Επιστροφή στο Forum : Αυτοκόλλητος καθρέφτης για ανακλαστήρες?
Μήπως ξέρει κανείς που πουλάν καθρέφτες-αυτοκόλλητα στην Θεσσαλονίκη? Πήγα για ανακλαστήρες και μου έιπαν 4 ευρώ ο ένας. 16 ευρώ να δώσω για ανακλαστήρες μου φαίνεται απάτη οπότε λέω να φτιάξω μόνος μου αλλά θα χρειαστώ το παραπάνω προϊόν.
ηλια,αν εννοεις το αυτοκολλητο-καθρεφτη,το βρισκεις σε σιδηρικα ειδη και ειναι παμφθηνο.
να ξερεις ομως οτι μετα απο καποιο καιρο,μαυριζει............
ηλια,αν εννοεις το αυτοκολλητο-καθρεφτη,το βρισκεις σε σιδηρικα ειδη και ειναι παμφθηνο.
να ξερεις ομως οτι μετα απο καποιο καιρο,μαυριζει............
θα το τσεκάρω Κλαζ! ευχαριστώ!
Ειδικά αν είναι πολύ κοντά στην λάμπα μαυρίζει ποιο γρήγορα λόγο της θερμότητας.
Ηλια ενας ανακλαστηρας εχει ημικυκλικη μορφη ωστε να στελνει προς τα κατω τις ακτινες φωτος που τραβηξαν λαθος δρομο και φωτιζουν το καπακι η το σαλονι
μπορει να ειναι φτηνοτερο το αυτοκολητο αλλα δεν θα εχει ποτε την ιδια αποδοση
http://farm4.static.flickr.com/3016/2862140473_08f992a27f_m.jpg
ΥΓ ποιος netblues θα μου πει πως βαζω στον html κωδικα τις παραμετρους να εμφανιζει μικροτερο το σχημα που εχω κανει παραθεση; οκ το παρεκαμψα
Ηλια ενας ανακλαστηρας εχει ημικυκλικη μορφη ωστε να στελνει προς τα κατω τις ακτινες φωτος που τραβηξαν λαθος δρομο και φωτιζουν το καπακι η το σαλονι
μπορει να ειναι φτηνοτερο το αυτοκολητο αλλα δεν θα εχει ποτε την ιδια αποδοση
αυτό ακριβώς θέλω να κάνω κι εγώ χρησιμοποιώντας όμως αυτοκόλλητο καθρέφτη. Λέτε να μαυρίσει γρήγορα?
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο και είναι εδώ και 4 μήνες super.:smt041
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο και είναι εδώ και 4 μήνες super.:smt041
τι εννοείς αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο? Για διευκρίνισε αν μπορείς.
υ.γ. καλώς ήρθες :)
Μήπως εννοείς την ταινία που βάζουν στις καμινάδες?
Μήπως εννοείς την ταινία που βάζουν στις καμινάδες?
σε ποιον απευθύνεσαι?
Για το αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο....μοιαζεί πολύ
Είναι στην ουσία ταινία όπως αυτές της συσκευασίας μόνο που αντί για αυτό το καφέ πλαστικό υλικό έχει μια ψιλή επίστρωση αλουμινίου. Νομίζω ότι το Praktiker ή σε χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις. Βεβαίως υπάρχει και η λύση να ντύσεις εσωτερικά το χώρο με αλουμινόχαρτο (κουζίνας).Απλός απλώνεις ένα πολύ λεπτό στρώμα σιλικόνης και έπειτα φύλλο –φύλλο το κολλάς προσεκτικά για να μην κάνει ζάρες.;)
Είναι στην ουσία ταινία όπως αυτές της συσκευασίας μόνο που αντί για αυτό το καφέ πλαστικό υλικό έχει μια ψιλή επίστρωση αλουμινίου. Νομίζω ότι το Praktiker ή σε χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις. Βεβαίως υπάρχει και η λύση να ντύσεις εσωτερικά το χώρο με αλουμινόχαρτο (κουζίνας).Απλός απλώνεις ένα πολύ λεπτό στρώμα σιλικόνης και έπειτα φύλλο –φύλλο το κολλάς προσεκτικά για να μην κάνει ζάρες.;)
όλα αυτά δεν μαυρίζουν?
όλα αυτά δεν μαυρίζουν?εγω εχω χρησημοποιησει και τα δυο.την αλουμινοταινια την πηρα απο πρακτικερ.καταρχας και τα δυο μαυριζουν αλλα η ταινια αρκετα ποιο αργα..απο την αλλη ομως το αλουμινοχαρτο εχει καλητερη αποδοση σαν ανακλαστηρας...
διαλεγεις κ παιρνεις:D
χμμμ... θα τσεκάρω διάφορα και θα σας πω το αποτέλεσμα
Με αυτα που θα δωσεις για τα πειραματα με τα αλουμινο.... δεν δινεις αλλα 6 € για να παρεις τους ανακλαστηρες για να εχεις και μεγαλυτερη αποδοση και διαρκεια?
Καλα ειναι τα πειραματα αλλα αν υπαρχει και ο ετοιμος δρομος σε παραπλησια τιμη...
Με αυτα που θα δωσεις για τα πειραματα με τα αλουμινο.... δεν δινεις αλλα 6 € για να παρεις τους ανακλαστηρες για να εχεις και μεγαλυτερη αποδοση και διαρκεια?
Καλα ειναι τα πειραματα αλλα αν υπαρχει και ο ετοιμος δρομος σε παραπλησια τιμη...
+1000!!!
Στην τελική το 10ευρο θα φύγει...:rolleyes:
δίκιο έχετε, αλλά και το diy έχει την γλύκα του :) θα πειραματιστώ λίγο έτσι για να έχουμε να παίζουμε και βλέπουμε...
δίκιο έχετε, αλλά και το diy έχει την γλύκα του :)
Εμενα μου λες....:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.