Επιστροφή στο Forum : Καδος 2028 σε 2026?
-Δουλεια δεν ειχε ο δι@#$% γ#$@$% τα παιδια του,μου φαινεται...
Σκεφτομουν στο 2026 να βαλω αυτο (http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=*NR&c=767602&t=temartic_e&userid=WCMP7VoUMenDUroep2yPy0OsLIV9TxkrE0U) (καδος απο 2028 )και αυτο
(http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=*NR&c=748065&t=temartic_e&userid=WCMP7VoUMenDUroep2yPy0OsLIV9TxkrE0U)με σκοπο να αυξησω τον ογκο βιολογιας...τι λετε θα τα βγαζει περα το φιλτρο ή θα μπουκωνει λογω μεγαλυτερης ποσοτητας βιολογικου υλικου?
...ή τελικα δεν αξιζει λογω κοστους?
εξυπνο:D
αν γενικα εχεις προβλημα ροης η ειναι το μονο φιλτρο σου θα το αφηνα στην ησυχια του εγω γιατι παντα καποια μ@@@ μπορει να γινει
αμα θες να παλεψεις λιγο και δεν ειναι το μονο φιλτρο παιζει να αξιζει ποσο extra βιολογικο θα περνει?
αν καταλαβα καλα θα παρεις τον μεγαλυτερο καδο και ενα εξτρα καλαθακι και θα βαλεις τα αλλα δυο καλαθακια που εχει το 2026 με την κεφαλη του 2026, σωστα;
δεν εχω να σου πω κατι πανω σε αυτο που σκεφτεσαι (δεν ξερω) απλα ρωταω εαν καταλαβα σωστα
-Ειναι το δευτερο φιλτρο ,απο ροη "σκιζει" αλλα και τα 65ευρω (καπου εκει παει το μαλλι για την αναβαθμηση-το substrant-pro υπαρχει) λιγο με χαλανε.
Ομως δε χωραει τριτο φιλτρο και ετσι εφτασα να το σκεφτομαι...
Καπου στα 2 λιτρα αν θυμαμαι καλα χωραει..
-------------------------
αν καταλαβα καλα θα παρεις τον μεγαλυτερο καδο και ενα εξτρα καλαθακι και θα βαλεις τα αλλα δυο που εχει το 2026 με την κεφαλη του 2026, σωστα;
ναι...
απο πλευρας χρησιμοτητας
σχετικα ειναι ολα αν ειναι το δευτερο φιλτρο σε φυτεμενο ενυδρειο ριο 180 αν θυμαμαι καλα:p τοτε σιγουρα δεν θα σου προσφερουν τπτ παραπανω τα 2 λιτρα substrat αφου κατα πασα πιθανοτητα εισαι υπερ-ντουπερ καλυμενος απο αποψη επιφανειας βιολογικου υλικου
θεωρητικα δλδ ειναι χαμενα χρηματα:D
απο οικονομικης πλευρας
απο την αλλη ομως τα 65ε ειναι ενα σχετικο ποσο για τον καθενα αμα θες να κανεις πειραματα και να χεις ενα μεγαλυτερο μελλοντικα φιλτρο οκ αν και κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα δουλεψει απολυτα σιγουρα αν και κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει
ισως σε συμφερει ποιο πολυ να πουλησεις το υπαρχον και να παρεις ενα κανονικο 2028 με λιγοτερα απο+65ε με τα 65ε δε περνεις αλλο ενα φιλτρο:D
οπως και να χει αμα σε τρωει να κανεις μια αλλαγη οτι και να σου πουμε θα το κανεις:D:D:D:D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.