PDA

Επιστροφή στο Forum : DIY κατασκευη για ταμπλετες co2

thanasis76
03-10-08, 17:39
καλησπερα!!! μερες διαβαζω για το co2 και τους τροπου να εχουμε στο ενυδρειο μας...
επιδη σε μικρα ενυδρεια θελουμε να εχουμε κατι απλο και μετα απο διαβασμα στα εδω ποστ και σε αλλα σημερα εφτιαξα αυτη την κατασκευη σε δυο παραλαγες για να δω ποια θα δουλευει καλητερα...
σας βαζω απο μια φωτο και αν δω οτι δουλευουν ομορφα και εχω αποταιλεσματα μπορω να κανω μια παρουσιαση της τοσο απλης κατασκευης που δεν χρειαζεται καν κολλα στις ενωσεις...
οπως βλεπετε στις φωτο...

στο κοκκινο βαλος ειναι η ταπα που θα ριχνουμε το co2 και μετα αμεσως θα την κλεινουμε...
στο κιτρινος βελος θα κατασταλαζει το co2
απο το πρασσινο βελος θα βγαινει το co2 σαν τον πιο ευκολο δρομο...
και το μπλε βελος δειχνει το σημειο που θα βαλουμε το σφουγγαρι ωστε να εχουμε καλλητερη διαχυση....
να μην ξεχασω να πω οτι η εξοδος του co2 θα ειναι ακριβος στην εισοδος του φιλτρου...
ελπιζω να δουλεψει και να κανει δουλεια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
πως τα βλεπετε???

netblues
04-10-08, 10:20
Πως ακριβως θα το ριχνουμε το co2?

Neoklis
04-10-08, 11:02
Μήπως ο φίλος μας εννοεί κατι ταμπλέτες της Sera..:roll:

netblues
04-10-08, 12:31
Χμμ μαλλον...

thanasis76
04-10-08, 15:51
Χμμ μαλλον...

οχι μαλλον ρε παιδια...
αφου το λεει και ο τιτλος....:D:D

chemical mac
04-10-08, 17:19
...κι ο βλάχος ρωτάει τώρα..αφού αγοράζεις ταμπλέτες sera γιατί δεν παίρνεις και τη συσκευή της; προσφέρεται σε συσκευασία μαζί με ταμπλέτες και το κόστος δεν είναι τίποτα το σοβαρό...:confused:

thanasis76
04-10-08, 18:27
...κι ο βλάχος ρωτάει τώρα..αφού αγοράζεις ταμπλέτες sera γιατί δεν παίρνεις και τη συσκευή της; προσφέρεται σε συσκευασία μαζί με ταμπλέτες και το κόστος δεν είναι τίποτα το σοβαρό...:confused:

δεν εισαι βλαχος και λογικο ειναι να ρωτας...
απλα οταν εχεις το μικροβιο να φτιαχνεις οτι μπορεις μονος σου...:D:D
και βασικα ειναι πολυ πιο μικρη η κατασκευη και μπορω να την εχω αναμεσα στα δυο φιλτρακια που εχω στο ενυδρειο...:smt041:smt041