Επιστροφή στο Forum : ballast για Τ5 8 watt λαμπα
γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω το παραπανω ballast o καυκας δεν εχει.
Οι συγκεκριμένες λάμπες Τ5-8W δεν απαιτούν ηλεκτρονικό ballast...
Μπορείς να τις συνδέσεις με απλό συμβατικό/μηχανικό σε όσο λιγότερα Watt μπορείς να βρεις και με starter φυσικά! Σίγουρα έχει και ο Καυκάς...
μου ειπαν οτι δεν κανει απο εκει μεσα, ασε κριμα δεν το ηξεραν αυτοι ...σιγουρα κανει ενα απλο δεν θελει ηλεκτρονικο για Τ5 λαμπες
δεν θελει ηλεκτρονικο για Τ5 λαμπες
Καλυτερα, δεν θελει ηλεκτρονικο για μικρες (<10watt) λαμπες Τ5. Διαβαζουν πολλοι και σε θεματα με ρευμα καλο θα ειναι να μην εχουμε παρατραγουδα ;)
Παντα φιλικα :D
ευχαριστω πολυ παιδια, θελω να βαλω δυο λαμπες 8 watt στο ενυδρειο δουλευουν και με ενα ballast εαν ναι ποσα watt πρεπει να ειναι.
Με ενα ballast θα πρεπει να συνδεσεις τις λαμπες μεταξυ τους, πραγμα επικινδυνο. Καλυτερα βαλε 2 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και για να μπορεις να τις αναβεις ξεχωριστα. Επισης ξεχασα να πω εξαρχης οτι στο ενυδρειο του αδερφου μου εχω βαλει εξτρα λαμπα 8w, η οποια ειναι με ηλεκτρονικο ballast αυτορυθμιζομενο (14-21-28-35w σαν επιλογες). Λειτουργει 8 μηνες περιπου.
απο που το πηρες που μπορω να βρω η εαν βαλω το κλασικο ποσα watt πρεπει να ειναι το καθενα
-------------------------
παιδια περιμενω τις απαντησεις σας και τα φωτα σας
Καλυτερα, δεν θελει ηλεκτρονικο για μικρες (<10watt) λαμπες Τ5. Διαβαζουν πολλοι και σε θεματα με ρευμα καλο θα ειναι να μην εχουμε παρατραγουδα ;)
Παντα φιλικα :DΟι συγκεκριμένες λάμπες Τ5 δεν ανήκουν στις σειρές ΗΕ ούτε ΗΟ, αλλά στην απλή σειρά και η αρχή λειτουργίας τους είναι ίδια με τις Τ8. Μπορούν δηλαδή να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα και με συμβατικό ballast και στάρτερ. Τέτοιες υπάρχουν σε 4W-6W-8W-13W. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος!απο που το πηρες που μπορω να βρω η εαν βαλω το κλασικο ποσα watt πρεπει να ειναι το καθενα.Όσα μικρότερα Watt βρεις πιο κοντά στα Watt του λαμπτήρα!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.