Επιστροφή στο Forum : Eρωτηση για jbl crystal profi e 900
mpampis 1969
30-09-08, 15:36
Aυριο το περιμενω και θελω να ρωτησω αν μπορω να το δουλεψω μαζι με ενα εσωτερικο σε ενα ηδη υπαρχων 100ρι ενυδρειο για να το εχω στρωμενο μεχρι να το μεταφερω στο καινουριο 240ρι.:smt041
Φοβαμαι μηπως γινει πλυντηριο.:(
φυσικά και μπορείς να το βάλεις.
Θα στρέψεις την έξοδο του νερού προς ένα πλαϊνό τζάμι για να του "σπας" την ροή και όλα θα είναι μια χαρά ..
Αν το μπολιάσεις κι όλας από το είδη υπάρχον φίλτρο θα είναι ακόμα πιο γρήγορα έτοιμο ..
Υ.Γ Χαλκίδα είμαστε και για ένα καφέ δεν έχουμε κανονίσει... ντροπή μας ! :rolleyes:
Μπορεις οντως να το βαλεις,και εγω εβαλα το 2224 σε 60αρι προσωρινα, και εβαλα την εξοδο να χτυπαει στο πλαινο τζαμι ,υπαρχει και διπλα μια ριζα, και ολα ειναι μια χαρα
mpampis 1969
30-09-08, 16:28
φυσικά και μπορείς να το βάλεις.
Θα στρέψεις την έξοδο του νερού προς ένα πλαϊνό τζάμι για να του "σπας" την ροή και όλα θα είναι μια χαρά ..
Αν το μπολιάσεις κι όλας από το είδη υπάρχον φίλτρο θα είναι ακόμα πιο γρήγορα έτοιμο ..
Υ.Γ Χαλκίδα είμαστε και για ένα καφέ δεν έχουμε κανονίσει... ντροπή μας ! :rolleyes:
Eυχαριστω για την απαντηση,οταν λες να στρεψω την εξοδο σε ενα τζαμι δεν υπαρχει κινδηνος να τρεξουν νερα εξω απο το ενυδρειο αν εχει πολυ πιεση.
Υ.Γ:Αν γυριζεις το μεσημερι απο δουλεια και ξεκινας διαβασμα τα παιδια και τρεξιμο να προλαβεις φροντηστηρια ,κολυμβητηρια ,γυμναστηρια κ.α.που να βρεις χρονο και προπαντως ορεξη για καφεδες;:(
Οι παντρεμενοι θα με καταλαβαινουν .:smt095
έτσι όπως τα λες σε καταλαβαίνω και εγώ χωρίς να είμαι παντρεμένος :D
δεν είναι ανάγκη να στρέψεις την έξοδο του νερού προς τα πάνω και να στα κάνει όλα χάλια ..
μπορείς να την στρέψεις απευθείας πάνω στο τζάμι ή ακόμα και προς τα κάτω αν δεν σου κάνει το υπόστρωμα χάλια από την δύναμη του νερού ..
μόλις πειραματιστείς λίγο με την φορά του νερού θα βρεις την κατάλληλη θέση .. ;)
mpampis 1969
01-10-08, 17:36
OK ολα πηγαν καλα.
Το φιλτρο ξεκινησε να λειτουργει και ηταν πολυ πιο ευκολο απο οτι περιμενα.Χρειαστηκε να σπρωξω μονο μια φορα την αντλια εκκινησης.
Ειναι δε τοσο αθορυβο που οταν σταματησε να βγαζει απο την εξοδο κατα την εκκινηση φυσαλιδες αερα που ειχαν εγκλωβιστει μεσα του εβαλα το χερι μου για να δω αν λειτουργει.:smt041
Τελικα δεν χρησημοποιησα την φλογερα για εξοδο νερου αλλα μια ειδικη πεπλατυσμενη εξοδο που απο οτι λεει το μανιουαλ ειναι για φυτεμενα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Τωρα που εχω χαμηλωσει την εξοδο με το διακοπτη πρεπει να κλεισω και την εισοδο;:(
-------------------------
Aπαντω μονος μου αφου διαβασα το manual δεν πρεπει ποτε να πειραζουμε το διακοπτη της εισοδου.;)
OK ολα πηγαν καλα.
Το φιλτρο ξεκινησε να λειτουργει και ηταν πολυ πιο ευκολο απο οτι περιμενα.Χρειαστηκε να σπρωξω μονο μια φορα την αντλια εκκινησης.
Ειναι δε τοσο αθορυβο που οταν σταματησε να βγαζει απο την εξοδο κατα την εκκινηση φυσαλιδες αερα που ειχαν εγκλωβιστει μεσα του εβαλα το χερι μου για να δω αν λειτουργει.:smt041
Τελικα δεν χρησημοποιησα την φλογερα για εξοδο νερου αλλα μια ειδικη πεπλατυσμενη εξοδο που απο οτι λεει το μανιουαλ ειναι για φυτεμενα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Τωρα που εχω χαμηλωσει την εξοδο με το διακοπτη πρεπει να κλεισω και την εισοδο;:(
-------------------------
Aπαντω μονος μου αφου διαβασα το manual δεν πρεπει ποτε να πειραζουμε το διακοπτη της εισοδου.;)
:smt023
Ομορφα.
Αυτο που εχουν τo μικρο και μεσαιο μοντελο σαν δευτερη επιλογη για φυτεμενα ειναι το Lily pipe
http://www.zooplus.de/bilder/1/10700_lilypipe_1.jpg
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.