Επιστροφή στο Forum : Αλλαγη λαμπτηρων
mpampis 1969
26-09-08, 15:22
Μολις παρελαβα το Elite ef 1000 και εχει πανω τρεις λαμπες 25w κινεζικες coral blue.
Το ενυδρειο θα γινει φυτεμενο με ευκολα φυτα και αγγελοψαρα.
Θα εχω προβλημα με αυτες τις λαμπες και αν ναι οπως φανταζομαι τι λαμπες θα πρεπει να βαλω;
Υπαρχουν λαμπες για φυτα σε καταστηματα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο γιατι μια φορα που πηρα μια λαμπα 18w Philips aquarelle απο petshop μου πιασανε το κ@#ο;
Και φυσικά!
Μπορείς να βρεις και philips και sylvania!!
Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με αυτές που σου λέω και θα τις βρεις
πάμφθηνες σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού!
Αργότερα αν ανέβει η κατάσταση ψάχνεσε και για ....interpet.
Ποια μοντέλα της Phillips ή της Sylvania κάνουν για φυτεμμένο? Υπάρχουν και σε T5?
Για Τ5 σε ηλεκτρολογικό κατάστημα δεν ξέρω αν θα βρεις (δεν είναι απίθανο πάντος).
Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι aquastar - grolux - aquastar (sylvania & philips).
Εχουμε το ιδιο ενυδρειο...εχω βαλει και arcadia freshwater και original tropical, απο phillips την aquasky και sylvania gro-lux ;)
mpampis 1969
27-09-08, 10:34
Kαι πως ζηταω αυτες τις λαμπες βρε παιδια και αν ξερεται στο περιπου ποσο θα στηχισουν 2 λαμπες grolux και 1 freshwater απο καταστημα ηλεκτρονικου εξοπλισμου;
mpampis 1969
02-10-08, 22:57
Tελικα ξερει καποιος που θα βρω φτηνες λαμπες για φυτεμενο γιατι σε καταστημα με ηλεκτρολογικα δεν βρισκω στη περιοχη μου και σε pet shop τις εχουν 15Ε τη μια.:(
τα παιδια παραπανω σου ειπανε που θα βρεις...τωρα αν δεν εχει εκει που εισαι εισαι...τι να πω...
οσο για τις επωνυμες ενυδρειακες του στυλ arcadia,δεν προκειται ετσι κι αλλιως να τις βρεις σε ηλεκτρονικα-ηλεκτρικα μαγαζια...
απο την αλλη για καλη επωνυμη μια χαρα ειναι τα 15 ευρω.νομιζω δεν ειναι πολλα χρηματα για μια καλη λαμπα.
Με ευκαιρία το ποστ του φίλου...καθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τις λάμπες του ενυδρείου?
Εχω ενα Juwel Ριο 125 με 2 T5 λάμπες περίπου 10 μήνες...Θέλουν αλλαγή?
και άν ναι τις λάμπες τις παλιές τις πετάω?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.