Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φιλοξενια Ψαριων

grkts
24-09-08, 21:34
Καλησπέρα σας
Μετακόμισα για Χανιά και θα ήθελα να πω το παράπονο μου.
Είχα αφήσει τα ψάρια μου για φιλοξενία σε κάποιο γνωστό μαγαζί
Με σκοπό όταν στήσω το ενυδρείο να τα πάρω πίσω και αυτό έγινε με κάποια διαφορά δύο από τα έντεκα ψάρια μου να τα πάρω σχεδόν νεκρά και το ένα να χαροπαλεύει.
Δεν ξέρω αν προκλήθηκε από το ταξίδι η από την φιλοξενία τους αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει αν και πιστεύω ότι δεν έγιναν μέσα σε 8 ώρες έτσι τα ψάρια.
Δεν τους ενόχλησα σήμερα θέλοντας να ακούσω και τις γνώμες σας .

orck
24-09-08, 22:24
ειλικρινα δεν καταλαβαινω
μπορεις να το ξαναγραψεις εξηγωντας μας καλυτερα τι εγινε;

imichal
24-09-08, 22:24
φιλοξενια στα Χανια ή στην Αθηνα?
και εγω δεν καταλαβα.......

netblues
25-09-08, 07:24
Πρεπει να μας πεις τι ψαρια, ποσο καιρο, σε τι ενυδρειο φυλαχτηκαν, πως μεταφερθηκαν, σε τι ενυδρειο ηταν, διαδικασιες προσαρμογης για αρχη, μπας και καταλαβουμε τι συνεβει.

ΧρήστοςΠ
25-09-08, 07:41
Εγώ να πάρω όλα μου τα ψάρια τώρα και να τα φέρω στο ενυδρείο σου έχω μεγάλες πιθανότητες κάποια να μας χαιρετήσουν για τον άλλο κόσμο .
Δώσε περισσότερες πληροφορίες όπως είπε και ο Sir ;)

grkts
25-09-08, 17:56
Καλησπέρα και πάλι
Το μαγαζί είναι στην Αθηνά και τα άφησα για δέκα μέρες ώσπου να ετοιμάσω το ενυδρείο στα Χανιά .
Δεν ξέρω σε τι ενυδρείο τα φιλοξένησαν ούτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το θέμα γιατί τα άφησα και έφυγα περιμένοντας σαν επαγγελματίες να κάνουν αυτό που οφείλουν.
Τα ψάρια ήταν ετοιμοθάνατα όταν τα παρέλαβα από το πλοίο που τα μετέφερε στα Χανιά και ήταν αυλονακαρες

delta66
25-09-08, 18:19
Πως εγινε αυτη η συμφωνια να γινει η φιλοξενια?
Ειδες καποια ανακοινωση αυτης της παροχης υπηρεσιας? ή ρωτησες απο μονος σου?
Σου εδωσαν καποιες εγγυησεις για την επιτυχη τους φιλοξενια?
Ποσα χρηματα ζητησαν για την φιλοξενια?

netblues
25-09-08, 18:20
Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα.... Πως ακριβως συσκευαστηκαν για να μεταφερθουν?

grkts
26-09-08, 14:21
Υπάρχει από το συγκεκριμένο κατάστημα αυτή η παροχή υπηρεσιών τέτοιου είδους όπως και αγοράς ψαριών και αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα .
Η συσκευασία ήταν σε κούτα με μόνωση ας πούμε από αφρολέξ σε σακουλές φουσκωμένες με αέρα .
Δυστυχώς δεν ήταν όλα τα ψάρια μόνα τους αλλά κάποια ήταν και τέσσερα μαζί
Και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά αυτά που πέθαναν ήταν μέσα σε αυτήν την σακούλα

aaaooll
26-09-08, 18:37
τα άφησα και έφυγα περιμένοντας σαν επαγγελματίες να κάνουν αυτό που οφείλουν.

μεγα λαθος κατα την γνωμη μου....
πληρωσες τπτ? σου προσεφεραν καποια εγγειση?

πως πανε τα υπολοιπα σημερα? εκανες προσαρμογη ? τρωνε κανονικα?

orck
26-09-08, 19:06
τι επρεπε να κανει δηλαδη;

aaaooll
26-09-08, 19:08
τι επρεπε να κανει δηλαδη;
κατα τι γνωμη μου, να δει που θα τα βαλει και πως, το λιγοτερο... σε τι ενυδρειο, με τι ψαρια...

delta66
26-09-08, 19:39
Ενταξει, μη παρεξηγηθουν τα λογια σου και φαινεται σαν να την "ακουει" στο τελος ο ανθρωπος που εχασε και τα ψαρια του.
Απλα να διευκρινιστει αν οντως ειχε ευθυνη το καταστημα ή οχι.
Αν δεν παρεχεται εγγυηση για μια τετοια φιλοξενια (που δεν νομιζω, εκτος κι πληρωνεται καποια ασφαλεια για πιθανη απωλεια) πως θα καταλογιστει ευθυνη στο καταστημα?
Ειπαμε να λεμε τις χοντραδες που κανουν τα καταστηματα αλλα μη φωναζουμε και χωρις να φταινε. (αν δεν φταινε στην συγκεκριμενη περιπτωση)
Γι'αυτο ζηταμε στοιχεια.
Και για να μαθουμε αν οντως υπαρχει τετοια παροχη, ποσο κοστιζει, τις εγγυησεις υπαρχουν και ποιο καταστημα την παρεχει.

grkts
26-09-08, 23:27
Επειδή μετακόμιζα δεν είχα τιν πολυτέλεια του χρόνου να κάτσω να δω
Και φυσικά αν μου έλεγαν ότι υπάρχει πιθανότητα ένα να πεθάνει και όχι τρία όπως τώρα θα έψαχνα άλλον τρόπο
Φυσικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο θέμα φιλοξενίας όσο και της μεταφοράς
Το κόστος είναι 3 ευρώ την ημέρα για την φιλοξενία και 15 η αποστολή τους
δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το αν μπήκαν μονά τους οι με αλλά ψάρια
αλλά κρίνοντας από το μαγαζί πίστευα ότι ήταν σοβαρό και εγγυημένο σε αυτά που προσφέρει και λέει

netblues
26-09-08, 23:31
Εγω παλι υποψιαζομαι οτι απλα τελειωσε το οξυγονο....
Τα καταστηματα εχουν εμπειρια στη μεταφορα νεων σε ηλικια ψαριων, τα ενηλικα ομως πολλες φορές εχουν πολυ περισσοτερες απαιτησεις. Σε προσφατο "πειραμα" μεταφορας ενηλικων ψαριων, συσκευαστηκαν ανα δυο, μπηκαν και παστιλιες οξυγονου και ταξιδεψαν για κρητη με το καραβι. Μπηκαν στη σακκουλα στις 15 και βγηκαν την αλλη μερα το πρωι. Ζωντανα μεν, οριακα δε... Αν στη σακκουλα ηταν 4 ενηλικα 10 ωρες ειναι μαλλον πολλες.
Για τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να χρησιμοποιουνται οι high tech σακκουλες που επιτρεπουν την ανταλαγη αεριων μεσα απο τι σακκουλα. Αξιζει.

thanasis76
26-09-08, 23:34
Επειδή μετακόμιζα δεν είχα τιν πολυτέλεια του χρόνου να κάτσω να δω
Και φυσικά αν μου έλεγαν ότι υπάρχει πιθανότητα ένα να πεθάνει και όχι τρία όπως τώρα θα έψαχνα άλλον τρόπο
Φυσικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο θέμα φιλοξενίας όσο και της μεταφοράς
Το κόστος είναι 3 ευρώ την ημέρα για την φιλοξενία και 15 η αποστολή τους
δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το αν μπήκαν μονά τους οι με αλλά ψάρια
αλλά κρίνοντας από το μαγαζί πίστευα ότι ήταν σοβαρό και εγγυημένο σε αυτά που προσφέρει και λέει

οσο και να τα φροντισει ενα καταστημα δεν μπορει να το κανει οπως εσυ...
παντος κριμα για τα ψαρακια σου!!!

imichal
26-09-08, 23:34
Δεν μας λες και με τι ψαρακια θα εχεις το ενυδρειο σου στα Χανια σε ενα αλλο ποστ. Αντε να δω και αλλον ενα με malawi.....:D

thanasis76
26-09-08, 23:38
εμενα οσες φορες μου εχουν στειλει με πλοιο... για 3 ωρες ταξιδι μπαινουν ενα σε καθε σακουλα...

delta66
26-09-08, 23:57
Ναι ηταν χοντρο που τα εβαλαν μαζι στην ιδια σακουλα.
Για να μη πληρωσουν μεγαλυτερο δεμα μαλλον. ;)