανοιγω το φως στο ενυδρειο μου,συνηθως ο παγκασιος και μερικα αλλα ψαρακια σα να βραχυκυκλωνουν και καθονται ακινητα στο πατο.Τι συμαινει αυτο!!
τα pangasius δεν συμπαθουν τα φωτα και τα ενυδρεια κατω απο 2 τονους:D
Αντιθετως μολις μεγαλωσουν λιγακι (συντομα) τους αρεσουν τα αλλα ψαρια
ΑΑΑ σε τι χρησιμευον τα μακαρονια μες το φιλτροκουτι,καθε ποτε θελουν αντικατασταση και εαν υπαρχει καλυτερο υλικο αντι για μακαρονια!!
για να δημιουργουνται επανω τους αποικιες βακτηριων που "καθαριζουν" το νερο, (αν ειναι siporax, γιατι υπαρχουν και αλλα που δεν κανουν)
μαλλον δεν αλλαζονται ποτε εκτος κι αν δεις να τριβονται και διαλυονται,
καλα ειναι κι αυτα σαν υλικα (απο τα καλυτερα)
Ευχαριστω πολυ παιδια
τπτ νασαι καλα

Αρχισε το ψαξιμο
tags : ιχθυφορτωση, minimum tank size, συμβατοτητες (compability), τελικο μεγεθος ψαριων κλπ
δες και μια φωτο
http://www.planetcatfish.com/catelog/image.php?image_id=2035

ΥΓ (προς το παρων τα tags στο google σιγα σιγα προσθετουμε και εδω)