PDA

Επιστροφή στο Forum : Reverse osmosis - RO-MAN.GR ΤΕΛΟΣ

cobalt
03-09-08, 16:30
Καλησπέρα σε όλους,

αν και ξέρω οτι έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα της όσμωσης και μιας και είχα ψάξει και εγώ σχετικά, αποφάσισα να παραγγείλω της Ro-man.
Δυστυχώς εδώ και 2 μήνες περιμένω την παραγγελία!!!
αναγκάστηκα αφού δεν σήκωνε κανέις τηλέφωνα, δεν απάνταγε σε e-mail και φαξ να απευθυνθώ στη Ro-man Αγγλίας.
το κατάστημα στην Ελλάδα με τα πολλά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για το τι είναι καλύτερο να κάνω.
έχω ένα ενυδρείο 180 λίτρα.
υπάρχει περίπτωση να βρω στην Ελλάδα κατι καλό και οικονομικό μιας και το aquaristic δεν φαίνεται να έχει κατι καλό προς στιγμήν και το e-bay δεν το εμπιστεύομαι.

ευχαριστώ

Kostas G.
03-09-08, 16:41
Οι αντίστροφες οσμώσεις RO Man θεωρούνται από τις καλύτερες της αγοράς...Και οικονομικές είναι και απότι λένε πολλοί κάτοχοί τους,έχουν πολύ καλύτερη αναλογία καθαρού προς βρώμικο νερό από τις περισσότερες που κυκλοφορούν...Το κατάστημα της Αγγλίας είναι πολύ καλό παρεπιπτόντως,πιο οικονομικό από της Ελλάδας κατα λίγο και σου στέλνει την παραγγελεία ταχύτατα;)
Το πιο μοντέλο να πάρεις εξαρτάται από τις συνολικές ανάγκες σου σε νερό α.ο. καθώς και την ταχύτητα που θες να το παράγεται...

cobalt
03-09-08, 16:45
Συμφωνώ στο θέμα ποιότητας αλλά για παραγγελία από Αγγλία μου αναφέρανε κόστος μεταφορικών περίπου 60£!!!

madfdg
03-09-08, 16:48
Δυστηχώς τα μεταφορικά απο Αγγλία είναι αρκετά αλμυρά!Κατα καιρούς βγαινουν κάποιοι συνχοπίστες οι οποίοι κάνουν μαζικές παραγγελίες full size οσμώσεις (δλδ σαν της RO-MAN) , αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να περιμένεις :rolleyes:

netblues
03-09-08, 19:26
Μια χαρα ειναι το ebay. Εμπιστεψου το.

cobalt
04-09-08, 10:11
έχετε να προτείνετε καμία απο E-bay τότε;

netblues
04-09-08, 10:20
Μαλλον πρεπει να μας πεις τι οσμωση ψαχνεις περιπου...

cobalt
04-09-08, 10:24
με ενυδρείο 180 λίτρα πιστεύω οτι ψάχνω κατι απλό αλλά καλό.
έχω 2 δίκους μέσα και ροδόστομους. το νερό της βρύσης είναι περίπου στο 7,8 Ph και με μεγάλη σκληρότητα.

Kostas G.
04-09-08, 12:27
Εμένα τα μεταφορικά από RO Man Αγγλίας για όσμωση 100gpd και μερικών άλλων πραγμάτων όπως 2 housings υλικών μου πήγαν 42£ άρα εσένα θα σου βγούν λιγότερα σίγουρα...;)